Rodíme za měsíc

Napsat příspěvek
Velikost písma:
77
8.10.12 21:06
@BEcherovka píše:
Ahoja tak ja mam termin11.11. a jsem z prahy.
Jinak tasku budu balit nejspis tento tyden.
Vetsinu veci sem si jeste nedovezla az o vikendu, a pak budu jeste vsechno prat.
Posly sem mela zatim jen jedny a to asi pred 14dny.
Zada nekdy pali obstojne a mam prelezelej kriz takze kdyz jdu tak se opravdu kolibu :dance: ve stredu si jedem pro postylku.
Dnes sem byla naposlet na gynde od pristiho tydne uz jdu do porodnice na poradnu, a dr mi rekla ze uz se pomalu otviram, takze doufam ze malej bude tak hodnej a bude se mu chtit ven az to vsechno bude hotove, i kdyz nekdy bych sama chtela aby uz vylezl a ja se mohla zase vyspat na brise.
I pritel se uz tesi az bude venku, ze to bude prej lepsi :D :D :D

vyprano uz mam, to jsem radeji nenechala nahode. Postylka stoji, vim, ze se to nema, ale kocarek doma neni, tak alespon neco :).
Takze pro malou vse nachystane a ted jeste at chvilku vydrzi, at mame ukonceny alespon 36tyden. Potom uz je to celkem jedno. No a my hlevne cekame na tatinka, az se nam vrati ze sluzebky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sandra752
8.10.12 21:06

Jinak postylku mam pripravenou ;-) MAM PRIPRAVENE VSECHNO :-D

• Citovat
  • Upravit
77
8.10.12 21:08
@Sandra752 píše:
Jinak postylku mam pripravenou ;-) MAM PRIPRAVENE VSECHNO :-D

No to je krásné :). Já mám jen prostěradlo a nebesa čekají na přidělání. Peřinky sem zatím nepovlékla, to počká :).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
100
8.10.12 21:10

@Sandra752 Ty jsi ale hrozná provokatérka!! Pěkný to máš moc! a já abych teď už začala hučet do manžela, ať postýlku taky smontuje…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sandra752
8.10.12 21:10

Joera:Dekuju ;-) Jeste Natalka a bude to kompletni :-D Mate uz pro prdolky jmena!??

• Citovat
  • Upravit
77
8.10.12 21:11
@Réska píše:
Koukám, že ten poslední měsíc je fakt náročnej asi pro všechny! Mě teda bolí „jenom“ záda a stydká kost při chůzi, ale i tak se těším, že už to snad rychle uteče..

A noci… to je kapitola sama pro sebe! dneska jsem měla pocit, že jsem snad vůbec ani nezabrala. Navíc před prvním porodem jsem taky nemohla vůbec usnout, ikdyž se nic nedělo, tak mám ještě ke všemu vždycky strach, že už je to! ono!

S oblečením na cestu z porodnice pro miminko taky ještě nemám úplně jasno. Nějaké rady?
A do porodnice si beru jen čepičku a ponožky, byli na seznamu porodnice. Jinak spoléhám na erární.

Jo a nemáte taky někdo pocit, že Vám to hůř myslí? Já dneska školila a v životě jsem se ještě asi tolik nezadrhávala jako teď… Uf, ještě že už to bylo snad naposledy před porodem.

Seznam nemocnice? To sem moc nevidela, ale co sem slysela, tak tady v Bohunicich ti daji jen kosilku a zavinovacku, takze dupacky se asi fakt hodi. Jako jasne, nepotahnu cely kuft hader, ale ty ponozky se fakt neztrati :) a jedny dupacky taky ne.
Na cestu domů mam fusak do autosedacky, pak se to da vyuzit i do kocarku, tak sem to koupila.
 http://www.emitex.cz/…seda-ruzova/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1382
8.10.12 21:11
@Sandra752 píše:
Jinak postylku mam pripravenou ;-) MAM PRIPRAVENE VSECHNO :-D

jee, mate nebesa skoro jako my ;)

A co vy ostatni, kdy planujete pripravit postylku? My ji mame slozenou a vcera jsme davali nebesa, jinak nic. To kvuli nasim mickam, abysme videli, co na to budou rikat a aby si zvykaly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sandra752
8.10.12 21:12

Reska: :-D provokaterka?? :-D ja nechci nechat nic nahode :-D

• Citovat
  • Upravit
77
8.10.12 21:12
@Sandra752 píše:
Joera:Dekuju ;-) Jeste Natalka a bude to kompletni :-D Mate uz pro prdolky jmena!??

My budeme mít Markétku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77
8.10.12 21:13
@Carmen6 píše:
jee, mate nebesa skoro jako my ;)A co vy ostatni, kdy planujete pripravit postylku? My ji mame slozenou a vcera jsme davali nebesa, jinak nic. To kvuli nasim mickam, abysme videli, co na to budou rikat a aby si zvykaly.

Tak kocickam se tam bude urcite libit :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1382
8.10.12 21:15
@Sandra752 píše:

A zkouseli jste do te postylky uz namontovat kolotoc (jestli ho teda budete mit)? Jestli ty nebesa nebudou prekazet… :think:
Jmeno mame - Denisek :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
100
8.10.12 21:15

@joera na webu porodnice je seznam co s sebou, tak se jím snažím řídit :) a super! díky za tip. já spíš váhám kvůli počasí, ale je to hlavně na přenos z porodnice do auta a z auta domů, tak snad miminko vhodně navrstvím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1382
8.10.12 21:17
@joera píše:
Tak kocickam se tam bude urcite libit :)

jojo, uz to trochu zkoumaly, kupodivu to zatim neroztrhaly :D

A jake mate koupene plinky do porodnice? My mame Bella Happy newborn

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sandra752
8.10.12 21:18

Kolotoc nemame a nechceme ;-)

• Citovat
  • Upravit
Sandra752
8.10.12 21:19