Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Se čtyřmi dětmi se vám budou nájmy hledat hůř než se třemi. A na stará kolena půjdete kam, když nic nebudete mít a nájem už z důchodu nezaplatíte? Jo, jasně, máme štědré příspěvky na bydlení. Za mě mějte klidně deset dětí, je mi to fuk. Vaše rodina asi uvažuje kapku realističtěji, než vy, ale já jsem proti potratům, z těchto důvodů.
@mokkk to beru, že jsou opatrní a i investíce se vyplatili. Ja se jenom ptam jestli je už život ztracenej, jak se mi to snaží naznačit.
@Renee1986 píše: Více
Ztracenej není, ale vlastní bydlení bych si fakt pořídila.
@Renee1986 opravdu mi přijde, ze ty zeny jsou zde docela zlé a rady a zbytecne řeší gramatiku. Myslim, že příjem mate i pro 4 děti dost vysoký a vlastni nemovitost nepotřebujete, resp. pokud chcete, s tímto příjmem asi bude možné si hypotéku zařídit. Pokud je 4. dítě na cestě, tak s tímto příjmem to rozhodně zvládnete a staří taky nejste. Važte si toho, že můžete mít děti a nějaký majetek je fakt to poslední.
Je to úplně v pohodě. V nájmu do důchodu, takových příspěvků tu je.
@Anonymní píše: Více
Zvláštní, píšeš úpně stejně jako zakladatelka ![]()
@arinecka píše: Více
Přesně. A do toho ta poslední věta: Buďte rádi, že můžete mít děti a majetek je to poslední. Tak to je perla. Já myslím, že majetek je, pokud má někdo děti, jedna z nejdůležitějších věcí. Nebo tedy podle zakladatelky a podobných individuí má člověk rodit šťastně jedno dítě za druhým, na majetek zapomenout, být s nimi někde na ubytovně a krmit a šatit je pouze svoji láskou ![]()
@Tlačenka-fuj píše: Více
mně zakladatelka i tento anonym přijdou, jako že píše člověk s maniodepresí ve fázi manické,
nebo pod vlivem alkoholu či jiných drog
@Tlačenka-fuj píše: Více
Je to celý postavený na hlavu, a zakladatelka už radši nepíše ![]()
@arinecka píše: Více
píše, ale momentálně pod anonymem,
ona tu od včerejška řádí ve mnoha diskusích
@Renee1986 píše: Více
copak? vystřízlivěla jsi a mažeš příspěvky
?
@stinga píše: Více
Jo, teď jsem četla diskuzi o 17ti letém synovi co spí s babičkou a dědou ![]()