Rodíme za měsíc

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1382
8.10.12 21:54

@Sandra752 za zkousku nic nedas, zvlast, kdyz jsi cajova ;) a treba ti bude chutnat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2638
8.10.12 22:16

No holky ani nevite jak jste mi udelaly radost, ze nejsem jedina kdo trpi:-D v noci je to nejhorsi, na zadech vubec nespim a na boku vydrzim chvili nez zacnou bolet kycle. Kolikrat mam taky pocit ze vubec nespim.
Do porodky si na mimco neberu nic, prozatim. Nevim jak to tu chodi, musim se jeste informovat(rodit budu v Rakousku). Na cestu domu mam nachystany bodycko, puncosky, takovou soupravicku, kombinezku a cepku. Uvidime jaky bude pocasi.
Postylku mame smontovanou, ale zatim slouzi jako odkladiste. Jelikoz mame maly byt, ale myslim, ze uz ji pomalu nachystam. Pro klid duse, clovek nikdy nevi
Malinik je dobry napad, musim zjistit jak se to rekne v nemcine a kdyztak koupim. Caje mi nevadi. Taky me napadlo jestli nektera z vas provadi masaz hraze? Ja jsem to zkusila jednou, ale tezko na to dosahnu :-) a nakonec jsem se docetla, ze kdo trpi na vytoky a ruzne kvasinky atd. by to delat nemel. A jelikoz mam polovinu tehu s tim problemy tak na to asi prdim. A magnesko mam brat do 11. To bude konec 37.tt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24162
8.10.12 22:21
@Réska píše:
Koukám, že ten poslední měsíc je fakt náročnej asi pro všechny! Mě teda bolí „jenom“ záda a stydká kost při chůzi, ale i tak se těším, že už to snad rychle uteče..

A noci… to je kapitola sama pro sebe! dneska jsem měla pocit, že jsem snad vůbec ani nezabrala. Navíc před prvním porodem jsem taky nemohla vůbec usnout, ikdyž se nic nedělo, tak mám ještě ke všemu vždycky strach, že už je to! ono!

S oblečením na cestu z porodnice pro miminko taky ještě nemám úplně jasno. Nějaké rady?
A do porodnice si beru jen čepičku a ponožky, byli na seznamu porodnice. Jinak spoléhám na erární.

Jo a nemáte taky někdo pocit, že Vám to hůř myslí? Já dneska školila a v životě jsem se ještě asi tolik nezadrhávala jako teď… Uf, ještě že už to bylo snad naposledy před porodem.

Rézka, já jsem měla dcerku únorovou, ale měla jsem jí oblíklou do bodyčka, dupaček, kabátku a tlustého svetru, ponožky, rukavičky a čepičku a dala jsem ji do sedačky se zimním fusakem od emitexu. Stačilo to, ale z porodnice jsme ji do auta moc daleko nenesly a z auta domů tak dvě, tři minutky, víc ne. Ono hodně záleží na tom, jaké bude počasí a jak daleko s autem pojedete. Pokud to auto se nestihne vytopit a budou velké mrazy, tak bych mimčo oblíkla daleko víc. Teď čekám prosinčátko a oblíkat budu stejně, ale projistotu budu mít připravenou kombinézu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
100
8.10.12 22:45

@elen-ka děkuju za radu! :kytka: já mám syna narozeného v červenci, tže jsem bez zimní zkušenosti…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5162
9.10.12 08:51

@Sandra752 hele byla ses podívat v tom Hradci nebo se nějak registrovat? Mě monitory totiž bude dělat na gyndě tak se tam nedostanu a nevím jestli to vadí že se tam nenahlásím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sandra752
9.10.12 09:50
@Petík K píše:
@Sandra752 hele byla ses podívat v tom Hradci nebo se nějak registrovat? Mě monitory totiž bude dělat na gyndě tak se tam nedostanu a nevím jestli to vadí že se tam nenahlásím

Nebyla :mrgreen: Tam se nemusíš registrovat ;) Já na monitory budu chodit do konce ke svýmu mudrovi ;) Do HK půjdu jen rodit :lol:

• Citovat
  • Upravit
466
9.10.12 14:37

@Carmen6 tak zkus na chut trochu maty

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
466
9.10.12 14:38

My budeme mit Tomika :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1382
9.10.12 17:56

@BEcherovka davam si tam med a dobry :) Jee, to je krasny jmeno, ale u manzela mi neproslo :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1382
9.10.12 17:57

Holky, dnes v poradne mi bylo receno, ze budem radi, kdyz tam malej vydrzi jeste aspon 2 tydny, uz se mi zkracuje a mekne cipek a prcek uz je sestouplej dole… 8o Zitra uz jdem na monitor, tak jsem zvedava…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2638
9.10.12 18:12

@Carmen6 Tak me to same rekl doktor minuly tyden v pondeli a zatim necitim nic co by nasvedcovalo porodu no jako prvorodicka nemohu teda vedet co cekat:-) poslicky uz asi mam, jestli je to ono:-) tak uvidime…:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1382
9.10.12 18:17

@monifix no ja hodne citim, jak se mi prcek tlaci dolu, jak kdybych mela kazdou chvili porodit, tak uvidime :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2638
9.10.12 18:28

@Carmen6 tak ja malou taky minuly tyden citila hodne dole. Taky jsem rikala, ze mam pocit ze uz mi snad chce vykouknout ven. Ale tento tyden mam pocit ze je to teochu lepsi. No tak vy mate jeste vic casu, ale vubec to nemusi jeste znamenat, ze chce ven:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sandra752
9.10.12 19:08

Holkyyyy, pomoc!!!Boli me cele zada, bolst jezdi nahoru dolu a trochu i do bricha…zblaznim se!!!co pomaha vam???

• Citovat
  • Upravit
100
9.10.12 19:27

@Sandra752 pane jo, tak se drž! krom sprchy mně pomáhá když si na záda přiložím termofor. Jestli máš, tak doporučuju!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí