Roemer King Plus v malém autě

karolínka12
28.2.13 19:53

Roemer King Plus v malém autě

Ahoj, chtěla bych se zeptat, jestli je tu někdo, kdo má autosedačku Roemer Kig Plus v menším autě, event. prosím uvést značku, kam se to ještě vešlo. Zatím máme jedno dítě, takže vzadu bude jen syn. Nevím, ale jestli to nemá ještě nějaké jiné omezení - třeba, že by nestačil pás? Moc děkuji za odpovědi :kytka:

• Citovat
  • Upravit

Máte zkušenost s Britax Römer King plus?

Přidejte zkušenost s Britax Römer King...
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
117
28.2.13 19:59
@karolínka12 píše:
Ahoj, chtěla bych se zeptat, jestli je tu někdo, kdo má autosedačku Roemer Kig Plus v menším autě, event. prosím uvést značku, kam se to ještě vešlo. Zatím máme jedno dítě, takže vzadu bude jen syn. Nevím, ale jestli to nemá ještě nějaké jiné omezení - třeba, že by nestačil pás? Moc děkuji za odpovědi :kytka:

Karolínko12, máme tuto sedačku v Octavii klasické, ne superb. Sedačka je dost mohutná, ale do tohoto auta se vešla. Pás stačí v pohodě. Vzadu je ještě další sedačka pro staršího syna. Třetí člověk ale už má problém tam sedět. Určitě doporučuji vyzkoušet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
karolínka12
28.2.13 20:01

Aha, my máme auto menší než oktávii

• Citovat
  • Upravit
117
28.2.13 20:03

@karolínka12
Někde jsem ale viděla nabídku varianty této sedačky i pro menší auta - na internetu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
karolínka12
28.2.13 20:06

@Gigina15 asi tuším o jakou jde - bude to Eclipse, jenže, ta není tak bezpečná :| takže do té se mi moc nechce; pokud jde o místo, tak se uskrovníme, to je jedno, spíš mám strach, abych nezjistila, že je to nějakým způsobem nekompatibilní

• Citovat
  • Upravit
117
28.2.13 20:10

@karolínka12
Fakt doporučuji raději vyzkoušet někde na prodejně. Jak dcera roste, tak posouváme přední sedačku čím dál tím víc dopředu. A to má 14 měsíců.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12330
28.2.13 20:32

Peugeot 107-vejde, ford mondeo 2001 combi- vejde, focus-vejde, sharan a alhambra- vejde, nisann double cab-vejde, ford mustang convertible-vejde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1748
28.2.13 20:38

Mám malé třídveřové sportovní auto a bez problému, jeste jsem neviděla auto kde by se nevlezla, má o hodně menší nárok na pásy než vajíčko (a to jsem u pár aut problém měla a rozhodně nešlo jen o malé auta)… případně pak existuje ještě romer eclipse

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25959
28.2.13 20:40

@karolínka12 a co máte za auto? Pásy budou stačit, na přichycení sedačky je zapotřebí menší délka než na připoutání člověka.
Jinak, máme renault megane a v pohodě. Myslim, že se vejde do každýho auta, který má zadní sedadla :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
393
28.2.13 20:43

Ahoj, tak já mám malou Fabii a sedačka v ní sedí perfektně. S připásáváním jsem víc spokojená než se sedačkou, co jsme měli předtim (Jané 0-18). Na ovládání velice jednoduchá a i se mi tam malej líp dává a přijde mi, že oproti sedačce předchozí má i víc místa před nohama. Snad to píšu srozumitelně a k něčemu ti to bude :-) Za mě prostě je dobrá a do auta se vejde krásně :-) Jen je teda trochu těžká.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6381
28.2.13 20:54

@karolínka12 Ahoj, my si jí koupily v pondělí, máme auto daewoo nexia, je to malé, nízké a jen tří dveřové a vejde se nám tam :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3112
28.2.13 21:32

Taky chceme kupovat Romer king plus. Vejde se do Opel Vectra z roku 97?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
28.2.13 21:37

Brácha má pidi autíčko - Chevrolet Spark a sedajdu jsme připoutali úplně v pohodě. Mimochodem jsme ji vezli i ve staré Škodě Favorit a opět bez problémů, takže si myslím, že když se vešla i do Favorita, tak se vejde snad všude. Ten pás se táhne pod tím sedákem, jen tou základnou, takže on nějaký dlouhý zase potřeba není, to je spíš problém pak u těch s pultíkem. Takové vejce ho rozhodně potřebuje delší a pokud jste připoutali vajíčko, tak nebudete mít problém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3170
28.2.13 22:03

Měli jsem ji ve Fiat Punto a úplně bez problémů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25242
1.3.13 10:39

Ahoj, chvili jsem ji musela vozit v 3dvéřovém Peugetou 106, moc neseděla, na tý sedačce jakoby poskakovala, ale dalo se to. Já myslím, že se vejde do každého auta.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí