Malý pindík

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
15.11.12 14:38

Ahoj, dneska jsem byla se synem (8.měsíců) na plavání, a byli tam také 3 další chlapečci. Docela jsem se lekla, protože mi přišlo, že buď my máme malého pinďu nebo jsme zrovna narazili na 3 kance. Nikdy by mě to nenapadlo řešit, syn mi přišel normální. Vím, že je to trochu úchylné, ale syn ho má asi jako2 2/3 mého malíčku i stejnou tloušťku. Jak jsou na tom vaši kluci? Fakt mi přišlo, že ho má hrozně malého. Omlouvám se za anonym, stydím se :oops:

• Citovat
  • Upravit
872
15.11.12 14:45

:mrgreen: :mrgreen: promiň ten smích, to ti kanci, ale za co se ty stydíš? jako že jste ho „blbě vyrobili?“ :)
neblázni a nekoukej chlapům do gaťat. a pokud „nedoroste“, tak to stejně nijak nevyřešíte. ikdyž mně se to mluví - jak naše dr. viděla mladýho, tak řekla, že pinďa fakt skvostnej:-))

ale od kamarádky syn ho měl také malého, a ve čtyřech letech to nějak dohnal či co a ve srovnání s ostatníma už byl v poho…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
660
15.11.12 14:46

Nemas se za zo stydet. kamaradky syn ho ma taky takoveho.muj syn ho ma vetsiho

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.11.12 14:52

Já se nestydím, za to že ho má malýho :mrgreen: ale za to, že mu ho tady přeměřuju. Vůbec jsem nekoumala, kdo ho má jakýho, jen mě to dneska praštilo do očí. :|

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
15.11.12 15:00
@Anonymní píše:
Ahoj, dneska jsem byla se synem (8.měsíců) na plavání, a byli tam také 3 další chlapečci. Docela jsem se lekla, protože mi přišlo, že buď my máme malého pinďu nebo jsme zrovna narazili na 3 kance. Nikdy by mě to nenapadlo řešit, syn mi přišel normální. Vím, že je to trochu úchylné, ale syn ho má asi jako2 2/3 mého malíčku i stejnou tloušťku. Jak jsou na tom vaši kluci? Fakt mi přišlo, že ho má hrozně malého. Omlouvám se za anonym, stydím se :oops:

ahoj, tak nevím, jaký máš malíček, ale můj syn ho má asi taky tak (já mám teda na holku asi trošku větší ruce, ale taky nejsem lidská gorila) a nepřijde mi to v 8m zas tak malý, že by se člověk musel stydět :nevim: jako kdyby měl borůvku ukrytou v šourku, tak možná, ale toto mi teda nepřijde jako nic hrozného (soudím svého borce a říkám svůj pocit) :mavam:

• Citovat
  • Upravit
9018
15.11.12 15:16

U syna jsem to nezkoumala, ale můj muž, otec dítěte, :lol: měl dle fotek z dětství velikost velmi obdobnou. :lol:
A můžu říct, že dorostl do velmi skvostných rozměrů. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
15.11.12 15:50

Tohle řeší spíš chlapi, ne :mrgreen: mne tedy nikdy nenapadlo to klukovi zkoumat, ale jeho otec taky přišel s tím, jestli se mi nezdá, že to má malé :mrgreen: no nwm, neokukuju tříleťáky, takže doteď netuším ;) Určitě bych to v tomhle věku vůbec neřešila, navíc i kdyby ho měl malého, nemůžeš s tím nic moc udělat… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.11.12 16:03

@martina.se Jsem ráda, že vím, že ty velikost neřešíš. :) Mě by to taky nenapadlo, kdyby vedle mého syna neleželi dva nahatí, cca stejně staří chlapečci, kteří ho mají 2krát takového. Nejsem padlá na hlavu, vím, že s tím nic neudělám. Jen jsem chtěla vědět, jak jsou na tom ostatní kluci, jestli to byla náhoda, právě proto, že se mi nechce číhat, až někde nějaká mamča rozbalí mimino.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
15.11.12 16:08

Hele můj bráška, když se narodil, ten tam měl takové malinké nic, ty dlouho, snad ještě v devíti letech měla takové malé, nevím jak to nazvat. A dneska je mu 25let a je to velmi dobře vyvinutý krásný mladý muž.
Promiňte tu anonymitu, asi by mě zabil, napsat to veřejně :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
72725
15.11.12 18:40
@Anonymní píše:
@martina.se Jsem ráda, že vím, že ty velikost neřešíš. :) Mě by to taky nenapadlo, kdyby vedle mého syna neleželi dva nahatí, cca stejně staří chlapečci, kteří ho mají 2krát takového. Nejsem padlá na hlavu, vím, že s tím nic neudělám. Jen jsem chtěla vědět, jak jsou na tom ostatní kluci, jestli to byla náhoda, právě proto, že se mi nechce číhat, až někde nějaká mamča rozbalí mimino.
:mrgreen: fakt se musím smát, co už, někdy prostě člověka napadaj hrozné věci :mrgreen: tak jsi hold potkala fakt kance 8o :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9199
15.11.12 19:25

Treba byli chlapecci pred curanim ;). U syna dle pindika poznam, zda chce curat. Kdyz je vetsi, tak to pujde, kdyz je maly, tak to proste nejde. Synuv pindik mi prijde takovy normalni, i kdyz jsem videla i vetsi, ale jak se mu postavi, tak zasneme vsichni :mrgreen: Vsak mu doroste, neboj. A okoukavat jine miminka je snad normalni, kazdemu oci ujedou - mi taky :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.11.12 08:28

Díky všem za příspěvky. Prohlédli jsme s mužem jeho nahaté fotky z dětství a byl na tom stejně, teď má výbavu řekla bych lehce nadprůměrnou :mrgreen:, takže to asi doroste.

• Citovat
  • Upravit
20296
16.11.12 08:36

Příspěvek upraven 17.04.13 v 21:24

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
17.4.13 20:54

Holky, prosím, poraďte mi. Všimla jsem si, že mýmu 3,5 měsíčnímu chlapečkovi vůbec neroste pindík. Má ho hrozně malinkýho a řekla bych, že menšího než po narození. K doktorce jdu až za 2 týdny. Neměřila jsem, ale tipuju tak 1,5 cm. Je to normální a začne růst nebo tam může být nějaký problém? Nic jsem o tom na netu nenašla, díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.4.13 08:43

@Catalinka Ahoj, neboj malý ho měl taky dlouho asi tak stejně velkého a pak najednou povyrostl. Někteří ho mají holt malinkého, ale o tom jak ho bude mít v dospělosti to nic nevypovídá. :mavam:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí

BABY NA UCPANÝ NOS 50 ML