Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj Nihy ![]()
co taklhe to kombinovat?
Nejprve ta dobrá večeře s příjemnou hudbou jak psali holky,pak vana se svíčkama , tudíž náhá budeš určitě
,
pokračování v ložnici,
a pak přijde na řadu to DVD?
![]()
Megk určitě.. jenže mi furt vrtá hlavou co uvařit
tří chody pro mě budou docela problém.. stihnout vše za 5 hodin
![]()
hele nevař, stačí negližé a věnec buřtů kolem hrudi, chlapi jsou většinou masožravci, co si ukousne to má ![]()
Lowel tak ten můj jedině kuřecí
není to typický chlap (alespon mi tak nekdy pripada)
![]()
Nihy a proč 3× chody?
Ti budeš dělat dezert,polévku a hlavní chod?
Nestačil by nějaký dezert poku na něm trváš a pak jen hlavní chod?
Nihy a co kuřecí řízky ty má rád nebo ne?
A bramborová kaše,tudíž tě nemusí trápit pokud brambory rozvaříš ![]()
Megk tak dezert jenže jaký? Kuřecí řízek s bram. kaší není špatný.. mám tu nějaké receptíky na kuře tak pohledám.. ale dezert jsem uplne mimo.. mě tak napadlo třeba české tiramisu v pohárech.. nebo jak tady někdo psal zmrzlinu s horkým ovocem (jenže jak se to horké ovoce dělá)
![]()
Nihy tak na dezety nejsem expert ono by možná stačila i ta zmrzlina a úplně by stačil hlavní chod.Už tak hopřekvapíš… nemusí mít přece vš v jeden den …
Hele jako dezer kup klidně nanukáč, šlehačku ve spreji, kompot a máš pohár jak Brno.. ![]()
Tiramisu po česku
2 balíčky piškotů, 2 pomazánková másla, 2 smetany ke šlehání, 200 g moučkového cukru, silná káva, rum
Pomazánková másla, smetanu a cukr vyšleháme do hustého krému. Dno dortové formy vyložíme piškoty namočenými v kávě s rumem. Na ně navršíme část krému. Postup ještě jednou zopakujeme a navrch uhladíme zbytek krému. Dáme do chladu na 24 hodin uležet. Před podáváním posypeme kakaem.
Lizbeth píše:
Hele jako dezer kup klidně nanukáč, šlehačku ve spreji, kompot a máš pohár jak Brno..
![]()
Eli má pravdu taky dobrý nápad a hlavně se stihneš namalovat a navařit …
Nihaska píše:jizvíková píše:můžeš mi prosím napsat recept? zní to dobře
udelala bych plnena bramborova oka, je to piplacka ale dobre a skvele vypadajici a k tomu kureci roladu bez motani
Ja ti poslu odkaz ![]()
Nihaska píše:
Tiramisu po česku
2 balíčky piškotů, 2 pomazánková másla, 2 smetany ke šlehání, 200 g moučkového cukru, silná káva, rum
Pomazánková másla, smetanu a cukr vyšleháme do hustého krému. Dno dortové formy vyložíme piškoty namočenými v kávě s rumem. Na ně navršíme část krému. Postup ještě jednou zopakujeme a navrch uhladíme zbytek krému. Dáme do chladu na 24 hodin uležet. Před podáváním posypeme kakaem.
to zní skvěle to musím zkusit jak moc má být ta silná káva silná?
ty fotky jídla nemají chybu
mám hlad asi budu muset si udělat něco na jídlo ten jogurt nezabírá … ![]()