Malý pindík

Anonymní
28.8.11 22:00

malý pindík..

hezký večer..holky,kterým to přijde k smíchu,nesmějte se,mě jako matku svého syna to fakt trápí :wink: muj syn,rok a čtvrt má oproti svým vrstevníkům fakt malýho pindíka.novorozence které jsem viděla ho mají většího než náš syn :roll: vím,je mu málo,ale snad nějaký „základ“ už je daný,ne?vždycky když ho odplínkuju a nechám běhat nahýho,tak není skoro vidět a včera mě dostala moje 4letá neteř,která prohlásila:teto?on má tak malinkýho pindíčka..trápí mě to prostě..

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14046
28.8.11 22:03

nedávno jsem se o tom bavila s příbuznou, co má taky kluky, prý to nárazově roste, takže je možné, že penis ještě doroste, no a když ne, tak se s tím bude on i ty muset smířit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
861
28.8.11 22:03

Ahoj, kámoška to měla taky. Dokonce ji na ultrazvuku říkali, že bude mít holčičku. Teď jsou mu 4 roky a má ho normálního, netrap se :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
cher
28.8.11 22:05

A jakého má tatínek? Já myslím, že tam dědičnost bude hrát roli a pokud má taťka normální velikost, taky bych jukla na nahaté fotky, když byl malý nebo se narovinu zeptala tchýně, jak to bylo u něj

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
28.8.11 22:07
sieta.m píše:
A jakého má tatínek? Já myslím, že tam dědičnost bude hrát roli a pokud má taťka normální velikost, taky bych jukla na nahaté fotky, když byl malý nebo se narovinu zeptala tchýně, jak to bylo u něj

tatínek má taky v klidu menšího a buclatýho :lol: a když je vzrušený tak naroste do uplne normalní delky..taky me to napadlo,ze to podedil :roll:

• Citovat
  • Upravit
cher
28.8.11 22:10
Anonymní píše:
sieta.m píše:
tatínek má taky v klidu menšího a buclatýho :lol: a když je vzrušený tak naroste do uplne normalní delky..taky me to napadlo,ze to podedil :roll:

No tak to bude ono a jestli je syn puclík, tak je možné, že ho má zajetej do bříška, to u tlustších miminek bývá

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
28.8.11 22:11
jizvíková píše:
nedávno jsem se o tom bavila s příbuznou, co má taky kluky, prý to nárazově roste, takže je možné, že penis ještě doroste, no a když ne, tak se s tím bude on i ty muset smířit

hm..je to blbý říct,že se za to já jako matka stydím?na koupáku třeba..ostatním klukum tam visí a mýmu prckovi se tam nic nehne :-? jsem já vůbec normální?je mi ho fakt líto.. spíš bude mi ho líto,jestli to tak zůstane..

• Citovat
  • Upravit
cher
28.8.11 22:12
Anonymní píše:
jizvíková píše:
nedávno jsem se o tom bavila s příbuznou, co má taky kluky, prý to nárazově roste, takže je možné, že penis ještě doroste, no a když ne, tak se s tím bude on i ty muset smířit
hm..je to blbý říct,že se za to já jako matka stydím?na koupáku třeba..ostatním klukum tam visí a mýmu prckovi se tam nic nehne :-? jsem já vůbec normální?je mi ho fakt líto.. spíš bude mi ho líto,jestli to tak zůstane..

Já tě chápu, to není o tom, že by ses za něj styděla,ale o tom, že je ti blbé, pokud někdo čumí a je ti to líto. To je normální reakce

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
28.8.11 22:12
sieta.m píše:
Anonymní píše:
sieta.m píše:
tatínek má taky v klidu menšího a buclatýho :lol: a když je vzrušený tak naroste do uplne normalní delky..taky me to napadlo,ze to podedil :roll:
No tak to bude ono a jestli je syn puclík, tak je možné, že ho má zajetej do bříška, to u tlustších miminek bývá

a puclík je tak napůl..v roce měl 11 kg..je pěknej prostě,ale tlustý ne..on je celej táta..v obličeji,postavou a asi i pinďourem :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
cher
28.8.11 22:14
Anonymní píše:
sieta.m píše:
Anonymní píše:
sieta.m píše:
No tak to bude ono a jestli je syn puclík, tak je možné, že ho má zajetej do bříška, to u tlustších miminek bývá
a puclík je tak napůl..v roce měl 11 kg..je pěknej prostě,ale tlustý ne..on je celej táta..v obličeji,postavou a asi i pinďourem :mrgreen:
:-D no tak vidíš a kdyby tě to trápilo, tak bych se zeptala doktorky v poradně :kytka:
  • Citovat
  • Upravit
Anonymní
28.8.11 22:17

siet..a co mi Dr řekne??nic..prostě to tak má..možná mě uklidní,že jsou na tom někteří ještě hůř..ale to už by mluvila o hočičkách :lol:

• Citovat
  • Upravit
cher
28.8.11 22:20
Anonymní píše:
siet..a co mi Dr řekne??nic..prostě to tak má..možná mě uklidní,že jsou na tom někteří ještě hůř..ale to už by mluvila o hočičkách :lol:

Né, jako bych jí řekla své obavy a třeba potvrdí to, že to roste nárazově, že třeba, jak se někdo náhle vytáhne do výšky, tak třeba skokově může růst i pindík :think:

• Citovat
  • Upravit
1906
28.8.11 22:27

Ahoj, já mám kluky dva a jeden má pindíka velkýho a druhej malýho :nevim: Ale je fakt, že ten co má malýho, je trošku macatější a nad pindíkem má takový tukový fald. Ale zase když se mu postaví, tak to je lepší než ten starší. :-) Někdy jsou holt v klidu takový schovaný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.8.11 22:27
sieta.m píše:
Anonymní píše:
siet..a co mi Dr řekne??nic..prostě to tak má..možná mě uklidní,že jsou na tom někteří ještě hůř..ale to už by mluvila o hočičkách :lol:
Né, jako bych jí řekla své obavy a třeba potvrdí to, že to roste nárazově, že třeba, jak se někdo náhle vytáhne do výšky, tak třeba skokově může růst i pindík :think:

normálně kdyby mi to nebylo tak blbý..tak bych sem hodila i fotku..

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
28.8.11 22:29
delice píše:
Ahoj, já mám kluky dva a jeden má pindíka velkýho a druhej malýho :nevim: Ale je fakt, že ten co má malýho, je trošku macatější a nad pindíkem má takový tukový fald. Ale zase když se mu postaví, tak to je lepší než ten starší. :-) Někdy jsou holt v klidu takový schovaný.

já právě neviděla ani stojacího..

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí