Rohlík a roční dítě

Napsat příspěvek
Velikost písma:
44356
30.8.11 13:07

Pokud se tím dítě nedáví, jako některé děti, tak bych to neřešila..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4244
30.8.11 13:29
martulkasloník píše:
martina75 píše:
martulkasloník píše:
proboha řešit rohlík u ročního děcka? já malé dávala rohlík od 7. měs. a žije, to bych už musela řešit všechno např. piškoty přesnídávky apod.
:palec: :palec: :palec: :palec:
navíc roční dítě už má přecházet na normální stravu, pomalu ale jistě, naše malá už obědvá to co my, jasně museli jsme změnit trošku jídelníček, dřív bych udělala čínu a k tomu hranolky tak teď hold děláme jiný jídla polívky, omáčky, zapečené nudle,hodně jídla se sezonní zeleniny atd. ale prostě zvyká si na naše s menší dávkou soli. roční dítě a rohlík prostě neřeš :palec:

Nenapsala jsem že dávám rohlík od roku, ale že má rok a teď mi kamarádka řekla že v něm je více soli než je denní dávka. Rohlík dáváme už asi od 8měs.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4239
30.8.11 15:43
Trolíci píše:
martulkasloník píše:
martina75 píše:
martulkasloník píše:
proboha řešit rohlík u ročního děcka? já malé dávala rohlík od 7. měs. a žije, to bych už musela řešit všechno např. piškoty přesnídávky apod.
navíc roční dítě už má přecházet na normální stravu, pomalu ale jistě, naše malá už obědvá to co my, jasně museli jsme změnit trošku jídelníček, dřív bych udělala čínu a k tomu hranolky tak teď hold děláme jiný jídla polívky, omáčky, zapečené nudle,hodně jídla se sezonní zeleniny atd. ale prostě zvyká si na naše s menší dávkou soli. roční dítě a rohlík prostě neřeš :palec:
Nenapsala jsem že dávám rohlík od roku, ale že má rok a teď mi kamarádka řekla že v něm je více soli než je denní dávka. Rohlík dáváme už asi od 8měs.

Kamarádka to slyšela v pořadu „Sama doma“ tam asi před 4mi měsíci měli téma o solení věeobecně a bavili se tam o malých dětech a ta nutriční terapeutka-nebo kdo to byl říkala-že v rohlíku je denní dávka soli pro tyhle mrňata.....
Jinak jsem to taky neřešila :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13888
30.8.11 19:43

Taky jsem to slyšela - rohlík je denní dávka soli pro malé dítě (o soli na povrchu nic neříkali). Já rohlík skoro ročnímu synovi nedávám, max. špičku, tak jednou za měsíc. Celý by asi ani nesnědl. Dávám kukuřičné křupky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12262
30.8.11 23:04
Trolíci píše:
martulkasloník píše:
martina75 píše:
martulkasloník píše:
Nenapsala jsem že dávám rohlík od roku, ale že má rok a teď mi kamarádka řekla že v něm je více soli než je denní dávka. Rohlík dáváme už asi od 8měs.

však já jsem nekomentovala tebe ale tu kámošku a její přístup proč řeší proboha rohlíky co asi jí její dítě v roce:palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12262
30.8.11 23:07
AnastazieB píše:
Taky jsem to slyšela - rohlík je denní dávka soli pro malé dítě (o soli na povrchu nic neříkali). Já rohlík skoro ročnímu synovi nedávám, max. špičku, tak jednou za měsíc. Celý by asi ani nesnědl. Dávám kukuřičné křupky.

a to já zase dám radši rohlík, malá sní tak půlku a pak už nechce, to samé piškoty apodobné, sní pár a je sytá, to ty kukuřičné hovínka jak tomu říkám jí kámošky malej, a je schopný zvalit megapytel křupek za pár dnů, prostě křoupe jednu za druhou,sytý z toho není a dle mě se tím naučí akorát tak jak se říká „mlít hubou naprázdno“!! proto já dám radši dvě bebe sušenky než 15 křupek :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4244
31.8.11 07:09
martulkasloník píše:
AnastazieB píše:
a to já zase dám radši rohlík, malá sní tak půlku a pak už nechce, to samé piškoty apodobné, sní pár a je sytá, to ty kukuřičné hovínka jak tomu říkám jí kámošky malej, a je schopný zvalit megapytel křupek za pár dnů, prostě křoupe jednu za druhou,sytý z toho není a dle mě se tím naučí akorát tak jak se říká „mlít hubou naprázdno“!! proto já dám radši dvě bebe sušenky než 15 křupek :mrgreen:

To ale zase tak nemůžeš brát, mě by malej snědl celý pytel piškotů, valí všechno dokud je a když dojde tak brečí. Rohlík sní celý ještě než z toho obchodu vylezeme a to má rok, prostě mu chutná, tak mu raději dávám kukuřičné křupky, jak by vypadal kdybych ho cpala piškoty ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4244
31.8.11 07:10
martulkasloník píše:
AnastazieB píše:
a to já zase dám radši rohlík, malá sní tak půlku a pak už nechce, to samé piškoty apodobné, sní pár a je sytá, to ty kukuřičné hovínka jak tomu říkám jí kámošky malej, a je schopný zvalit megapytel křupek za pár dnů, prostě křoupe jednu za druhou,sytý z toho není a dle mě se tím naučí akorát tak jak se říká „mlít hubou naprázdno“!! proto já dám radši dvě bebe sušenky než 15 křupek :mrgreen:

Jo a po piškotech řádí jako ďábel, asi kvůli toho cukru co tam je =)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12262
31.8.11 07:54
Trolíci píše:
martulkasloník píše:
AnastazieB píše:
To ale zase tak nemůžeš brát, mě by malej snědl celý pytel piškotů, valí všechno dokud je a když dojde tak brečí. Rohlík sní celý ještě než z toho obchodu vylezeme a to má rok, prostě mu chutná, tak mu raději dávám kukuřičné křupky, jak by vypadal kdybych ho cpala piškoty ;)

no vidíš a moje malá by ty křupky taky valila do sebe pořád a piškoty sní dva a rohlík půlku a už nechce nic další dvě hodiny, takže jí to zasytí a pak už neotravuje že něco chce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí