Malý pindík

Napsat příspěvek
Velikost písma:
33
28.8.11 22:54
lucie.t píše:
holky na velikosti prece nezalezi :mrgreen:

teda muj ho ma teke mensiho, ale me to vazne neva jsem rada.

Se vtirnu s dotazem. Pretahujete prckum kuzicku? Manzel i mama se porad ptaji, jestli uz jsem mu to pretahla, ze je treba to tam obcas umit. Ja mam ale strach, ze mu ji natrhnu. trochu jsem to zkousela, no a nejde mi to

já začela přetahovat okolo 1,5 ve vaně a jenom abych mu ho umila. Teď mu jsou 3,5 a přetáhne ho celýho. Pomohla nám mastička locoit napíše ti jí DR. U druhýho jenom kontroluji aby neměl slepenou moč. trubici, jenom cuku a vrátím tomu je 7 měsíců. Každopádně nepřetahuj násilím, může mu to popraskat a pak to bolí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Neprihlasena Jaruna
28.8.11 22:55
lucie.t píše:

Se vtirnu s dotazem. Pretahujete prckum kuzicku? Manzel i mama se porad ptaji, jestli uz jsem mu to pretahla, ze je treba to tam obcas umit. Ja mam ale strach, ze mu ji natrhnu. trochu jsem to zkousela, no a nejde mi to

lucko,ted jsem to napsala…no ja to delala,ale nepovolilo se mu to,vubec proste a bala jsem se za to zabrat a ted jsme byly v CR u detske dr na kontrole a ta mu to chtela udelat hned na miste,pretahnout nasilim :cert: ,sem myslela,ze ji urazim ruce.Zakazala jsem to a navalila masticku.Ale kazdy dr. na to ma jiny nazor.Nasemu klukovi obcas totiz nahore zcervenal,vzdycky to do druheho dne bylo dobre,namazala jsem framykoinem,ale treba pribuzne kluk mel v roce zanet,tekl mu z toho hnis,takze ja bych pretahovala.

• Citovat
  • Upravit
8284
28.8.11 23:03
lucie.t píše:

Tvuj malej ma teprve sest mesicu, tam bych pretahovani nijak neresila, je strasne malickej. U nas u starsiho se ta kuzicka dala trosku stahnout az nekdy po prvnim roce, ted ve dvou letech to jde tak napul, ale pomalu a postupne to jde vic a vic.
Mladsi ma sedm mesicu a tomu taky nejde zatim pretahnout vubec nic, tak to neresim, az to pujde, tak to pujde… :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4989
28.8.11 23:03

no ja jsem z toho na nervy, mama ho brachovi jednou pretahla a pak ji to neslo dat zpatky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8284
28.8.11 23:12

A zakladatelce:
Ja u naseho starsiho zase premyslim nad opacnym problemem - ma pindika strasne velkeho - fakt jsem jeste nevidela dite stejne stare s tak velkym pindikem. A jak je nekde nahatej, vidim, ze se lidi koukaji, i pribuzni, kteri ho videli nahatyho, nezapomneli zkonstatovat, jakyho ma velkyho pindu…
Nevim, jak to bude mit v dospelosti, ale zase si obcas rikam, snad nebude chudak mit nejakyho strasne velkyho, co bude zensky desit… :nevim: … protoze me teda chlapi hodne nadmerne obdareni vzdy desili… :nevim:

Mladsi ma oproti nemu pindika straaaasne malickyho, mozna to bude neco, jako ma ten tvuj..
Uvidime, jestli jim to zustane… :think:

Stejne, co nadelas, proste nektery chlapi maji malyho, nektery velkyho, ale vsak oni si s tim poradi! :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
byron
28.8.11 23:14
Anonymní píše:
jizvíková píše:
nedávno jsem se o tom bavila s příbuznou, co má taky kluky, prý to nárazově roste, takže je možné, že penis ještě doroste, no a když ne, tak se s tím bude on i ty muset smířit
hm..je to blbý říct,že se za to já jako matka stydím?na koupáku třeba..ostatním klukum tam visí a mýmu prckovi se tam nic nehne :-? jsem já vůbec normální?je mi ho fakt líto.. spíš bude mi ho líto,jestli to tak zůstane..

Vklidu, taky jsme to řešila. Mýmu synovi je ted pět a sama jsme se objednala na endokrynologii…Když jsem šla pro doporučení k našemu dětskému, tak mi řekl, že mi doporučení klidně napíše, ale že je to zbytečné. Kontroluje se velikost varlat- a tu má v pořádku. S velikostí penisu s ebohužel nedá nic dělat, Dr mě ale ujistil, že velikost je tak jako tak normální…

Zkus si nechat zkontrolovat varlata- to je směrodatné. Velikost samotného penisu je fakt individuální......Krom toho při ztopoření může ,,dorůst,,

• Citovat
  • Upravit
8284
28.8.11 23:23
lucie.t píše:
no ja jsem z toho na nervy, mama ho brachovi jednou pretahla a pak ji to neslo dat zpatky

Ja byt tebou bych fakt nic nasilu nepretahovala, ani bych to nijak neresila, fakt, nelamej si s tim hlavu, ono to postupem casu pomalicku samo zacne jit, neboj :mavam:
Proste pri myti umej co pujde a vic nezasahuj, at mu neublizis…

Ja jsem v Anglii a tady se vubec pretahovani kuzicky neresi, tady rikaji - nijak nezasahovat, umyvat jen co jde.

Clovek obcas z toho co cte v diskuzich ma pocit, ze kazdej druhej chlapecek ma problemy s pindikem, ze je to potreba pretahovat a pretahovat, jinak je zle, ale neni to tak, to je fakt velka vyjimka, ze se stane, ze se ta kuzicka sama neuvolni.
Ja osobne neznam nikoho, kdo by mel s timto u chlapecka problem, a to znam hodne zenskejch se stejne starymi detmi :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Neprihlasena Jaruna
28.8.11 23:51
Klementyna píše:
lucie.t píše:
no ja jsem z toho na nervy, mama ho brachovi jednou pretahla a pak ji to neslo dat zpatky

Ja byt tebou bych fakt nic nasilu nepretahovala, ani bych to nijak neresila, fakt, nelamej si s tim hlavu, ono to postupem casu pomalicku samo zacne jit, neboj :mavam:
Proste pri myti umej co pujde a vic nezasahuj, at mu neublizis…

Ja jsem v Anglii a tady se vubec pretahovani kuzicky neresi, tady rikaji - nijak nezasahovat, umyvat jen co jde.

Clovek obcas z toho co cte v diskuzich ma pocit, ze kazdej druhej chlapecek ma problemy s pindikem, ze je to potreba pretahovat a pretahovat, jinak je zle, ale neni to tak, to je fakt velka vyjimka, ze se stane, ze se ta kuzicka sama neuvolni.
Ja osobne neznam nikoho, kdo by mel s timto u chlapecka problem, a to znam hodne zenskejch se stejne starymi detmi :palec:

Ja jsem taky v UK a s hygienou pohlavnich organu to snad nema nic spolecneho,nebo ano :think: ?
Ja jsem teda pro stahovani hlavne kvuli hygiene a jak jsem psala,videla jsem chlapecka [rocniho],ktery zanet mel,takze bych to moc nepodcenovala.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
29.8.11 00:11

Pisu anonymne, nemusi okoli vedet o velikosti pindouru mych synu :roll:

U nas je to tak, ze starsi ho ma pomerne malyho a naopak mladsi ma peknou hadici :lol: A to ne v pomeru k telicku, ale kdyz lezi vedle sebe a porovnam je, tak mladsi ma pindika objektivne vetsiho. Kdokoliv ho vidi nahulatyho, tak okamzite rika, jakou ma bambitku 8-o
Docela bych uvitala od zakladatelky tu fotku (samozrejme bez obliceje), pac nevim, co si predstavuje pod malym pindikem… mam stejne smisene pocity u starsiho :think:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
29.8.11 00:53
Anonymní píše:
Neprihlasena Jaruna píše:
Anonymní píše:
Neprihlasena Jaruna píše:
sieta.m píše:
A jakého má tatínek? Já myslím, že tam dědičnost bude hrát roli a pokud má taťka normální velikost, taky bych jukla na nahaté fotky, když byl malý nebo se narovinu zeptala tchýně, jak to bylo u něj
Sieta ma pravdu,je to dedicne :wink: .Ale neboj,maleho ho nebude mit do dospelosti,on mu vyroste.
kéž by..pořád mám v živé paměti sex(jestli se tomu dá tak říct) s jedním urostlým mužem před x lety,který měl mezi nohama cosi,co bych nazvala kukuřičnou křupkou pro mimina
ty vole,sem se tak dlouho nezasmala :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
ja to tenkrát obrečela..fakt..chlap 2 metry 100 kilo..nááádhernej a vytáhl tohle..no..málem jsem mě švihlo… :roll:

Tak nevim, ale jak to tak ctu, asi jsme mely stejneho borce :oops: :roll:
 H.

• Citovat
  • Upravit
9044
29.8.11 07:30

Tak nas prcek kdyz se narodil,mel ho docela malyho,ale ted ve dvou letech uz bych rekla,ze je to takovy prumer :D i kdyz nevim,neokoukavam ostatni dvoulety chlapecky :D
Postavi se mu docela casto,hlavne po ranu a pred curanim.Pretahuju od 6ti mesicu vzdy behem koupani,ale jen co to jde,doporucila mi to i doktorka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.8.11 14:03

Tak malému je 20 měsíců a když jsme byli v 11 měsících na operaci s močovody, tak při přijetí, když mu dělali vstupní prohlídku, mu do zprávy napsali - micropenis. A od té doby jsem ho začla více pozorovat, protože mi to vrtalo hlavou. Jako od narození ho má menšího a spíš než, že ho má moc malého mi přišlo, že mu snad ale vůbec neroste. No hledala jsem na netu a diagnóza micropenis existuje, tak uvidíme, jestli se ten růst někam pohne nebo ne. Muž má taky menšího, takže dědičnost v tom taky bude hrát roli, ale doufám, že prckovi ještě trochu poroste. Doktorů jsem se chtěla zeptat, ale pak mi to přišlo blbé, že si budou myslet, že chce matka pro svého syna extrakládu nebo co. :oops: Jsem ráda, že zakladatelka založila tuto diskusi aspoň vím, že tohle „téma“ řeší více maminek.
Tak ať pindící rostou tak jak mají :palec:
 V.M.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
29.8.11 16:08

Moje sestra má manžela s velmi malým penisem ( a to je vysoký přes 2 metry)..
Má s ním dva syny a starší ho má malého a mladší také a to tak, že o dost než ostatní..
Je to opravdu dědičné a neplatí , že se to změní s věkem..Myslím ,že to podědili na 100%.
Sestře je to také líto( kvůli nim samozřejmě), ale nenadělá s tím nic..

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
29.8.11 22:09

tady zakladatelka..fotku žádnou bez obličeje nemám..zkusím pořídit..a diagnoza „micropenis“teda zní děsně.. :roll: a k borcovi s kukuřičnou křupkou..dodnes jsme teda kamarádi,ale co vím,tak nemá žádnou ženskou a chce být sám..má z toho fakt komplex.. :-(

• Citovat
  • Upravit
97
12.10.11 12:17

Ahojky, mám stejný problém jako ty…pořád se mi zdá, že ho má můj chlapeček taky malého, pořád to řeším, koukám po fotkách jiných miminek a pozoruji kluky kolem…ptala jsem se naší pediatričky, ale ta říkala, že se to s věkem všechno srovná, tak snad!!!!!! :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí