Rodiče mi berou peníze
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Už vidím ty klienty rakouské firmy, jak budou něco vyřizovat přes telefon s děckem. To zní opravdu velmi pravděpodobně.
Bože, už pošlete ta děcka do škol.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@mado píše:
Už vidím ty klienty rakouské firmy, jak budou něco vyřizovat přes telefon s děckem. To zní opravdu velmi pravděpodobně.Bože, už pošlete ta děcka do škol.
na druhou stranu dcera má ve třídě na střední škole spolužáka, který hned v patnácti (v prváku) spolupracoval na tvorbě učebnice pro základní školy. taky by člověk řekl, že jo, je strašně pravděpodobné, že patnáctiletý píše učebnice ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Je mi 15 a našla jsem si dvě brigády, jedna je ta, že dělám sekretářku 15 tisíc za měsíc a druhá je ta, že spravuju webové stránky jedné firmy. 5 tisíc za měsíc. Studuji na helichovce a mám dobré známky, tak to v pohodě stíhám
Rodiče mi všechny moje peníze berou s tím, že bydlím u nich a nebylo mi 18, tak na ně mají nárok. A dávají mi 200 korun týdně s tím, že si musím všechno kupovat sama
Můžu se v 15ti odstěhovat? A být nezávislá na rodičích?
Případně jak to mám řešit?
Už vidím firmu, kde mají 15letou sekretářku
anijako.. Jinak si udělej svůj účet a peníze si posílej tam.. A máš klid ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Ophelia69 píše:
Souhlasím s @karkarka
V 15 sekretářka? No já nevím. Sotva zaměstnají 18 letou bez praxe, ale v 15. Smekám![]()
Malíček se jí do nosu vejde tak proč by nemohla
.a skrmena taky není ![]()
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
@sagina Takže si můžu založit účet o kterémrodiče nemusí vědět?
Jsi sekretářka, tak si to v bance zjisti.
- Citovat
- Upravit
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Je mi 15 a našla jsem si dvě brigády, jedna je ta, že dělám sekretářku 15 tisíc za měsíc a druhá je ta, že spravuju webové stránky jedné firmy. 5 tisíc za měsíc. Studuji na helichovce a mám dobré známky, tak to v pohodě stíhám
Rodiče mi všechny moje peníze berou s tím, že bydlím u nich a nebylo mi 18, tak na ně mají nárok. A dávají mi 200 korun týdně s tím, že si musím všechno kupovat sama
Můžu se v 15ti odstěhovat? A být nezávislá na rodičích?
Případně jak to mám řešit?
A teď tu o karkulce ![]()
- Citovat
- Upravit