Rodičovské přešlapy

53190
7.4.22 13:14

Rodičovské přešlapy

Diskuze pro pobavení a ujištění, že v tom nejsme samy :lol:
Jaké přešlapy, chyby, erory jste udělaly s vlastníma dětma? Ať už úsměvné, smutné nebo prostě jenom nepochopitelné?
Já jich pár mám, co mě pořád straší.. Nejvíc asi fakt, že jsem zapomněla synovi poslat pohled/dopis na jeho první tábor. Nějak mi to vůbec nepřišlo důležité a bylo to jenom 6 dní, já si užívala klidu doma :mrgreen: No blbka :P
Jednou se mi podařilo vyměnit si s ním svačinovou/obědovou krabičku, tak chudák ve škole vytáhl sushi (které nesnáší) a byl o hladu :lol: A já zobala k obědu jeho ovoce :mrgreen:
No a dceři jsem zapomněla dát pod polštář odměnu za zoubek, i když to zní jako maličkost, tak to docela obrečela, že na ní zoubková víla zapomněla :oops:
Pamatuju si z dětství, že se jednou naši nějak nedohodli, kdo mě vyzvedne ve školce a já tam seděla jak trubka sama snad do pěti :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
8980
7.4.22 13:34

Mne se snad u všech dětí, a ne jednou, stalo, ze jsem jim zapomněla na noc dát plinku. Když už ji neměli přes den, tak bych to chápala, ale čím jsem myslela, když jsem plinku nedala tehdy asi půlroční dceři, to fakt nevím… :mrgreen:

Syn teď ve škole byl poslední, kdo donesl peníze na fotky, a to až po upozornění učitelky. Vůbec mi to nedošlo, ve školce se fotky platí vždy při předání, ve škole předem.

Jednou jsem byla v noci dost protivná na ještě protivnejsi mimino. Syn pořád brečel, nechtěl spát,… az v době dalšího krmení mi došlo, že jsem ho v tom polospanku nakrmit poněkud zapomněla. Mozek spal, no. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37145
7.4.22 13:43

Jo u nás to je pořád něco :D ještě nedávno třeba roušky, na tu sme zapominali celkem pravidelně. Syn ji musel mít do školy a vždy si vzpomněl před školou, že žádnou nemá. Jednou sem mu dala svojí růžovou, to před tou školou brečel, že v růžovej nikam nejde :mrgreen: no nakonec šel a aspoň se naučil si hlídat, že má svojí :lol: s těmi zuby to je u nás taky, nejdřív nám trvalo, asi 3 dny, než sme si večer vzpomněli, že se ten zub má dát pod polštář, vždy usnul a zapomněl na to, pak sme ho tam teda dali, já ho v noci šla sebrat a vyměnit ho za peníze a syn ráno brečel, že ale nechtěl penize, že chtěl od zoubkové vily auto na ovládání :mrgreen: takže pro dobrotu na žebrotu :D a ještě sem ten zub někde ztratila, původně sem si chtěla zuby schovat na památku, ale vždycky sem je někde poztrácela :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43038
7.4.22 13:43

Já vyhodila spoustu jejich výtvorů - ten pocit, když některé našli v koši.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
7.4.22 13:46
@Pudloslava píše:
:hug: Ajaj, úplně chápu! Po jedné špatné zkušenosti tohle dělám v době, kdy jsou někde na hlídání nebo na táboře, rovnou to vezmu do konťasu na papír :mrgreen: Co oči nevidí.. :P

Teď jsem si vzpomněla na kamarádku, která vrazila parádního lepáka synovi, protože si myslela, že dělá kraviny s oblíkáním jako obvykle, a ve skutečnosti se chudák snažil nacpat do trička o 5 let mladšího sourozence, které mu podal táta :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1074
7.4.22 13:51

Teď jsem si vzpomněla na video jedné paní co kolovalo na internetu. Natočila video a hystericky se smála až plakala. Že vezla děti do školy a až pak si všimla, že v autě nejsou a nechala je doma. :mrgreen:

EDIT: Našla jsem ho https://www.dailymail.co.uk/…ot-kids.html :mrgreen: :mrgreen:

Všem mámám klobouk dolů, už se těším na své přešlapy :kytka: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
7.4.22 13:54

@adamcoka :mrgreen: :mrgreen: Škoda, že to byli puboši, jsem si představila ty malý caparty s taškou větší, než jsou oni sami, jak sklesle stojí před barákem a máma nikde :P Hodně dobrý :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37145
7.4.22 13:59

@adamcoka to je dělám spíš naopak, když někam jdu bez dětí, nebo jen s jedním nebo dvěma, tak pak hledám ty ostatní :D nedávno sme jeli nakoupit a kouknu dozadu v autě
a mám infarkt, že mi jedno dítě chybí a ono bylo u babičky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ludmilaadamkova
7.4.22 14:03

Malá nakreslí asi 5 obrázku dneska např tohle…(občas vyfotím pro babi) ale nemilosrdně vše vyhazuju

• Citovat
  • Upravit
1074
7.4.22 14:08

A statisticky, kolika z vám se stalo, že jste prostě automaticky popojížděly a pohupovaly s prázdným kočárkem? :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6794
7.4.22 14:09

Ten muj bude hnusny, nastesti nikdo neprisel k ujme…
Mela jsem volno, ranni kava s holkama, jedna slavila tricet, objednala lahev prosseca. No vypily jsme ty lahve ctyri. Ve trech.
Muj syn spatne snasel skolku, chodila jsem pro nej po obede, ale tentokrat tam musel spat bez predchozi domluvy, abych vystrizlivela a sla si na dve hodiny lehnout.
Pro mou respektujici vychovu to byl dost hnusnej zasek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
884
7.4.22 14:11

3/4 věci, obrázku co syn ve škole vyrobí a donese, skončí v koši :oops: když se narodil mladší syn, starší co chodil do 1.třidy se nás ptal, jak se ty děti dělají a kde se berou. Docela mě zaskočil, tak jsem mu řekla, že když se dva lidi mazlí, mají pak miminko. Druhý den šel do školy a Paní učitelka se ho ptala, jestli je rád za bráchu. Prý jo, ale s vážným obličejem jí řekl, že teď musí doma hlídat, aby jsme se nemazlili. :mrgreen:
Jednou se nám syn hrabal bez dozoru ve skříni a vyhrabal můj vibrátor, po příchodu do obýváku ho měl zaplej a jezdil si s ním po ruce, prý ho bolí a potřebuje si ji namasírovat ( máme doma vibrační masážní přístroj ) tak myslel, že to je další :oops: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6794
7.4.22 14:11
@adamcoka píše:
A statisticky, kolika z vám se stalo, že jste prostě automaticky popojížděly a pohupovaly s prázdným kočárkem? :mrgreen: :mrgreen:

Prazdny kocar neni tak blbej jako nakupni vozik.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
7.4.22 14:12
@Pudloslava píše:

V té miliontině obrázků, které vytvoří za měsíc, vyberu třeba tři a ty založím do desek. Výtvory vystavuji a když jsou zaprášené, letí do koše, když nejdou čistit. Ale když na to přijde, to se ptá hned, proč jsi mi to vyhodila??? Třeba kartonová krabice vyřezaná do všech světových stran, protože je to kávovar. Zatím ho tu trpím, ale taky se brzo ocitne v tříděném odpadu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
7.4.22 14:12
@VitaminC píše:
Ten muj bude hnusny, nastesti nikdo neprisel k ujme…
Mela jsem volno, ranni kava s holkama, jedna slavila tricet, objednala lahev prosseca. No vypily jsme ty lahve ctyri. Ve trech.
Muj syn spatne snasel skolku, chodila jsem pro nej po obede, ale tentokrat tam musel spat bez predchozi domluvy, abych vystrizlivela a sla si na dve hodiny lehnout.
Pro mou respektujici vychovu to byl dost hnusnej zasek.

Krutý! To mě trochu uklidnilo, protože jak tu holky píšou nějaké zapomenuté placení, roušky a vyhozené obrázky, to mi přijde jako téměř denní chléb, taková normálka :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí