Rodičovské přešlapy

Napsat příspěvek
Velikost písma:
53190
7.4.22 14:13
@VitaminC píše:
Prazdny kocar neni tak blbej jako nakupni vozik.

Přesně jsem to chtěla napsat, že jsem nejednou houpala a vozila nákupní vozíček :mrgreen: :mrgreen: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6794
7.4.22 14:16
@unuděná píše:
Krutý! To mě trochu uklidnilo, protože jak tu holky píšou nějaké zapomenuté placení, roušky a vyhozené obrázky, to mi přijde jako téměř denní chléb, taková normálka :mrgreen:

Jen bych chtela rict, ze nejsem zadnej alkac, i kdyz mam rada si dat dobry drink. Miluju sekty, gintonic, aperolspritz…
Normalne se mi stava, ze nemam zadny alkohol cely rok, ale nekdy se to tak blbe seslo a pak uz nemam miru. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37145
7.4.22 14:16
@adamcoka píše:
A statisticky, kolika z vám se stalo, že jste prostě automaticky popojížděly a pohupovaly s prázdným kočárkem? :mrgreen: :mrgreen:

Zrovna nedávno, dítě sem měla v šátku a houpala prázdný kočár :D ale častější to bývá s nákupním vozíkem, to ho houpu skoro pokaždé, když stojím někde ve frontě. Asi aby mi nákup nezačal brečet :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31438
7.4.22 14:18

Syna tak okolo 2m jsem jednou asi tri hodiny uspavala, nez mi doslo, ze jsem ho zapomnela nakojit a uz 6 hodin nejedl :mrgreen:. Asi mel duvod nespat :mrgreen:. To bylo asi takove nejvtipnejsi.

Dceri jsem ISIC dala do meho misto do jejiho batohu, mela kvuli tomu pozdni prichod, byla v 1.tr. a dost ji to rozhodilo. Asi dvakrat jsem zkrmila do ditete zkazene jidlo :oops: :oops:. Parkrat jsem jim nekam skripla prst nebo privrela ruku…

Vychovne jsem urcite nekolikrat servala deti za neco, co se nakonec ukazalo, ze za to vubec nemohly. To mi pak bylo lito.

Toho by bylo. Moje pusobeni v roli matky je jeden velky omyl. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
7.4.22 14:22

@Hobitka Moje pusobeni v roli matky je jeden velky omyl - to si nechám natisknout na tričko :mrgreen: :mrgreen: :palec:

S těmi zraněními jsi mi připomněla manžela, ten dceři vyhodil rameno, když jí byly asi 2 roky. Ona na něj skákala, on jí za ruce tahal nahoru a lup… no na pohotovosti na něj koukali jak na vraha a nenápadně se mě ptali, jestli se mu tohle stává nějak častěji :mrgreen: :mrgreen: Myslím, že na to jentak nezapomene chudák. Manžel teda, dcera zapomněla v momentě, kdy to luplo zpět :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ludmilaadamkova
7.4.22 14:29

Když jsme u příbuzných na chatě vždy pije jen jeden z nás bud já nebo muž…
větěinou je to muž… vlastněskoro vždy pije muž, ale na podzim na můj svátek jsem dostala nádhernou láhev drahého šampusu… no otevřelo se

A potom co jsme všichni i s dcerou byli ve vířívce maminka si dala dvě sklenky šampáňa malá chtěla už jít ven a do chaty (asi 100 metrů) tak jsem řekla…tak j tě dám na zem a a seběhneš dolů.. běž za světýlkem :mrgreen: No nemyslela jsem to úplně vážně…každopádně muž vylezl a řekl, tak já s ní teda dojdu a uložím ji a ty už to nepj nebo bude zítra kyblíček.

• Citovat
  • Upravit
452
7.4.22 14:31
@adamcoka píše:
A statisticky, kolika z vám se stalo, že jste prostě automaticky popojížděly a pohupovaly s prázdným kočárkem? :mrgreen: :mrgreen:

Co s prázdným kočárkem, ale s nákupním vozíkem…a ještě bez dítěte.

:mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12719
7.4.22 14:34
@unuděná píše:
Diskuze pro pobavení a ujištění, že v tom nejsme samy :lol:
Jaké přešlapy, chyby, erory jste udělaly s vlastníma dětma? Ať už úsměvné, smutné nebo prostě jenom nepochopitelné?
Já jich pár mám, co mě pořád straší.. Nejvíc asi fakt, že jsem zapomněla synovi poslat pohled/dopis na jeho první tábor. Nějak mi to vůbec nepřišlo důležité a bylo to jenom 6 dní, já si užívala klidu doma :mrgreen: No blbka :P
Jednou se mi podařilo vyměnit si s ním svačinovou/obědovou krabičku, tak chudák ve škole vytáhl sushi (které nesnáší) a byl o hladu :lol: A já zobala k obědu jeho ovoce :mrgreen:
No a dceři jsem zapomněla dát pod polštář odměnu za zoubek, i když to zní jako maličkost, tak to docela obrečela, že na ní zoubková víla zapomněla :oops:
Pamatuju si z dětství, že se jednou naši nějak nedohodli, kdo mě vyzvedne ve školce a já tam seděla jak trubka sama snad do pěti :P

Mne taky rodice nenapsali na skolu v prirode, mysleli ze kdyz se nesmi navstevovat a volat, ze se nesmi psat ani :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1730
7.4.22 14:35
@MatildaMatilda píše:
Co s prázdným kočárkem, ale s nákupním vozíkem…a ještě bez dítěte.:mrgreen: :mrgreen:

To se mi stavalo casto hlavne po prvnim porodu :lol: A kdyz jen tak bez ditete stojim a s nekym si povidam, tak se vetsinou pohupuju ze strany na stranu, jak kdyz mam mimino na ruce :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31438
7.4.22 14:37
@MatildaMatilda píše:
Co s prázdným kočárkem, ale s nákupním vozíkem…a ještě bez dítěte.:mrgreen: :mrgreen:

Mne zase dala mladsi holka na nejake grilovacce podrzet panenku a ja si ji pekne hodila na ruku, dal vesele krafala a pri tom s ni rytmicky pohupovala. No, kamaradi se mohli utriskat. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1074
7.4.22 14:38

Holky tak s těmi nákupními vozíky jste mě pobavily :mrgreen:
Už se na to těším. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25191
7.4.22 14:39

;) fajn téma..
vedle jistě občas šlápl každý… je super, když si to uvědomí/napraví..
zážitků máme za ta léta samozřejmě dost (včetně zapomenutého kočárku před masnou :mrgreen: )

ale třeba nedávno jsem /puberťačky/ holkám pro spolužačku koupila na oslavu k narozkám tričko (znám ji), ale bohužel jsem slečnu dlouho neviděla, vždy byla teda kus baby, ale vážně mne nenapadlo, že za těch pár měsíců nebude mít ve 13 max. 164 a Mko, nýbrž má Lko a ještě je ráda.. :oops: tričko krásné, ale kámošce to bylo strašně líto (udržela se prý nebrečet a naštěstí měla od nás dárků více), ALE má dcera by se samozřejmě nejradši viděla v pr..li a já o to více…
Z čehož plyne poučení - hadry dětem jako dárky kupovat jen v případě 10000% jistoty, že se trefíte 8) a když už, tak rozhodně radší větší než menší :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ludmilaadamkova
7.4.22 14:41

@Lucy75 No kor dneska když děsně frčí mezi omladinou oversizize

• Citovat
  • Upravit
25191
7.4.22 14:45

@ludmilaadamkova jj

jinak má matka byla přešlapový genius, nic jiného vlastně nedělala 8) 99% z nich je smutných, ale jeden z veselejších je např. ten, že v lednici obvykle byly jen okurky (zavařené od babičky) a hořčice
(když je hlad, dá se osmažit nasucho chleba - potřít tou hořčicí a nahoru nakrájet plátky okurků - vymyslela jsem asi v 11 a toto super výživné jídlo tvořilo v týdnu celkem podstatnou část mého jídelníčku) ale jednou se v té lednici - POVAŽ to štěstí - objevila světle oranžová marmeláda.. tak celá šťastná si to namažu, sním.. říkám si, sakra, co to je za ovoce, divné, no co…
Byla to vazelína, přátelé :mrgreen: :mrgreen:

Takže poučení č. 2: do lednice dávejte v domácnosti s dětmi pokud možno pouze poživatelné záležitosti. Nikdy nevíte, jako mňamku tam potomek může objevit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1730
7.4.22 14:46
@adamcoka píše:
Holky tak s těmi nákupními vozíky jste mě pobavily :mrgreen:
Už se na to těším. :D

Jo a ja to jeste doplnila, kdyz jsme meli vozejk i kocarek zaroven, tak veci z regalu jsem v prvni chvili chodila davat do korby misto do vozejku :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí