Banánová kaše Nestlé (v zahraničí) - stopy skla
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
HOAX
- Upravit
No sice nevím co je na tom pravda, ale jelikož je naše oblízená tak vím že z obchodů je stažená jak u nás tak na Slovensku
Prostě mají všechny jen ne bananovou…
Ahojky Vio, tak to je u vás asi jen nějaký momentální výpadek. Pokud myslíš Banánovou kaši Nestlé, tak tu jsem viděla u nás ve Sparu, v Tescu i v DM. Zkus se podívat v jiném obchodě ![]()
- Upravit
8petule8 píše:Via píše:To se týká téhle banánové? http://www.feedo.cz/…oc-250g.html
No sice nevím co je na tom pravda, ale jelikož je naše oblízená tak vím že z obchodů je stažená jak u nás tak na SlovenskuProstě mají všechny jen ne bananovou…
Podle mě je ta zpráva blbina
Ne je to jiná. U nás se ani neprodává. Je v nějakých skleničkách.
- Upravit
8petule8 píše:Via píše:To se týká téhle banánové? http://www.feedo.cz/…oc-250g.html
No sice nevím co je na tom pravda, ale jelikož je naše oblízená tak vím že z obchodů je stažená jak u nás tak na SlovenskuProstě mají všechny jen ne bananovou…
Podle mě je ta zpráva blbina
Ne. To se týká kaše ve skle.
aha… já jen že tu někdo psal že nikde nemůže sehnat banánovou kaši
a mimochodem mají ji i v tescu a u nás i v jednotě (a to už je co říct) ![]()
- Upravit
8petule8 píše:
aha… já jen že tu někdo psal že nikde nemůže sehnat banánovou kašia mimochodem mají ji i v tescu a u nás i v jednotě (a to už je co říct)
Třeba ten někdo shání právě tu kaši ve skle, která se v Česku neprodává ![]()
Tisková zpráva Nestlé Česko a Slovensko potvrzuje bezpečnost svých výrobků
Praha, 8.8.2011
Stahování Nestlé P´tit pot dětská výživa ve Francii
Nestlé Francie bylo v červnu 2011 telefonicky kontaktováno spotřebitelem, který nalezl 2 kousky ulomeného skla ve sklenici dětské přesnídávky P´tit Pot Banana. Analýza ukázala, že kousky skla korespondují s materiálem sklenice, sklenice sama nebyla porušena.
Na základě této stížnosti od francouzského spotřebitele společnost Nestlé Francie preventivně stáhla celou šarži uvedeného výrobku z trhu a tento ojedinělý případ byl již uzavřen. V souvislosti s tím nedošlo k žádnému poškození zdraví a žádné další stížnosti nebyly zaznamenány. Výrobek je vyráběn ve Španělsku a je distribuován pouze ve Francii.
Tato záležitost se netýká sortimentu prodávaného na slovenském a českém trhu, tento výrobek zde nebyl nikdy prodáván.
Nestlé banánová kaše prodávaná na našem trhu je zcela odlišný výrobek balený v papírové krabici s vnitřní fólii.
Ujišťujeme všechny naše spotřebitele, že Nestlé bude i nadále přísně dodržovat nejvyšší standardy bezpečnosti výrobků a bude našim spotřebitelům i v budoucnu dodávat značkové výrobky nejvyšší kvality.
Viz odkaz hoax.cz
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Ahojky, tak jsem projela net, a na webovkách Nestle o miminách kojeneckavyziva.cz jsem našla nějakou info o tom skle v kaších - ale jde o kaše, které se prodávají výhradně ve Francii. Celá ta šarže prý byla stažená z prodeje. U nás ani na Slovensku se tyhle kaše vůbec neprodávají a nikdy neprodávaly, u nás jsou jen instantní kaše v krabici a ještě je obsah ve fólii. Jukněte kdyžtak na to, ale asi nemá smysl podněcovat nějakou paniku