Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní 57891467 [/citnechce se mi to psát znova, tak nic. Spadlo mi to. Prostě píše divné a celé je to divné.
Příspěvek upraven 31.08.25 v 20:04
@inkakřivák píše: Více
to je jedno, prostě jsi zlá žena, jako my ostatní,
a pozdravuj muža ![]()
@stinga V práci. Br týden v hospode, to už by mu strach nedovolil se vrátit.
@Renee1986 píše: Více
Nezlob se, ale na co ta komedie s tím, že najednou píšeš slovensky? To si přece mohla hned? To fakt nechápu…
Nebo si myslíš, že by tě tu někdo kvůli tomu odsoudil?
Jinak, názory si tu přece dostala a i ode mě.
Ale stejně je to všechno jen na vás a možná, kdybys psala narovinu hned slovensky a nesnažila se o češtinu, tak by tě tady kvůli tomu nikdo nehanil a ušetřila by ses zbytečných komentářů na svůj písemný projev… ![]()
@smile_xxx kdybych chtela resit tohle. Tak se zeptam. Zbytecne premyslis. Proc bych se vracela na svk? A v CR ani nežijeme…
@Renee1986 píše: Více
A která ta planeta je tedy tvým domovem? ![]()
Tak teď se ti smillexxx pokoušel ze své dobré vůle, pomocí nějakých informací, na které ses sice neptala, ale jak říkám, bylo to z jeho dobré vůle a cos udělala ty: vlastně jsi mu řekla, ať jsi jde s těmi radami kamsi. Ty jsi opravdu nepříjemná, namyšlena osoba.
A jak tu někdo píše, taky nechápu, proč jsi neřekla dřív, že jsi Slovenka. Tebe fakt nenapadlo, že by se hned zpočátku ujasnilo dost věcí a pochopili bychom tvojí gramatiku? A vůbec, ty nejsi jen absolutně nevyzrala ženská, ale ty se opravdu chováš zle. Nedivím se tvojí rodině za jejich postoj