Poradna duly
Jana Čurdová
Jo jinak masaz hraze neprovadim, cetla jsem z vice zdroju, ze to prakticky nema zadny vliv…
ani by me to nebavilo ![]()
@Carmen6 Pritel chtel Elisku tak sem premejslela a napadl me Tomas, rikam si š jako š, ja rackuju proto sem nechtela jmeno s r nebo ř. Pak jsme meli obdobi kdy jsme si rikali ze Tomasu je hodne, tak jsme vybrali Daniela, ale porad to byl Tomas, tak mu ho nechame ![]()
ja davam prave tu matu, me med vubec nechutna, pride mi s nim ten caj takovej divnej, mozna je to tim ze ho do me tata jako do maly porad pri nachlazeni cpal, strejda mel vcely tak sme ho meli hafec. ![]()
Zdravim budouci maminky
I ja mam termin v listopadu kolem 6 - 8. 11., uz jsem taky zbalena(polovycate).
Ohledne porodnice ja sve prvni dite rodila na obilnaku a abyla jsem spokojena, porodni boxy jsou krasny, klidny, mohla jsem si dokonce vybrat jakou barvu pokoje chci, v pokoji je i sprchovy kout i wc vse pekne, ciste… Treba kdyz jsem videla fotky pokoju ve bohunicich tak jsem si rekla ze to ne,. Na obilnaku jsem sice rodila pred 7 let ale ani ted nebudu menit a rodim tam, sice sestinedeli nebylo nic extra a na nadstandartu jsem nebyla tak nemuzu soudit, ale zepry sestinedeli neni nikde nic extra. Zalezi na koho kapnete ohledne sester a doktoru, tak jako vsude. Vsem maminkam preji bezproblemovy, rychli porod ktery vede jen ke spokojene mamince a zdravemu miminku ![]()
@Markinka diky za info, uz jsem se rozhodla pro Obilnak ![]()
Holky a jak se mate? Mne zacaly silene, ale silene natikat ruce (od zapesti k prstum) a nejsem schopna sedet, lezet, stat (to se mi hned mota hlava), a ted uz ani nekam chodit. V sobotu jsem byla ve meste a malem jsem se tam zhroutila, uz to fakt nedavam
Jak jste na tom vy? A jak to resite a co delate cely dny, kdyz je clovek tak zoufalej? Uz me ani cist nebavi, protoze to je zas sezeni nebo lezeni a to proste nedavam… Dnes nejsem schopna ani uvarit obed, protoze nez bych nakrajela cibuli, tak se skacim
Uz se nemuzu dockat porodu, uz to nejak nedavam
Co u vas noveho? ![]()
Ahojda, jsem na tom stejne jako ty
Dnes jsem byla v poradne.moc a tlak ok, nahore mam 21kg
nataceli monitor, mala sebou mlela tak, ze jsem si pasy musela pridrzovat aby nesjely.
odhad vahy 3800g a streptokok negativni. k porodu se to jeste nechysta..
jinak jit nakoupit je neco tak namahavyho… ![]()
To mi povidejte, ja nadobi meju cca na trikrat, vzdy si musim sednou a narovnat zada, a kdyz dlouho sedim tak bolej stejne, je to priserny, ja jdu na monitor v patek poprve, tak sem na to zvedava. Sem zvedava co mi reknou kdyz uz minuly tyden u dr sem se otvirala, ale i pres to prej muzu i prenaset, no uvidime. Cim vic se mi to blizi, tim vic se zacinam bat, ne porodu nebo tak, ale zda to zvladnu se o toho drobecka postarat, zda mam vsechno atd…
![]()
Tak me ceka poradna zitra, tak jsem zvedava… vcera jsem nejak onemocnela, tak je mi dost hrozne, to byla zase noc ![]()
Takove myslenky me taky nekdy napadaji, s manzelem si rikame „co my s nim budem delat??“ Jeste jak bude malinkatej, tak abysme mu nejak neublizili… ![]()
Holky a ten odhad vahy vam delaji normalne v poradne nebo na monitoru v porodnici? Nam jeste nikdo nic takoveho nedelal, pritom by me zajimalo, kolik tak muze vazit… ![]()
Holky, vsem drzim pesticky. Ja ve ctvrtek porodila zdravou holcicku, takze uz to mame uspesne za sebou! Drzte se!
Ahojda, gratulace veluka!!! Vaha, mira??
kolikaty tyden jsi byla??
promun, ze se ptam…ja dnes byla v poradne, mala ma odhad 3670g, chysta se to k porodu a rikali, ze se snad za tyden uvidime…
![]()
@joera já jsem taky zvědavá zda jsi rodila přirozeně a co jsi dělala že to na tebe přišlo ja zkouším všechno a furt nic. Jinak velká gratulace
@Sandra752 @Petík K
Holky byla sem 36+5 a mela sem s malou dohodu, ze max 3kg a musi ven, ze obrika rodit nechci
, takze 3220g a 49cm prislo myslim v pravou chvili
. Rodila sem prirozene a v Bohunicich v Brne a byla tam vyborna por. asistentka. nedelala sem nic nenormalniho, ani vana, jen jsme sbalili kabelu
. Budu vam drzet pesticky!