Rok bez školy

Napsat příspěvek
Velikost písma:
25897
14.8.19 19:40

@AnnieTRoj A co by s tím asi dělali? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3157
15.8.19 12:40

@divine woman, myslím tím například rozhovor s pedagogickým poradcem. Snahu zjistit situaci doma. V dnešní době je hodně neobvyklé skončit po ZŠ. Nikdo nemůže nikoho nutit násilím, ale promluvit si o tom s někým nestranným.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25897
15.8.19 13:09

@AnnieTRoj Bohužel i dnes existují rodiče, kteří nechcou dětem dopřát ani výuční list. A žádný rozhovor je nedonutí dělat něco, co nechtějí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42
13.10.19 22:24
@Anonymní píše:
Dobrý den, měla bych dotaz, co se týče školy. Tento rok nastupuji do 9. třídy, ovšem se budu během prázdnin stěhovat k tatovi, takže budu menit školu. V září mi bude teprve 15 a na skolu bych chtela na číšníka-kuchaře(ucnak, kde me vezmou jen podle prumeru) ale chtěla bych po základní škole jeden rok vynechat, jelikoz na stredni chtela do jineho mesta, nez otec bydlí a nevim, jak by mi zaplatil internát tam. Proto bych se ten jeden tok venovala brigadam, a pak, za ten rok, dala prihlasku na skolu.
Myslite, ze me pote i tak vezmou?

Já si myslím, že po roce už se do školy nevrátíš. Práce i peněz budeš mít najednou dostatek, ale časem zjistíš, že se takto nedá žít…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14005
13.10.19 22:28

Neni dobre si davat rok pauzu…
Ale nechce se mi verit, ze tvymu tatínkovi by bylo jedno, ze bys rok nechodila do skoly…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42
13.10.19 22:30
@_.Emilyyy píše:
Neni dobre si davat rok pauzu…
Ale nechce se mi verit, ze tvymu tatínkovi by bylo jedno, ze bys rok nechodila do skoly…

Třeba to jen řekl ze vzteku a zklamání

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
13.10.19 22:42
@AnnieTRoj píše:
@divine woman, myslím tím například rozhovor s pedagogickým poradcem. Snahu zjistit situaci doma. V dnešní době je hodně neobvyklé skončit po ZŠ. Nikdo nemůže nikoho nutit násilím, ale promluvit si o tom s někým nestranným.

S ditkem na zakladku chodily deti svetskych z rodiny Kockovych a ty po zakladce koncily s veskerym vzdelavanim zcela bezne… ;)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Mateřské školy na eMiminu

Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?

Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.

Pracovní listy k vytisknutí na eMiminu

PDF ke stažení a tisku zdarma.

Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.

Poradna dětského psychologa

Ikona - Václav Mertin

PhDr. Václav Mertin