Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Graruluju! Ale jdi ty… vis kolik miminek se narodi cisarem? Vubec je to ted nejaka blba moda resit, jestli se miminko narodi cisarem nebo normalne - na tom prece nesejde, ne? Hlavne, ze je v poradku prece ![]()
Skončila jsem taky dvakrát císařem. Je toho čím dál víc. Císařský řez je „daň“ za zdravé dítě. Dřív bys byla nucena se třeba ještě dva dny trápit, aby se třeba dítě narodilo poškozené nebo mrtvé. Hlavu vzhůru.
A gratuluji k holčičce. Nenech si kazit radost a raduj se z miminka a z toho, že žiješ tady a teď. Co by za to jinde ženské daly.
Raduj se z miminka
jsi stejne mama, jako kterakoliv jina, at uz jsi porodila cisarem nebo normalne. Moooc gratuluji a preji rychle hojeni ![]()
Ahoj, od vcerejsiho odpoledne me intenzivne boli v krizi. Dnes kolem 18h do toho zacaly „pravidelne“ navaly do zad a podbriska. Pisu pravidelne v uvozovkach, protoze je to momentalne dost nepravidelne. Jednou 16min, pak 9, pak 14… ted mi odesla hlenova zatka. Zada boli nonstop. To uz asi neprejde co? Kazdopadne jsem z te nepravidelnosti paf.. nechci jet do porodky moc brzy, zase mam ale pozitivniho streptokoka, tak nechci dojet pozde ![]()
@Lucius08 @Neeky tak jsme do porodky vyrazili. Na monitoru ani tuk, ale otevrena na 3cm. Uz si nas tu nechali. Vojtik se narodil v 7:17
ale kdyz mi po monitoru sestra rekla, ze to jsou poslicci tak jsem si myslela ze jsem fakt blazen ![]()
@Salejla To je krásné - moc gratuluji
Je vidno, že cesta nebyla zbytečná ![]()
@Salejla Gratuluji
já právě jela do porodky v 22:00, otevřená na 2cm, kontrakce slabé, nepravidelné (manžel mě ale stresoval, že musíme jet co když je něco s mimčem) a ve 4:00 rano byl na světě
ještě jednou moc gratuluji ![]()