Rodíme za měsíc

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1382
9.10.12 19:29

@Sandra752 masaz od manzela :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1382
9.10.12 19:52

Jo jinak masaz hraze neprovadim, cetla jsem z vice zdroju, ze to prakticky nema zadny vliv… :nevim: ani by me to nebavilo :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sandra752
9.10.12 20:25

Tu masaz zkusim vyloudit…ale to je hruza!!!

• Citovat
  • Upravit
466
10.10.12 11:08

@Carmen6 Pritel chtel Elisku tak sem premejslela a napadl me Tomas, rikam si š jako š, ja rackuju proto sem nechtela jmeno s r nebo ř. Pak jsme meli obdobi kdy jsme si rikali ze Tomasu je hodne, tak jsme vybrali Daniela, ale porad to byl Tomas, tak mu ho nechame :andel:

ja davam prave tu matu, me med vubec nechutna, pride mi s nim ten caj takovej divnej, mozna je to tim ze ho do me tata jako do maly porad pri nachlazeni cpal, strejda mel vcely tak sme ho meli hafec. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
10.10.12 11:22

Za mesic

Zdravim budouci maminky
I ja mam termin v listopadu kolem 6 - 8. 11., uz jsem taky zbalena(polovycate).
Ohledne porodnice ja sve prvni dite rodila na obilnaku a abyla jsem spokojena, porodni boxy jsou krasny, klidny, mohla jsem si dokonce vybrat jakou barvu pokoje chci, v pokoji je i sprchovy kout i wc vse pekne, ciste… Treba kdyz jsem videla fotky pokoju ve bohunicich tak jsem si rekla ze to ne,. Na obilnaku jsem sice rodila pred 7 let ale ani ted nebudu menit a rodim tam, sice sestinedeli nebylo nic extra a na nadstandartu jsem nebyla tak nemuzu soudit, ale zepry sestinedeli neni nikde nic extra. Zalezi na koho kapnete ohledne sester a doktoru, tak jako vsude. Vsem maminkam preji bezproblemovy, rychli porod ktery vede jen ke spokojene mamince a zdravemu miminku :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1382
15.10.12 15:19

@Markinka diky za info, uz jsem se rozhodla pro Obilnak :kytka:

Holky a jak se mate? Mne zacaly silene, ale silene natikat ruce (od zapesti k prstum) a nejsem schopna sedet, lezet, stat (to se mi hned mota hlava), a ted uz ani nekam chodit. V sobotu jsem byla ve meste a malem jsem se tam zhroutila, uz to fakt nedavam :( Jak jste na tom vy? A jak to resite a co delate cely dny, kdyz je clovek tak zoufalej? Uz me ani cist nebavi, protoze to je zas sezeni nebo lezeni a to proste nedavam… Dnes nejsem schopna ani uvarit obed, protoze nez bych nakrajela cibuli, tak se skacim :roll: Uz se nemuzu dockat porodu, uz to nejak nedavam :,( Co u vas noveho? :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sandra752
15.10.12 18:16

Ahojda, jsem na tom stejne jako ty :mrgreen: Dnes jsem byla v poradne.moc a tlak ok, nahore mam 21kg :-D nataceli monitor, mala sebou mlela tak, ze jsem si pasy musela pridrzovat aby nesjely. :mrgreen: odhad vahy 3800g a streptokok negativni. k porodu se to jeste nechysta.. :think: jinak jit nakoupit je neco tak namahavyho… :roll:

• Citovat
  • Upravit
466
16.10.12 22:37

To mi povidejte, ja nadobi meju cca na trikrat, vzdy si musim sednou a narovnat zada, a kdyz dlouho sedim tak bolej stejne, je to priserny, ja jdu na monitor v patek poprve, tak sem na to zvedava. Sem zvedava co mi reknou kdyz uz minuly tyden u dr sem se otvirala, ale i pres to prej muzu i prenaset, no uvidime. Cim vic se mi to blizi, tim vic se zacinam bat, ne porodu nebo tak, ale zda to zvladnu se o toho drobecka postarat, zda mam vsechno atd… :nevim: :nevim: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
100
17.10.12 09:49

@Sandra752 Gratuluju k negat. streptokokovi!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1382
17.10.12 14:54

Tak me ceka poradna zitra, tak jsem zvedava… vcera jsem nejak onemocnela, tak je mi dost hrozne, to byla zase noc :x
Takove myslenky me taky nekdy napadaji, s manzelem si rikame „co my s nim budem delat??“ Jeste jak bude malinkatej, tak abysme mu nejak neublizili… :oops:
Holky a ten odhad vahy vam delaji normalne v poradne nebo na monitoru v porodnici? Nam jeste nikdo nic takoveho nedelal, pritom by me zajimalo, kolik tak muze vazit… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sandra752
17.10.12 20:11

Pres ultrazvuk kdyz meri hlavicku, brisko a stehynko…

• Citovat
  • Upravit
77
22.10.12 18:22

Holky, vsem drzim pesticky. Ja ve ctvrtek porodila zdravou holcicku, takze uz to mame uspesne za sebou! Drzte se!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sandra752
22.10.12 18:25

Ahojda, gratulace veluka!!! Vaha, mira?? :-D kolikaty tyden jsi byla?? ;-) promun, ze se ptam…ja dnes byla v poradne, mala ma odhad 3670g, chysta se to k porodu a rikali, ze se snad za tyden uvidime… :think: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
5162
22.10.12 18:31

@joera já jsem taky zvědavá zda jsi rodila přirozeně a co jsi dělala že to na tebe přišlo ja zkouším všechno a furt nic. Jinak velká gratulace

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77
23.10.12 07:18

@Sandra752 @Petík K
Holky byla sem 36+5 a mela sem s malou dohodu, ze max 3kg a musi ven, ze obrika rodit nechci :-), takze 3220g a 49cm prislo myslim v pravou chvili :-). Rodila sem prirozene a v Bohunicich v Brne a byla tam vyborna por. asistentka. nedelala sem nic nenormalniho, ani vana, jen jsme sbalili kabelu :-). Budu vam drzet pesticky!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí