Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
ahoj holky,
dnes mi nebolo zrovna dobre a tak som malemu chcela pustit nieco z notebooku. Frci u nas krtecek, ale chcela som sa inspirovat i niecim inym uz vhodnym a snad i trosku vychovnym… ak vas nieco napadne, diky.
U nás taky Krteček, ale zkoušeli jsme jiné dvd, protože mu pouštím každý den na 20 min po obědě než jde spát, ale moc jiných nechce
Krteček vede, ještě včelka Mája teda u nás, jinak nic. Máme doma i moderní, takové ty americké ruzné jako autobusy, auta, ale to moc ne.
též u nás vede krteček a pak Kouzelná školka,mám originální DVD je to bez pohádek,ale moc se jí to líbí
no ja som mu dnes skusila pustit i maxipsa fika, vydrzal jednu, nebavilo ho to. Lolek a bolek, ked su tam rybky
. Vcielka maja ho nebavi vobec.
Ale co sa mu teda este obcas paci je ten Matysek, co maluje - obzvlast, ked maluje auto ![]()
Snad nas este niekto inspiruje…
Kromě krtečka kouká naše Bára na Potkali se u Kolína ( dva medvědi), Prasátko Pepina..
Pak se jí líbí ještě Cvrček,Štěňátko ( to je také do Milera), A je to ( Pat a Mat).
Když byla kouzelná školka moc se jí líbil beránek Timmy..
Tak u nás je to krteček, Příběhy cvrčka a štěňátka (jak už tu někdo psal), hodně oblíbený je teď Rumcajs s Cipískem. No a na notebooku z youtube vede Červený traktůrek, Bořek stavitel a občas i Mašinka Tomáš. Jo a v Animáčku na Barandově Šmoulové. A ještě jsme si vzpomněla, že hodně oblíbené jsou Pohádky o mašinkách. Na ty jsme koukali taky jako malí. Na youtube najdeš snad všechno ![]()
Moji kamarádi Tygr a Pú (ti noví, počítačoví…), mi se moc nelíbí, ale Majdu to moc bavilo a baví.
Moji kamaradi Tygr a Pu,Teletubbies
(neznam dite,kteremu by se to nelibilo,ja je nesnasim
),Tuleni z iglu (Igloo gloo),to je asi vsechno,na co malej ve dvou letech koukal.
Veru miluje Timmy Time - je to pěkné kreslené a má to hlavu a patu. ![]()
U nás jsou (a byli) v tomto věku nejúspěšnější Teletubbies a Batoláci.
bořek stavitel nebo prasátko pepa,to je si myslím lákavé pro 2leté.
Tak my taky hlavně krtečka a jinak kromě toho co tu psali ostatní, tak ještě Matýsek a Jája a Byla jednou koťata.
U nás frčí jednoznačně mašinka Tomáš a na dovče se chytil šmoulů. Tuhleva ale koukal na velrybu decimánku nebo jak se to jmenuje a byl z toho úplně hotový a pak ještě včelka mája a kouzelná školka