Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
promiň ten smích, to ti kanci, ale za co se ty stydíš? jako že jste ho „blbě vyrobili?“ ![]()
neblázni a nekoukej chlapům do gaťat. a pokud „nedoroste“, tak to stejně nijak nevyřešíte. ikdyž mně se to mluví - jak naše dr. viděla mladýho, tak řekla, že pinďa fakt skvostnej:-))
ale od kamarádky syn ho měl také malého, a ve čtyřech letech to nějak dohnal či co a ve srovnání s ostatníma už byl v poho…
Nemas se za zo stydet. kamaradky syn ho ma taky takoveho.muj syn ho ma vetsiho
Já se nestydím, za to že ho má malýho
ale za to, že mu ho tady přeměřuju. Vůbec jsem nekoumala, kdo ho má jakýho, jen mě to dneska praštilo do očí. ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj, dneska jsem byla se synem (8.měsíců) na plavání, a byli tam také 3 další chlapečci. Docela jsem se lekla, protože mi přišlo, že buď my máme malého pinďu nebo jsme zrovna narazili na 3 kance. Nikdy by mě to nenapadlo řešit, syn mi přišel normální. Vím, že je to trochu úchylné, ale syn ho má asi jako2 2/3 mého malíčku i stejnou tloušťku. Jak jsou na tom vaši kluci? Fakt mi přišlo, že ho má hrozně malého. Omlouvám se za anonym, stydím se
ahoj, tak nevím, jaký máš malíček, ale můj syn ho má asi taky tak (já mám teda na holku asi trošku větší ruce, ale taky nejsem lidská gorila) a nepřijde mi to v 8m zas tak malý, že by se člověk musel stydět
jako kdyby měl borůvku ukrytou v šourku, tak možná, ale toto mi teda nepřijde jako nic hrozného (soudím svého borce a říkám svůj pocit) ![]()
U syna jsem to nezkoumala, ale můj muž, otec dítěte,
měl dle fotek z dětství velikost velmi obdobnou. ![]()
A můžu říct, že dorostl do velmi skvostných rozměrů. ![]()
Tohle řeší spíš chlapi, ne
mne tedy nikdy nenapadlo to klukovi zkoumat, ale jeho otec taky přišel s tím, jestli se mi nezdá, že to má malé
no nwm, neokukuju tříleťáky, takže doteď netuším
Určitě bych to v tomhle věku vůbec neřešila, navíc i kdyby ho měl malého, nemůžeš s tím nic moc udělat… ![]()
@martina.se Jsem ráda, že vím, že ty velikost neřešíš.
Mě by to taky nenapadlo, kdyby vedle mého syna neleželi dva nahatí, cca stejně staří chlapečci, kteří ho mají 2krát takového. Nejsem padlá na hlavu, vím, že s tím nic neudělám. Jen jsem chtěla vědět, jak jsou na tom ostatní kluci, jestli to byla náhoda, právě proto, že se mi nechce číhat, až někde nějaká mamča rozbalí mimino.
Hele můj bráška, když se narodil, ten tam měl takové malinké nic, ty dlouho, snad ještě v devíti letech měla takové malé, nevím jak to nazvat. A dneska je mu 25let a je to velmi dobře vyvinutý krásný mladý muž.
Promiňte tu anonymitu, asi by mě zabil, napsat to veřejně ![]()
@Anonymní píše:
@martina.se Jsem ráda, že vím, že ty velikost neřešíš.Mě by to taky nenapadlo, kdyby vedle mého syna neleželi dva nahatí, cca stejně staří chlapečci, kteří ho mají 2krát takového. Nejsem padlá na hlavu, vím, že s tím nic neudělám. Jen jsem chtěla vědět, jak jsou na tom ostatní kluci, jestli to byla náhoda, právě proto, že se mi nechce číhat, až někde nějaká mamča rozbalí mimino.
Treba byli chlapecci pred curanim
. U syna dle pindika poznam, zda chce curat. Kdyz je vetsi, tak to pujde, kdyz je maly, tak to proste nejde. Synuv pindik mi prijde takovy normalni, i kdyz jsem videla i vetsi, ale jak se mu postavi, tak zasneme vsichni
Vsak mu doroste, neboj. A okoukavat jine miminka je snad normalni, kazdemu oci ujedou - mi taky ![]()
Díky všem za příspěvky. Prohlédli jsme s mužem jeho nahaté fotky z dětství a byl na tom stejně, teď má výbavu řekla bych lehce nadprůměrnou
, takže to asi doroste.
Holky, prosím, poraďte mi. Všimla jsem si, že mýmu 3,5 měsíčnímu chlapečkovi vůbec neroste pindík. Má ho hrozně malinkýho a řekla bych, že menšího než po narození. K doktorce jdu až za 2 týdny. Neměřila jsem, ale tipuju tak 1,5 cm. Je to normální a začne růst nebo tam může být nějaký problém? Nic jsem o tom na netu nenašla, díky.
@Catalinka Ahoj, neboj malý ho měl taky dlouho asi tak stejně velkého a pak najednou povyrostl. Někteří ho mají holt malinkého, ale o tom jak ho bude mít v dospělosti to nic nevypovídá. ![]()
Ahoj, dneska jsem byla se synem (8.měsíců) na plavání, a byli tam také 3 další chlapečci. Docela jsem se lekla, protože mi přišlo, že buď my máme malého pinďu nebo jsme zrovna narazili na 3 kance. Nikdy by mě to nenapadlo řešit, syn mi přišel normální. Vím, že je to trochu úchylné, ale syn ho má asi jako2 2/3 mého malíčku i stejnou tloušťku. Jak jsou na tom vaši kluci? Fakt mi přišlo, že ho má hrozně malého. Omlouvám se za anonym, stydím se