Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
sieta.m píše:
A jakého má tatínek? Já myslím, že tam dědičnost bude hrát roli a pokud má taťka normální velikost, taky bych jukla na nahaté fotky, když byl malý nebo se narovinu zeptala tchýně, jak to bylo u něj
Sieta ma pravdu,je to dedicne
.Ale neboj,maleho ho nebude mit do dospelosti,on mu vyroste.
Mým stojí každou chvíli. Staršímu je šest a má normálně ráno erekci, mladšímu jsou dva a tomu se někdy postaví třeba ve vaně, když si ho objeví
Nebo před čůráním taky.
Neprihlasena Jaruna píše:sieta.m píše:Sieta ma pravdu,je to dedicne
A jakého má tatínek? Já myslím, že tam dědičnost bude hrát roli a pokud má taťka normální velikost, taky bych jukla na nahaté fotky, když byl malý nebo se narovinu zeptala tchýně, jak to bylo u něj.Ale neboj,maleho ho nebude mit do dospelosti,on mu vyroste.
kéž by..pořád mám v živé paměti sex(jestli se tomu dá tak říct) s jedním urostlým mužem před x lety,který měl mezi nohama cosi,co bych nazvala kukuřičnou křupkou pro mimina
Anonymní píše:sieta.m píše:tatínek má taky v klidu menšího a buclatýho
A jakého má tatínek? Já myslím, že tam dědičnost bude hrát roli a pokud má taťka normální velikost, taky bych jukla na nahaté fotky, když byl malý nebo se narovinu zeptala tchýně, jak to bylo u něja když je vzrušený tak naroste do uplne normalní delky..taky me to napadlo,ze to podedil
Tak přesně toto je náš případ.Manžel v klidu dost malinkatý,občas snad až není vidět,při vzrušení normální velikosti.
Syn ho měl malinkatého,byla jsem z toho špatná,snad jiné miminko tak malého nemělo žádné.Pokukovala jsem po rozbalených klucích,až jsem si připadala hloupě.
Dnes je synovi 20 let a má ho vyvinutého nadprůměrně-v klidu.V pubertě se to dorovnalo.
Anonymní píše:Anonymní píše:Tak přesně toto je náš případ.Manžel v klidu dost malinkatý,občas snad až není vidět,při vzrušení normální velikosti.sieta.m píše:tatínek má taky v klidu menšího a buclatýho
A jakého má tatínek? Já myslím, že tam dědičnost bude hrát roli a pokud má taťka normální velikost, taky bych jukla na nahaté fotky, když byl malý nebo se narovinu zeptala tchýně, jak to bylo u něja když je vzrušený tak naroste do uplne normalní delky..taky me to napadlo,ze to podedil
Syn ho měl malinkatého,byla jsem z toho špatná,snad jiné miminko tak malého nemělo žádné.Pokukovala jsem po rozbalených klucích,až jsem si připadala hloupě.
Dnes je synovi 20 let a má ho vyvinutého nadprůměrně-v klidu.V pubertě se to dorovnalo.
díky,díky,díky..snad se to dorovná i u synka ![]()
myslím si, že velikost v tomto věku vůbec nevypovídá jaká to bude v dospělosti. Je to jen o velikosti močové trubice, která ještě určitě poroste. Náš malej, když se narodil tak neměl moc velikého pinďourka, teď mu jsou 3,5 a je o dost větší a to samé druhý syn, moc bych se tím netrápila. Když jsme chodila se synem na plavání skoro všichni kluci tam měli mrňouska, je to asi normální…
Anonymní píše:Neprihlasena Jaruna píše:kéž by..pořád mám v živé paměti sex(jestli se tomu dá tak říct) s jedním urostlým mužem před x lety,který měl mezi nohama cosi,co bych nazvala kukuřičnou křupkou pro miminasieta.m píše:Sieta ma pravdu,je to dedicne
A jakého má tatínek? Já myslím, že tam dědičnost bude hrát roli a pokud má taťka normální velikost, taky bych jukla na nahaté fotky, když byl malý nebo se narovinu zeptala tchýně, jak to bylo u něj.Ale neboj,maleho ho nebude mit do dospelosti,on mu vyroste.
ty vole,sem se tak dlouho nezasmala
![]()
Anonymní píše:Neprihlasena Jaruna píše:kéž by..pořád mám v živé paměti sex(jestli se tomu dá tak říct) s jedním urostlým mužem před x lety,který měl mezi nohama cosi,co bych nazvala kukuřičnou křupkou pro miminasieta.m píše:Sieta ma pravdu,je to dedicne
Tenhle zážitek mám bohužel taky a nemohla jsem ho ani uchopit a celé to trvalo 5 sekund, udělal se na dva nádechy, dodneška na to vzpomínám
, pač to dovršil tím, že si oblékl obrovský froté overal, co mu koupila maminka a usnul ![]()
Neprihlasena Jaruna píše:Anonymní píše:ty vole,sem se tak dlouho nezasmalaNeprihlasena Jaruna píše:kéž by..pořád mám v živé paměti sex(jestli se tomu dá tak říct) s jedním urostlým mužem před x lety,který měl mezi nohama cosi,co bych nazvala kukuřičnou křupkou pro miminasieta.m píše:Sieta ma pravdu,je to dedicne
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ja to tenkrát obrečela..fakt..chlap 2 metry 100 kilo..nááádhernej a vytáhl tohle..no..málem jsem mě švihlo… ![]()
anonymni,ja ti verim,muselo to byt neco,ale „kukuricna krupka“,teda ta je dobra!!!!
![]()
Jinak si nemyslim,ze maly pindik bude mit dite i v dospelosti…manzel se nasemu klukovi smal,co s „tim“ jako bude delat,az vyroste,vypravel mu,at to nikomu neukazuje,ale jak roste on,roste mu i pindik.
holky na velikosti prece nezalezi ![]()
teda muj ho ma teke mensiho, ale me to vazne neva jsem rada.
Se vtirnu s dotazem. Pretahujete prckum kuzicku? Manzel i mama se porad ptaji, jestli uz jsem mu to pretahla, ze je treba to tam obcas umit. Ja mam ale strach, ze mu ji natrhnu. trochu jsem to zkousela, no a nejde mi to
lucie.t píše:
holky na velikosti prece nezalezi![]()
Se vtirnu s dotazem. Pretahujete prckum kuzicku? Manzel i mama se porad ptaji, jestli uz jsem mu to pretahla, ze je treba to tam obcas umit. Ja mam ale strach, ze mu ji natrhnu. trochu jsem to zkousela, no a nejde mit to
jj..přetahuju..denně po koupání přetáhnu jen tam kam to jde..teda když se mi ho podaří uchopit
zakladatelka ![]()
rozumejte prosim,ze to rikal malinkemu miminku z legrace,ne 5letemu klukovi
.
Jinak ted musim pretahovat klukovi pindika a z toho malinkeho nic je najednou velke neco,skoro pokazde se mu postavi
.
lucie.t píše:
holky na velikosti prece nezalezi![]()
Se vtirnu s dotazem. Pretahujete prckum kuzicku? Manzel i mama se porad ptaji, jestli uz jsem mu to pretahla, ze je treba to tam obcas umit. Ja mam ale strach, ze mu ji natrhnu. trochu jsem to zkousela, no a nejde mi to
já začela přetahovat okolo 1,5 ve vaně a jenom abych mu ho umila. Teď mu jsou 3,5 a přetáhne ho celýho. Pomohla nám mastička locoit napíše ti jí DR. U druhýho jenom kontroluji aby neměl slepenou moč. trubici, jenom cuku a vrátím tomu je 7 měsíců. Každopádně nepřetahuj násilím, může mu to popraskat a pak to bolí…
Já mám taky syna a když byl malý, tak měl podle kamarádčina syna pindíka většího,ale bylo to tím, že ten kamarádčin byl takový dobře stavěný cvalda a místo dlouhé nudle tam měl takovou svraštělou borůvku
Šlo prostě vidět, že ho má zajetého pod faldíkem