Rodiče mi berou peníze

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
21719
27.10.20 17:02

Už vidím ty klienty rakouské firmy, jak budou něco vyřizovat přes telefon s děckem. To zní opravdu velmi pravděpodobně.

Bože, už pošlete ta děcka do škol.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15814
27.10.20 18:20
@mado píše:
Už vidím ty klienty rakouské firmy, jak budou něco vyřizovat přes telefon s děckem. To zní opravdu velmi pravděpodobně.Bože, už pošlete ta děcka do škol.

na druhou stranu dcera má ve třídě na střední škole spolužáka, který hned v patnácti (v prváku) spolupracoval na tvorbě učebnice pro základní školy. taky by člověk řekl, že jo, je strašně pravděpodobné, že patnáctiletý píše učebnice :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
27.10.20 19:20
@Anonymní píše:
Je mi 15 a našla jsem si dvě brigády, jedna je ta, že dělám sekretářku 15 tisíc za měsíc a druhá je ta, že spravuju webové stránky jedné firmy. 5 tisíc za měsíc. Studuji na helichovce a mám dobré známky, tak to v pohodě stíhám
Rodiče mi všechny moje peníze berou s tím, že bydlím u nich a nebylo mi 18, tak na ně mají nárok. A dávají mi 200 korun týdně s tím, že si musím všechno kupovat sama :zed:
Můžu se v 15ti odstěhovat? A být nezávislá na rodičích?
Případně jak to mám řešit?

Už vidím firmu, kde mají 15letou sekretářku :mrgreen: :lol: anijako.. Jinak si udělej svůj účet a peníze si posílej tam.. A máš klid :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.11.20 19:49
@Ophelia69 píše:
Souhlasím s @karkarka
V 15 sekretářka? No já nevím. Sotva zaměstnají 18 letou bez praxe, ale v 15. Smekám :lol: :lol:

Malíček se jí do nosu vejde tak proč by nemohla :pocitac: :dance:.a skrmena taky není :zed:

• Citovat
  • Upravit
Alriga
4.11.20 20:10
@Anonymní píše:
@sagina Takže si můžu založit účet o kterémrodiče nemusí vědět?

Jsi sekretářka, tak si to v bance zjisti.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
4.11.20 20:24
@Alriga píše:
Jsi sekretářka, tak si to v bance zjisti.
né. dou jí nožky od sebe :jazyk: :jazyk: :palec:
  • Citovat
  • Upravit
Ajeto 111
4.11.20 20:26
@Anonymní píše:
Je mi 15 a našla jsem si dvě brigády, jedna je ta, že dělám sekretářku 15 tisíc za měsíc a druhá je ta, že spravuju webové stránky jedné firmy. 5 tisíc za měsíc. Studuji na helichovce a mám dobré známky, tak to v pohodě stíhám
Rodiče mi všechny moje peníze berou s tím, že bydlím u nich a nebylo mi 18, tak na ně mají nárok. A dávají mi 200 korun týdně s tím, že si musím všechno kupovat sama :zed:
Můžu se v 15ti odstěhovat? A být nezávislá na rodičích?
Případně jak to mám řešit?

A teď tu o karkulce :nevim:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat