Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Dobrý den, nemáte někdo zkušenost s reklamací autosedačky u prodejce BABYPARK? Bylo nám sděleno, že náhradní autosedačku z bezpečnostních důvodů neposkytují. My však jinou autosedačku potřebujeme, jsme na ni denně závislí. Děkuji za vaše rady…
@Wikky a co máte za značku sedačky? třeba romer nabízí náhradní po dobu reklamace
@Wikky poskytnutí náhradní sedačky je nadstandartní služba prodejce, nemusí ji poskytnout, pokud ji neposkytne a potřebujete jezdit, tak si zkuste půjčit od známých, nebo existují i půjčovny sedaček
Taky jsem chtěla reklamovat jen rozjetý šef u maxi cosi pearl v Babyparku a dopadla jsem stejně, náhradní neposkytují a tak jsem to nechala, protože ji taky každý den používáme. Známá má rommera taky z Babyparku a ani jí náhradní neposkytly, tak si koupila ještě náhradní do druhého auta, protože ona měla rozthaný potah a reklamovat tudíž musela.
bohužel s těma sedačkama je to na prd, vím že kočárek půjčují.
@Jirver Přesně, kočárky půjčují, museli jsme reklamovat v Babyparku i kočárek, takže to vím, u autosedaček jsem to brala jako samozřejmost a koupila jí tam také…bohužel jsem se nezeptala na servis..jinde to ale poskytují, příště si musíme dát větší pozor. Dokud to půjde, tak to necháme, máme ještě 1,5roku čas na záruku a pak to budeme kdyžtak řešit. To by už mohl jít malý do větší sedačky…Je to fakt síla ![]()