Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahoj, díky za odpověď. Trochu jsem ho podcenila, změřila ho a má ho 3,5 cm, akorát že když ho vysleču, tak mu je za chvíli zima a úplně se mu smrskne. Už jsem to konzultovala s kamarádkou doktorkou a uklidnila mě, tak to snad bude v pořádku ![]()
@PetraNova0 píše:
Zdravim ma nekdo opacny problem syn 6 let ma doslova obriho pindu vubec nevim co s tim da se nejak zastavit rust?
Jsi ty vůbec normální? ![]()
https://www.emimino.cz/…enis-291720/
Jen jestli Anonymní není také Petra Nová, že by se tu nejednou objevili dvě ujeté na pindíky?
Znáte pojem grower a shower? Grower je penis, který je v klidu malý ale při erekci nabyde i několikrát a shower je penis který je v klidu velký a při erekci se už moc nezvětší. Takže český hezky, jeden je na ukazování a druhý roste ![]()
@Anonymní píše:
hezký večer..holky,kterým to přijde k smíchu,nesmějte se,mě jako matku svého syna to fakt trápímuj syn,rok a čtvrt má oproti svým vrstevníkům fakt malýho pindíka.novorozence které jsem viděla ho mají většího než náš syn
vím,je mu málo,ale snad nějaký „základ“ už je daný,ne?vždycky když ho odplínkuju a nechám běhat nahýho,tak není skoro vidět a včera mě dostala moje 4letá neteř,která prohlásila:teto?on má tak malinkýho pindíčka..trápí mě to prostě..
Mě by zajímalo, jak “ to dopadlo “? U syna mě to taky trápí
Jsou mu teda dva.