Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
nedávno jsem se o tom bavila s příbuznou, co má taky kluky, prý to nárazově roste, takže je možné, že penis ještě doroste, no a když ne, tak se s tím bude on i ty muset smířit
Ahoj, kámoška to měla taky. Dokonce ji na ultrazvuku říkali, že bude mít holčičku. Teď jsou mu 4 roky a má ho normálního, netrap se ![]()
A jakého má tatínek? Já myslím, že tam dědičnost bude hrát roli a pokud má taťka normální velikost, taky bych jukla na nahaté fotky, když byl malý nebo se narovinu zeptala tchýně, jak to bylo u něj
sieta.m píše:
A jakého má tatínek? Já myslím, že tam dědičnost bude hrát roli a pokud má taťka normální velikost, taky bych jukla na nahaté fotky, když byl malý nebo se narovinu zeptala tchýně, jak to bylo u něj
tatínek má taky v klidu menšího a buclatýho
a když je vzrušený tak naroste do uplne normalní delky..taky me to napadlo,ze to podedil ![]()
Anonymní píše:sieta.m píše:tatínek má taky v klidu menšího a buclatýho
A jakého má tatínek? Já myslím, že tam dědičnost bude hrát roli a pokud má taťka normální velikost, taky bych jukla na nahaté fotky, když byl malý nebo se narovinu zeptala tchýně, jak to bylo u něja když je vzrušený tak naroste do uplne normalní delky..taky me to napadlo,ze to podedil
No tak to bude ono a jestli je syn puclík, tak je možné, že ho má zajetej do bříška, to u tlustších miminek bývá
jizvíková píše:
nedávno jsem se o tom bavila s příbuznou, co má taky kluky, prý to nárazově roste, takže je možné, že penis ještě doroste, no a když ne, tak se s tím bude on i ty muset smířit
hm..je to blbý říct,že se za to já jako matka stydím?na koupáku třeba..ostatním klukum tam visí a mýmu prckovi se tam nic nehne
jsem já vůbec normální?je mi ho fakt líto.. spíš bude mi ho líto,jestli to tak zůstane..
Anonymní píše:jizvíková píše:hm..je to blbý říct,že se za to já jako matka stydím?na koupáku třeba..ostatním klukum tam visí a mýmu prckovi se tam nic nehne
nedávno jsem se o tom bavila s příbuznou, co má taky kluky, prý to nárazově roste, takže je možné, že penis ještě doroste, no a když ne, tak se s tím bude on i ty muset smířitjsem já vůbec normální?je mi ho fakt líto.. spíš bude mi ho líto,jestli to tak zůstane..
Já tě chápu, to není o tom, že by ses za něj styděla,ale o tom, že je ti blbé, pokud někdo čumí a je ti to líto. To je normální reakce
sieta.m píše:Anonymní píše:No tak to bude ono a jestli je syn puclík, tak je možné, že ho má zajetej do bříška, to u tlustších miminek bývásieta.m píše:tatínek má taky v klidu menšího a buclatýho
A jakého má tatínek? Já myslím, že tam dědičnost bude hrát roli a pokud má taťka normální velikost, taky bych jukla na nahaté fotky, když byl malý nebo se narovinu zeptala tchýně, jak to bylo u něja když je vzrušený tak naroste do uplne normalní delky..taky me to napadlo,ze to podedil
a puclík je tak napůl..v roce měl 11 kg..je pěknej prostě,ale tlustý ne..on je celej táta..v obličeji,postavou a asi i pinďourem ![]()
Anonymní píše:sieta.m píše:a puclík je tak napůl..v roce měl 11 kg..je pěknej prostě,ale tlustý ne..on je celej táta..v obličeji,postavou a asi i pinďouremAnonymní píše:No tak to bude ono a jestli je syn puclík, tak je možné, že ho má zajetej do bříška, to u tlustších miminek bývásieta.m píše:tatínek má taky v klidu menšího a buclatýho
siet..a co mi Dr řekne??nic..prostě to tak má..možná mě uklidní,že jsou na tom někteří ještě hůř..ale to už by mluvila o hočičkách ![]()
Anonymní píše:
siet..a co mi Dr řekne??nic..prostě to tak má..možná mě uklidní,že jsou na tom někteří ještě hůř..ale to už by mluvila o hočičkách
Né, jako bych jí řekla své obavy a třeba potvrdí to, že to roste nárazově, že třeba, jak se někdo náhle vytáhne do výšky, tak třeba skokově může růst i pindík ![]()
Ahoj, já mám kluky dva a jeden má pindíka velkýho a druhej malýho
Ale je fakt, že ten co má malýho, je trošku macatější a nad pindíkem má takový tukový fald. Ale zase když se mu postaví, tak to je lepší než ten starší.
Někdy jsou holt v klidu takový schovaný.
sieta.m píše:Anonymní píše:Né, jako bych jí řekla své obavy a třeba potvrdí to, že to roste nárazově, že třeba, jak se někdo náhle vytáhne do výšky, tak třeba skokově může růst i pindík
siet..a co mi Dr řekne??nic..prostě to tak má..možná mě uklidní,že jsou na tom někteří ještě hůř..ale to už by mluvila o hočičkách
normálně kdyby mi to nebylo tak blbý..tak bych sem hodila i fotku..
delice píše:
Ahoj, já mám kluky dva a jeden má pindíka velkýho a druhej malýhoAle je fakt, že ten co má malýho, je trošku macatější a nad pindíkem má takový tukový fald. Ale zase když se mu postaví, tak to je lepší než ten starší.
Někdy jsou holt v klidu takový schovaný.
já právě neviděla ani stojacího..
hezký večer..holky,kterým to přijde k smíchu,nesmějte se,mě jako matku svého syna to fakt trápí
muj syn,rok a čtvrt má oproti svým vrstevníkům fakt malýho pindíka.novorozence které jsem viděla ho mají většího než náš syn
vím,je mu málo,ale snad nějaký „základ“ už je daný,ne?vždycky když ho odplínkuju a nechám běhat nahýho,tak není skoro vidět a včera mě dostala moje 4letá neteř,která prohlásila:teto?on má tak malinkýho pindíčka..trápí mě to prostě..