Reklamace autosedačky

1267
27.2.13 11:52

Reklamace autosedačky u prodejce BABYPARK

Dobrý den, nemáte někdo zkušenost s reklamací autosedačky u prodejce BABYPARK? Bylo nám sděleno, že náhradní autosedačku z bezpečnostních důvodů neposkytují. My však jinou autosedačku potřebujeme, jsme na ni denně závislí. Děkuji za vaše rady…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
12330
27.2.13 11:57

@Wikky a co máte za značku sedačky? třeba romer nabízí náhradní po dobu reklamace

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1267
27.2.13 12:04

Maxi Cosi Tobi 9-18kg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7159
27.2.13 12:06

@Wikky poskytnutí náhradní sedačky je nadstandartní služba prodejce, nemusí ji poskytnout, pokud ji neposkytne a potřebujete jezdit, tak si zkuste půjčit od známých, nebo existují i půjčovny sedaček

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
197
27.2.13 16:01

Taky jsem chtěla reklamovat jen rozjetý šef u maxi cosi pearl v Babyparku a dopadla jsem stejně, náhradní neposkytují a tak jsem to nechala, protože ji taky každý den používáme. Známá má rommera taky z Babyparku a ani jí náhradní neposkytly, tak si koupila ještě náhradní do druhého auta, protože ona měla rozthaný potah a reklamovat tudíž musela. :jazyk: bohužel s těma sedačkama je to na prd, vím že kočárek půjčují.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1267
1.3.13 10:55

@Jirver Přesně, kočárky půjčují, museli jsme reklamovat v Babyparku i kočárek, takže to vím, u autosedaček jsem to brala jako samozřejmost a koupila jí tam také…bohužel jsem se nezeptala na servis..jinde to ale poskytují, příště si musíme dát větší pozor. Dokud to půjde, tak to necháme, máme ještě 1,5roku čas na záruku a pak to budeme kdyžtak řešit. To by už mohl jít malý do větší sedačky…Je to fakt síla :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí