Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Vlastni bydleni jako ze nevlastnite, ale jste v najmu, nebo ve smyslu ze bydlite v pokojicku u rodicu?
Ctvrte dite nebo ctyrcata? Pokud ctvrte dite tak rodinu zalozenou uz davno mate tak moc nechapu.
@smile_xxx píše: Více
Prosím tě. To je až až. Copak jsi nečetla o tom úžasném mladíkovi, jak děkoval v Ústí premiérovi, jak se máme dobré? Že jeho rodiče vydělají dohromady 40, mají čtyři studující děti, a jezdí na dovolené, mají dum, dvě auta a krásně si žijí. A pan premiér byl rád, a hezky mu poděkoval a ještě nechal pozdravovat rodiče. A tobě se zdá 160 málo? To je pro čtyři šestičlenné rodiny až až.
@Renee1986 píše: Více
Čekáte čtyřčata? Nebo čtvrté dítě? Píšeš jak tatar a ptáš se jak nesvéprávná.
@Renee1986 Jo, píšeš nesrozumitelně a vyjadruješ se jako Tatar.
@Renee1986 I když čekáme 4, to fakt je poznat, zda je to čtvrté dítě, nebo čekáme ctyrcata
Do hypo bych šla do třicítky. Pak uz fakt ne. Pokud mas víc a chceš do duchodu splácet hypotéku, tak to udělej. Zase na druhou stranu, proč jste to neudělali uz dřív? Mohli jste mit uz treba 5 let splaceno
@Dahlia0409 pro mne věta,, čekáme 4" znamená čekáme čtyři děti - tzn čtyřčata. Kdyby to bylo čtvrté dítě, muselo by tam být - čekáme 4. dítě. Číslovka řadová. Navíc píše o založení rodiny, pokud mají už 3 děti, rodinu už dávno založili. Prostě píše nesrozumitelně.
@inkakřivák inka ja si Tě jeste pamatuju kdyz jsem čakala 1. pred 10 lety. To mas stále na tohle čas a energii? Kasli na mne. Your gift of negativity is respetctfully rejected. ![]()
@Renee1986 píše: Více
Já ale nemůžu za to, že píšeš jak tatar. Vyjadřovat se můžu jak budu chtít ![]()
@Renee1986 35? Ne spíš 39?
Kolik má partner? Uvedom si, že banky mají limity a taky ne každému hypo v pohodě dají, pokud ji nechceš na 20 nebo 25 let ![]()