Poradna duly
Jana Čurdová
Ahojky, napadlo me zalozit diskuzi pro ty, ktere rodi za mesic. Jak se citite? Me uz to nejak zmaha, uz se tesim na porod
Uz jste sbalene do porodnice? Kdo jste z Brna, kterou porodnici jste si vybraly? Ja porad vaham mezi Bohunicema a Obilnakem… ![]()
Ahoj, volím Bohunice, zatím sem nad jinou nepřemýšlela, takže o tom ani neuvažuji. Kabelu ještě nemám, ale zítra jdu nakoupit pro sebe, takže pak hned zabalím. Vzhledem k tomu, že už mě dost bolí břicho a záda, nebere už magnésium, tak prostě není na co čekat - teda pardón, my ještě čekáme, až se nám tatínek vrátí ze služebky ![]()
Tak ja to mam za 3 tydny a uz toho mam taky plny kecky! Tasku mam sbalenou uz dlouho, vcera jsem jeste chytala vecicky pro malou na cestu domu z porodnice. To aby to tatka nepopletl:-) mate strach? Na me uz to pomalu pada…
Ahojda
rodim, teda spis termin mam za 30dni
Citim se fakt mizerne, mala ma pry 3500g a do porodky mam zbaleno uz 4tydny ![]()
Já mám teda termín „až“ 10.11., ale když sedím, tak mě bolí tak záda a břicho, že bych možná už brala, aby to bylo
ale ještě týden by bylo dobré vydržet.
Jinak oblečení mám vyprané a vyžehlené, kabela se bude balit zítra nebo ve středu ![]()
@monifix píše:
Tak ja to mam za 3 tydny a uz toho mam taky plny kecky! Tasku mam sbalenou uz dlouho, vcera jsem jeste chytala vecicky pro malou na cestu domu z porodnice. To aby to tatka nepopletl:-) mate strach? Na me uz to pomalu pada…
Strach momentalne nemam
ale to prijde ![]()
My máme dle dnešního měření 2700g, což jsem s ní domluvená, že jak bude mít 3kg, tak utíkáme ven ![]()
@Sandra752 Paaaani to jestli ma uz ted 3,5 kg to bude asi obrik ![]()
Tak já s dovolením se také přidám mám termín za 21 dní a tašku zbalenou také mám a nervy žádné protože nevím co mě čeká spíš se na to těším a furt přemlouvám miminko aby už šlo ven i když vím že je ještě čas ![]()
Ja sem ani nebyla na obhlidce porodnice, radeji tam dojdu, a at je to rachle za mnou, nez nad tim moc spekulovat ![]()
@joera já taky nikde nebyla vím kde chci rodit a tam se registrovat nemusím a ozvy mi měří doktorka takže se do porodnice podívám až budu rodit
@Sandra752 ahojky jestli budeš rodit v Hradci tak se možná potkáme ![]()