Banánová kaše Nestlé (v zahraničí) - stopy skla
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
- Upravit
http://www.facebook.com/Nestle?…
píšou tam, že ta šarže byla distribuována jen v rámci Francie. Otázkou je, zda tato stránka na Facebook opravdu patří Nestle
weruuunka píše:
Tak se to týká jenom kaše ve Francii.
No ale klidně tam mohl být někdo na dovolené a koupit to tam ne? Proč to tedy neuvedou i na ČR stránkách. Tedy je mi jasné proč, ale je to hodně nezodpovědné…
kolozubka píše:weruuunka píše:No ale klidně tam mohl být někdo na dovolené a koupit to tam ne? Proč to tedy neuvedou i na ČR stránkách. Tedy je mi jasné proč, ale je to hodně nezodpovědné…
To jo.
Mě to docela vystrašilo, protože ji kupuju.
- Upravit
weruuunka píše:kolozubka píše:To jo.weruuunka píše:No ale klidně tam mohl být někdo na dovolené a koupit to tam ne? Proč to tedy neuvedou i na ČR stránkách. Tedy je mi jasné proč, ale je to hodně nezodpovědné…
Tak se to týká jenom kaše ve Francii.Mě to docela vystrašilo, protože ji kupuju.
Kamarádka byla na dovče ve Francii a má roční holčičku…
byron píše:
Tak lepší poplašná zpráva, než to nevědět, aspon podle mě…
Přesně tak, už se to pak dá na netu ověřit ![]()
Ono hlavně, když to přijde mailem, tak to může být taky informace i několik let stará ![]()
Angua píše:
Ono hlavně, když to přijde mailem, tak to může být taky informace i několik let stará
Nebo taky několik hodin nová ![]()
kolozubka píše:Angua píše:Nebo taky několik hodin nová
Ono hlavně, když to přijde mailem, tak to může být taky informace i několik let stará
Prosím, aby sis své osobní komplexy nevylívala na diskuzi, kde na to není nikdo zvědavý. Psala jsem může být, což je fakt. Jestli nerozumíš tomuto slovnímu spojení, otevři si slovník ![]()
Angua píše:kolozubka píše:Prosím, aby sis své osobní komplexy nevylívala na diskuzi, kde na to není nikdo zvědavý. Psala jsem může být, což je fakt. Jestli nerozumíš tomuto slovnímu spojení, otevři si slovníkAngua píše:Nebo taky několik hodin nová
No já tedy rozhodně komplexy nemám, memám je proč mít
Jen jsem se pozastavila nad nic neříkající informací vyplývající z tvého příspěvku, to je prostě vše. A jestli ti to tak vadí, tak jsi to mohla ignorovat ne?
Kolozubko, ber to prostě jako doplňující informaci k tématu, ze které si normální člověk něco vezme - a ty to prostě přeskoč ![]()
Angua píše:
Kolozubko, ber to prostě jako doplňující informaci k tématu, ze které si normální člověk něco vezme - a ty to prostě přeskoč
Brát si to budu jak chci a přeskakovat budu co uznám za vhodné. ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat