Rodíme za měsíc

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1382
8.10.12 20:50

Teeeda, tolik prispevku za tak kratkou dobu, to jsem necekala, super :palec: Jinak ja mam tasku uz skoro sbalenou, chybi jeste par drobnosti. Ale taky uz zacinam premlouvat malyho, aby uz vylezl, uz nemuzu sedet, lezet, spat, chodit, nic :roll: Taky vas tak priserne porad pali zaha? To uz je k nevydrzeni :poblion: Jeste se zeptam, kupujete takove ty detske cistitka do usi? A neco na cisteni ocicek? Pry je to zbytecne, tak jsem to zatim nekupovala… A magnezko uz se brat nema, jo? Jsem ted 36tt a jeste ho sem tam beru, pac mi tvrdne bricho. Takze vysadit? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
8.10.12 20:51

Přidávám se k těm, co toho mají plný kecky. Skoro se nemůžu hýbat, ne že by břicho bylo tak velký, ale jakmile vyvinu nějakou činnost, tak mě začne šíleně bolet v boku, semtam nějaký ten posel, navíc mám problém, že jakmile se někde venku projdu, tak začnu nutně potřebovat na velkou. Když ležím na zádech, tak nemůžu dýchat… Děs.
Tašku nemám, hadýrky ještě taky nevyprané, jsem pražská, registraci nemám, zítra se chystám volat do Benešova a Příbrami, protože ve středu jdu naposled ke gyndařce a pak už mě bude chtít předat porodce :zed:
A klidně bych už rodila, ať už je hotovo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1382
8.10.12 20:52

Holky a jake oblecky mate nachystane pro mimi na cestu domu? Ja zatim zadne :oops:
A berete si nektera svoje oblecky pro mimi do porodnice (na pobyt misto erarnich)?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sandra752
8.10.12 20:54

Magnesko vysadit.Bere se do 36tt.Zaha me nepali, otoky nemam :-D Za to poslicky jo :-D Kycle, kolena a zebra boli teda fest.. :-D Ja maly dnes domlouvala, ze ma najemni smlouvu di 24.10(38+0tt) a pak se muze klidne vylodit :-D

• Citovat
  • Upravit
1382
8.10.12 20:55
@Gladys píše:
Přidávám se k těm, co toho mají plný kecky. Skoro se nemůžu hýbat, ne že by břicho bylo tak velký, ale jakmile vyvinu nějakou činnost, tak mě začne šíleně bolet v boku, semtam nějaký ten posel, navíc mám problém, že jakmile se někde venku projdu, tak začnu nutně potřebovat na velkou. Když ležím na zádech, tak nemůžu dýchat… Děs.
Tašku nemám, hadýrky ještě taky nevyprané, jsem pražská, registraci nemám, zítra se chystám volat do Benešova a Příbrami, protože ve středu jdu naposled ke gyndařce a pak už mě bude chtít předat porodce :zed:
A klidně bych už rodila, ať už je hotovo :mrgreen:

Tak tak, taky nemuzu lezet na zadech, to na me jdou hned mdloby. A kdyz vylezu z baraku, tak se mi hned chce na wc (malou) a v noci litam snad kazdou pulhodinu :cert:
Holt nekde si postezovat musime :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77
8.10.12 20:55

@Carmen6
tak co se týká dětských čistítek do uší, tak to jsem koupila, ale jinak to nepřehanim. Zitra asi neco na desinfekci pupiku, to asi bude taky potreba a bude to.
Jinak do pordnice si na obleceni beru ponozky a dupacky. Kamaradka rikala, ze ti daji kosilky a zavinovacku, ale na nozky jim bude zima, takze dupacky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77
8.10.12 20:57
@Carmen6 píše:
Tak tak, taky nemuzu lezet na zadech, to na me jdou hned mdloby. A kdyz vylezu z baraku, tak se mi hned chce na wc (malou) a v noci litam snad kazdou pulhodinu :cert:
Holt nekde si postezovat musime :mrgreen:

Na zádech už nespím poměrně dlouho, špatně se mi dýchá. Bok je celkem v pohodě, ale to zase v noci chytnu křeč, že akutně potřebuji na WC a mám problém se vůbec posadit a dojít… no a dneska ty záda a břicho… tak ještě vydrž, ono čím déle bude v bříšku, tak tím lépe…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sandra752
8.10.12 20:57

Oblecky vyuziju erarni.jen beru cepku, bavlnene rukavicky a ponozky. malou povezu v body s dlouhym, polodupacky, svetyrek, ponozky, cepka, a kombinezka… ;-)

• Citovat
  • Upravit
1382
8.10.12 20:58
@Sandra752 píše:
Magnesko vysadit.Bere se do 36tt.Zaha me nepali, otoky nemam :-D Za to poslicky jo :-D Kycle, kolena a zebra boli teda fest.. :-D Ja maly dnes domlouvala, ze ma najemni smlouvu di 24.10(38+0tt) a pak se muze klidne vylodit :-D

Jojo, kycle, panev…taky. Otoky ja teda mam, skoro se nevejdu do podzimnich bot. Poslicci na me sli tak pred mesicem, ted jen tvrdnuti. A kdyz sedim, tak mi malej zaryva nozicky pod zebra, fakt lahudka :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1382
8.10.12 21:02
@joera píše:
chytnu křeč, že akutně potřebuji na WC a mám problém se vůbec posadit a dojít…

To je presny, taky tak :cert: A kdyz uz se mi podari si stoupnout, tak jdu v predklonu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
466

Ahoja tak ja mam termin11.11. a jsem z prahy.
Jinak tasku budu balit nejspis tento tyden.
Vetsinu veci sem si jeste nedovezla az o vikendu, a pak budu jeste vsechno prat.
Posly sem mela zatim jen jedny a to asi pred 14dny.
Zada nekdy pali obstojne a mam prelezelej kriz takze kdyz jdu tak se opravdu kolibu :dance: ve stredu si jedem pro postylku.
Dnes sem byla naposlet na gynde od pristiho tydne uz jdu do porodnice na poradnu, a dr mi rekla ze uz se pomalu otviram, takze doufam ze malej bude tak hodnej a bude se mu chtit ven az to vsechno bude hotove, i kdyz nekdy bych sama chtela aby uz vylezl a ja se mohla zase vyspat na brise.
I pritel se uz tesi az bude venku, ze to bude prej lepsi :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77

@Carmen6
no tak otekle nohy mam fest, do divadla nevim v cem pujdu :).
@Sandra752
Jinak na odjezd z porodnice mam takovou kombinézku a nebo případně fusak do autosedačky, tak ještě uvidím, ale asi ten fusak do autosedačky.
Tam si beru ponozky, dupacka a cepicky, vidis… jo a jedny rukavicky, kdyby se mela tendenci skrabat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sandra752
8.10.12 21:03

Ja kdyz jdu spat CARMEN, tak se mi mala sesune pod zebra :-D AUUUUU :-D bojim se si lehnout :-)

• Citovat
  • Upravit
100

Koukám, že ten poslední měsíc je fakt náročnej asi pro všechny! Mě teda bolí „jenom“ záda a stydká kost při chůzi, ale i tak se těším, že už to snad rychle uteče..

A noci… to je kapitola sama pro sebe! dneska jsem měla pocit, že jsem snad vůbec ani nezabrala. Navíc před prvním porodem jsem taky nemohla vůbec usnout, ikdyž se nic nedělo, tak mám ještě ke všemu vždycky strach, že už je to! ono!

S oblečením na cestu z porodnice pro miminko taky ještě nemám úplně jasno. Nějaké rady?
A do porodnice si beru jen čepičku a ponožky, byli na seznamu porodnice. Jinak spoléhám na erární.

Jo a nemáte taky někdo pocit, že Vám to hůř myslí? Já dneska školila a v životě jsem se ještě asi tolik nezadrhávala jako teď… Uf, ještě že už to bylo snad naposledy před porodem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77
@Carmen6 píše:
To je presny, taky tak :cert: A kdyz uz se mi podari si stoupnout, tak jdu v predklonu

no je to mazec, pripadam si jako chrobak :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí