Rodina od přítele

Anonymní
15.4.20 05:16

Rodina od přítele

Potřebuji poradit než se z toho zblaznim. Bydlim s přítelem v jednom pokoji v domě jeho rodičů, druhé patro obývá jeho bratr s manželkou, kteří se před měsícem měli stěhovat do rodného domu manželky. Prý kvůli Koronaviru se neodstehovali, před měsícem tvrdili že stavaři nepracují a nemají kde nakoupit materiál (když obchody pro OSVČ byly otevřené a v lokalitě kde bydlíme jsem denně od zedníků, elektrikářu apod. denně četla nabídku práce. Přítelovy rodiče tvrdí že on se odstehuje a že nemůžou vyhodit a pohadat se s synem, který mimochodem doma nehne ani prstem. S mým přítelem, který doma dře (pracuje v domě i na zahradě, minulý rok jim na celém domě dělal fasádu),se pohadat můžou. Denně ho prosím ať to bydlení řeší, at řekne rodičům že v jednom domě nemůžou bydlet tři rodiny, ať se jeho bratr s manželkou odstěhuje a konečně začnou řešit rekonstrukci, tak mi přítel tvrdí že to řeší a že se nemůže hádat s rodinou (jeho otec je strašný flegmatik, který se celý život vyhýbá problémům a odmítá to řešit). Švagrová od přítele (po mém nátlaku) psala email majiteli stavební firmy jak to vidí s rekonstrukcí, majitel ji neodepsal a ona není schopna ho urgovat. Před půl rokem, ještě před stěhováním k příteli, jsem chtěla jít bydlet na hypotéku do jiného domu, on to odmítl a do dnes se nechce stěhovat.

Do toho když se od přítele rodičům na mě něco nelíbí, nezastane se mě, ale dá za pravdu jim. Přítele nezajímá že mě neustále bolí žaludek a hlava, v noci nespím. On se mi začíná hnusit a uvažuji o rozchodu. Což jsem mu řekla, ale on situaci s bydlením neřeší a nechce se pohadat s rodinou, jinak řečeno nemá koule.
Jsem psychicky na dně, má tahle situace řešení?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
20900
15.4.20 05:26

Asi bude celej tatinek.

Jako pokud v jednom pokoji u rodicu bydlite ze a)setrite na vlastni bydleni b)stavite/rekonstruujete vlastni tak bych to pochopil. Ale vy vycurane cekate, az se odstehuje cast rodiny a nacpete se misto nich. Se priteli nedivim, ze nechce delat zlou krev a radsi je ticho a ceka.

Kazdopadne varianta vlastniho bydleni je volna vzdycky a pokud on nic jinyho, nez bydleni v jednom pokoji s rodici neprijme, tak holt to je flegmatickej maman a velmi vadny kus na zakladani rodiny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.4.20 05:36

S mým ex manželem jsme bydleli u jeho rodičů… my měli vrch a oni spodek (kuchyň společná)… tchyně měla pořád něco proti mě.. a ex manžel byl typický mamánek :roll: otěhotněla jsem a brzy potratila… měla jsem nařízeny klid na lůžku… a tchyně pořád prudila, abych uklidnila i její spodní byt.. a prudila a prudila.. tak já to teda udělala.. a za par dní to bylo zase… bohužel se stalo z toho že já pak uklízela náš i jejich část… navíc jsme tam platili neskutečné peníze za nájem… ale tchyně měla pořád něco proti a ex se nezastal.. psát o tom jak ex chlastal ani nebudu… Škoda slov…
Po nějakém čase jsem se sbalila a šla pryč… udělala jsem dobře.. teď mám spokojený život :)
Nejlépe uděláš, jak se s přítelem odstěhujete a budete mít své. Protože jinak vždy budeš ta.. které tam nic nepatří (já to chápu, ale když ti někdo nabídne bydlení, nemůžou ti ukazovat, že tam stejně nepatříš)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
15.4.20 05:37
@Cenarius píše:
Asi bude celej tatinek.

Jako pokud v jednom pokoji u rodicu bydlite ze a)setrite na vlastni bydleni b)stavite/rekonstruujete vlastni tak bych to pochopil. Ale vy vycurane cekate, az se odstehuje cast rodiny a nacpete se misto nich. Se priteli nedivim, ze nechce delat zlou krev a radsi je ticho a ceka.

Kazdopadne varianta vlastniho bydleni je volna vzdycky a pokud on nic jinyho, nez bydleni v jednom pokoji s rodici neprijme, tak holt to je flegmatickej maman a velmi vadny kus na zakladani rodiny.

Vycurane nečekame. Jak už jsem psala já bych se odstěhovala hned, přítel nechce.
Pravdou je že odjakživa jejich rodiče tvrdili mému příteli že on zůstane doma. Jeho bratr tam měl bydlet dočasně, než umře děda od jeho manželky a tím pádem bude v jejím volném patře místo. Už mi připadá jako veš v kožichu, děda dva roky mrtvý, jeho bratr na podzim tvrdil že do Vánoc budou bydlet tam a můj přítel misto, aby se za mě postavil a řešil to, jenom říká že oni se minimálně dva měsíce neodstehuji a že to musím vydržet. :,(

• Citovat
  • Upravit
26864
15.4.20 05:58
@Anonymní píše:
Potřebuji poradit než se z toho zblaznim. Bydlim s přítelem v jednom pokoji v domě jeho rodičů, druhé patro obývá jeho bratr s manželkou, kteří se před měsícem měli stěhovat do rodného domu manželky. Prý kvůli Koronaviru se neodstehovali, před měsícem tvrdili že stavaři nepracují a nemají kde nakoupit materiál (když obchody pro OSVČ byly otevřené a v lokalitě kde bydlíme jsem denně od zedníků, elektrikářu apod. denně četla nabídku práce. Přítelovy rodiče tvrdí že on se odstehuje a že nemůžou vyhodit a pohadat se s synem, který mimochodem doma nehne ani prstem. S mým přítelem, který doma dře (pracuje v domě i na zahradě, minulý rok jim na celém domě dělal fasádu),se pohadat můžou. Denně ho prosím ať to bydlení řeší, at řekne rodičům že v jednom domě nemůžou bydlet tři rodiny, ať se jeho bratr s manželkou odstěhuje a konečně začnou řešit rekonstrukci, tak mi přítel tvrdí že to řeší a že se nemůže hádat s rodinou (jeho otec je strašný flegmatik, který se celý život vyhýbá problémům a odmítá to řešit). Švagrová od přítele (po mém nátlaku) psala email majiteli stavební firmy jak to vidí s rekonstrukcí, majitel ji neodepsal a ona není schopna ho urgovat. Před půl rokem, ještě před stěhováním k příteli, jsem chtěla jít bydlet na hypotéku do jiného domu, on to odmítl a do dnes se nechce stěhovat.Do toho když se od přítele rodičům na mě něco nelíbí, nezastane se mě, ale dá za pravdu jim. Přítele nezajímá že mě neustále bolí žaludek a hlava, v noci nespím. On se mi začíná hnusit a uvažuji o rozchodu. Což jsem mu řekla, ale on situaci s bydlením neřeší a nechce se pohadat s rodinou, jinak řečeno nemá koule.
Jsem psychicky na dně, má tahle situace řešení?

Tak se odstehuj. Proc tam bydlis, navic, kdyz se ti chlap hnusi? :roll: :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1709
15.4.20 06:02

Odstehuj se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3796
15.4.20 06:16

Odstěhovala bych se. Sama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
M-A
689
15.4.20 06:18

Vyřeš si bydlení, pokud o tebe přítel tak stojí, půjde bydlet s tebou, pokud ne, máš o starost miň

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80103
15.4.20 06:29

Se odstehuj. Chlap se ti hnusí, z jeho rodiny všechny nesnášíš, a chtěla bys tam bydlet? Sbal se, najdi si svoje a je po potížích.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35864
15.4.20 06:34

Odstěhovala bych se. Myslím že vám to tam nebude fungovat ani kdyz se bratr odstěhuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15162
15.4.20 06:46

Všichni se ti tam hnusi, ale bydlení zadarmo nesmrdi. Tak se odstehuj sama. Nechápu tohle čekání až někdo umře, odstehujte se, jen aby se člověk nemusel postavit na vlastní nohy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7206
15.4.20 06:56

No a máš na to utáhnout sama vlastní byt a svoje potřeby. Nebo tam prostě „musíš“ být a prostě sis potřebovala postěžovat? To je ta otázka kterou si máš položit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.4.20 07:09
@Aletheia píše:
No a máš na to utáhnout sama vlastní byt a svoje potřeby. Nebo tam prostě „musíš“ být a prostě sis potřebovala postěžovat? To je ta otázka kterou si máš položit.

Ty a karkarka asi neumíte číst :mrgreen:. Já bych šla do domečku na hypotéku hned, ale přítel nechce. Jak už jsem dvakrát psala.

• Citovat
  • Upravit
7206
15.4.20 07:18
@Anonymní píše:
Ty a karkarka asi neumíte číst :mrgreen:. Já bych šla do domečku na hypotéku hned, ale přítel nechce. Jak už jsem dvakrát psala.
:think: jo a tu hypotéku dostaneš sama? A 20% čásky na účtu máš? Pokud ano tak super a hurá do toho ;)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80103
15.4.20 07:21
@Anonymní píše:
Ty a karkarka asi neumíte číst :mrgreen:. Já bych šla do domečku na hypotéku hned, ale přítel nechce. Jak už jsem dvakrát psala.

Tak jdi sama a do bytu. Nemusí to být hned,, domeček". Nenávidím tenhle výraz, tady snad nikdo nebydlí v domě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová