Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Holky mám dilema,jestli máte zkušenosti.Chci synovi koupit takovy ten přístroj proti komárům.Je dělán přímo pro děti Biolit kids.Je chudác celý poštípany
Na nás nejdou a ho si s chutí davají.Jen mám strach, aby to nebylo něaké škodlíve pro dýchaní a jestli je to učinné.Mate zkušenosti?Stojí to 120kč.
Měl by to pod postylkou, tam mame zasuvku.Diky za reakce ![]()
No ono se vubec tady u tech pristroju doporucuje mit vetrany prostor, tzn. pootevreny okno. Takze neviim, my ho mame u loznice, tesne pred otevrenyma dverma, primo v mistnosti ho nemam.
No nevím, asi bych to pod postýlku nedala… resp. my to nepoužíváme vůbec, máme sítě v oknech, doporučuju…
A nebo to tam dej, kdyz tam neni, pak poradne vyvetrej vypni to a malyho tam nechej, to uz by nemelo nic udelat…
My jsme to měli a nás hrozně bolela hlava z toho,nevím asi to vypuzovalo nějaký smrad.Tak jsme to vyřešili sítěma,jak píše Pipet je to super věc.Kluk byl taky hrozně pošťípanej.A tak blízko postýlky asi určitě bych nedala ![]()
Holky ještě to mužu vyřešit tak,že mame jednu zásuvku u dveří v naší ložnici.Syn má vlastní pokoj.Práve za naší ložnicí.Jen tam máme probouraný takový oblouk.Nemá tam dveře,ale je za stěnou a my ho nerušíme.Myslite si,že to má tak velký dosah,tyto přistroje?Jinak okno v ložnici mám stále na ventilaci.Dokud neuhodí mrazy.Pod tu postýlku bych mu to taky radši nedávala.
My jsme ho loni v létě v pokojíčku měli, ale jen, když se muselo v noci větrat a na opačné straně místnosti. Jinak jsme to tam měli, než šla dcera spát, pak se vyvětralo a ten přístroj se vytáhl. Určitě to pomohlo, komáry to odpudilo. Předtím byla dcera dost doštípaná, pak už nic. Letos naštěstí u nás komáři nebyli, takže jsme ho nekupovali.
Takže za mě ano, ale asi jen při otevřeném okně.
Ale právě jsem slyšela,že stoho může bolet hlava.O sítích neuvažujeme.Bydlíme na RD.Muž sitě v oknech nesnáší.proto řeším ten Biolit.
muta píše:
Ale právě jsem slyšela,že stoho může bolet hlava.O sítích neuvažujeme.Bydlíme na RD.Muž sitě v oknech nesnáší.proto řeším ten Biolit.
By měl asi popřemýšlet, jestli jsou mu milejší sítě, nebo děcko sežrané od komárů a že jich letos je, brrr.
Aha tak jestli podle vašich zkušeností dobře chápu.Tak radši přes noc nenechávat před spaním pustit pak vyvětrat vytáhnout a i přes to to pomáha.Děkuju ještě dedy pouvažuji
Já bych to zkusila fakt dat do toho pokoje vedle a pres den a na noc mu vyvetrala, zhasnete at nemate komary znovu a pak to vypnete.
Pipet to je složitější a určitě nebudu polemizovat co můj muž.nám se nový dům staví a na přechodnou dobu bydlíme u rodičů.Zde nebudu investovat a kupovat sítě když se za 4 měsíce budeme stěhovat.
muta píše:
Pipet to je složitější a určitě nebudu polemizovat co můj muž.nám se nový dům staví a na přechodnou dobu bydlíme u rodičů.Zde nebudu investovat a kupovat sítě když se za 4 měsíce budeme stěhovat.
Však jo, ať si každý dělá co chce=) Mám nějakou rýpavou dneska=/. Ale fakt ty sítě jsou prostě super, nechali jsme si je před dvěma rokama asi udělat, když se měnila okna za plasťáky… Jsou v barvě oken, drží na takové háčky (jdou bez problémů a bez nějakého poškození sundavat a nandavat).
A nemusím se bát, že nám uletí andulka ![]()
My máme komáry tak poslední týden jinak byl klid.Ale děvčata moc děkuju za vaše zkušenosti.Pomohly jste. ![]()
Jo a bacha ještě, jestli nááhodou máte doma akvárko, tak většina těch odpařovačů je pro vodní organismy prudce toxická.