Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Přijde mi to docela normální, prostě tam chce mít svoji krev.
@Anonymní píše: Více
To je dost zvláštní, když ona tam svého muže, který je jakoby cizí bude mít. Neřeknu, kdyby chtěla dejme tomu jen lidi od rodičů - její a tvého manžela rodiče, ona a její děti a tvůj manžel a jeho děti.
Za sebe bych se jí na to zeptala, že tomu nerozumím proč takhle, když její manžel tam bude. Případně ať si s ní promluví tvůj chlap a postaví se i za tebe.
No to bych ji asi něco řekla, pro by si ty jediná tam neměla být. Co na to řekl manžel?
V žádném případě to není v pořádku. Jste součástí rodiny. Já být vaším mužem, tak bych se za vás postavil. Přece nebude na fotce jen on s vaším dítětem…Buď všichni nebo nikdo.
Mě to teda přijde hodně zvláštní a dost by mě to mrzelo 😔 pochopila bych kdyby to mělo být focení jen „pokrevní rodiny“bez jejího muže, ale pokud on tam bude nevidím důvod proč bys tam nemohla být taky. Případně na focení udělat nějaké fotky společně a pak prostě i jiné skupinovky. Co na to říká tvůj muž? Jemu to nevadí? Tady bych očekávala že se ozve a zastane se tě.
Zeptal bych se jí, jestli já nejsem rodina. Ale pokud to organizuje ona a myslí tím svou rodinu, tak její manžel do její rodiny patří, Tvůj manžel jako bratr také, ale Ty, jako cizí osoba tam nepatříš…
Její muž asi nebude její krev. Když ona s manželem, proč ne bratr také s manželkou?
Čekala bych, že se jí manžel zeptá, proč tam nemáš být i ty. pokud se nechceš ptát přímo ty, což bych i pochopila.
@jege píše: Více
Tak v tom případě ty děti jsou rodina jen napůl. Bych to tedy zapocetla a dala tam jen jedno.
@Bubla Bůčková píše: Více
manžel té švagrové není její krev…
@Bubla Bůčková píše: Více
Mne to teda prijde divny takhke rozpulit neci rodinu, ze tam bude jen tata a dite, tohle by u nas neproslo u meho manzela, ten by rekl, ze vsichni nebo nikdo..
Zdravím, jsem trošku v šoku, švagrová mi oznámila rodinné focení, ona, její muž, děti, sourozenci (můj muž), její rodiče a moje a mužovo dítě, já jsem jaksi vynechana.
Mám to překousnout a neřešit? Přijde mi to, celkem nehezke, když si vzpomenu, jak k nám chodila každý víkend když jsem byla na mateřské a vycházela jsem ji vstříc, když si chtěla mrňouse vzít ven nebo k sobě domu.
Dost mě to mrzí, nechci dělat zle v rodině. Možná jsem to jen potřebovala dostat ze sebe ven.
Edit: gram. chyba