Banánová kaše Nestlé (v zahraničí) - stopy skla

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
Dorrrka
8.8.11 21:06

nesilte :-)

Ahojky, tak jsem projela net, a na webovkách Nestle o miminách kojeneckavyziva.cz jsem našla nějakou info o tom skle v kaších - ale jde o kaše, které se prodávají výhradně ve Francii. Celá ta šarže prý byla stažená z prodeje. U nás ani na Slovensku se tyhle kaše vůbec neprodávají a nikdy neprodávaly, u nás jsou jen instantní kaše v krabici a ještě je obsah ve fólii. Jukněte kdyžtak na to, ale asi nemá smysl podněcovat nějakou paniku ;-)

• Upravit
hoax
9.8.11 07:13

Banánová kaše v databázi

• Upravit
Tomaaass
9.8.11 08:19

HOAX

• Upravit
Via
5078
9.8.11 10:36

No sice nevím co je na tom pravda, ale jelikož je naše oblízená tak vím že z obchodů je stažená jak u nás tak na Slovensku :think: Prostě mají všechny jen ne bananovou…

• načítám...
Dorrrka
9.8.11 14:57

Ahojky Vio, tak to je u vás asi jen nějaký momentální výpadek. Pokud myslíš Banánovou kaši Nestlé, tak tu jsem viděla u nás ve Sparu, v Tescu i v DM. Zkus se podívat v jiném obchodě :-)

• Upravit
weruuunka
9.8.11 20:55
8petule8 píše:
Via píše:
No sice nevím co je na tom pravda, ale jelikož je naše oblízená tak vím že z obchodů je stažená jak u nás tak na Slovensku :think: Prostě mají všechny jen ne bananovou…
To se týká téhle banánové? http://www.feedo.cz/…oc-250g.html :roll: Podle mě je ta zpráva blbina 8-)

Ne je to jiná. U nás se ani neprodává. Je v nějakých skleničkách.

• Upravit
5527
9.8.11 22:34
8petule8 píše:
Via píše:
To se týká téhle banánové? http://www.feedo.cz/…oc-250g.html :roll: Podle mě je ta zpráva blbina 8-)

Ne. To se týká kaše ve skle.

• načítám...
8petule8
10.8.11 06:37

aha… já jen že tu někdo psal že nikde nemůže sehnat banánovou kaši :roll: a mimochodem mají ji i v tescu a u nás i v jednotě (a to už je co říct) :-D

• Upravit
5527
10.8.11 12:57
8petule8 píše:
aha… já jen že tu někdo psal že nikde nemůže sehnat banánovou kaši :roll: a mimochodem mají ji i v tescu a u nás i v jednotě (a to už je co říct) :-D

Třeba ten někdo shání právě tu kaši ve skle, která se v Česku neprodává :mrgreen:

• načítám...
20830
11.8.11 10:56

Tisková zpráva Nestlé Česko a Slovensko potvrzuje bezpečnost svých výrobků

Praha, 8.8.2011

Stahování Nestlé P´tit pot dětská výživa ve Francii

Nestlé Francie bylo v červnu 2011 telefonicky kontaktováno spotřebitelem, který nalezl 2 kousky ulomeného skla ve sklenici dětské přesnídávky P´tit Pot Banana. Analýza ukázala, že kousky skla korespondují s materiálem sklenice, sklenice sama nebyla porušena.

Na základě této stížnosti od francouzského spotřebitele společnost Nestlé Francie preventivně stáhla celou šarži uvedeného výrobku z trhu a tento ojedinělý případ byl již uzavřen. V souvislosti s tím nedošlo k žádnému poškození zdraví a žádné další stížnosti nebyly zaznamenány. Výrobek je vyráběn ve Španělsku a je distribuován pouze ve Francii.

Tato záležitost se netýká sortimentu prodávaného na slovenském a českém trhu, tento výrobek zde nebyl nikdy prodáván.

Nestlé banánová kaše prodávaná na našem trhu je zcela odlišný výrobek balený v papírové krabici s vnitřní fólii.

Ujišťujeme všechny naše spotřebitele, že Nestlé bude i nadále přísně dodržovat nejvyšší standardy bezpečnosti výrobků a bude našim spotřebitelům i v budoucnu dodávat značkové výrobky nejvyšší kvality.

Viz odkaz hoax.cz

• načítám...
8petule8
11.8.11 11:01
:palec: :palec:
  • Upravit

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí