Romantická večeře :)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7148
16.12.10 18:09

Ahoj Nihy :mrgreen:
co taklhe to kombinovat?
Nejprve ta dobrá večeře s příjemnou hudbou jak psali holky,pak vana se svíčkama , tudíž náhá budeš určitě :oops: :mrgreen: ,
pokračování v ložnici,
a pak přijde na řadu to DVD?
:think: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
AmyLee
16.12.10 18:14

Megk určitě.. jenže mi furt vrtá hlavou co uvařit :( tří chody pro mě budou docela problém.. stihnout vše za 5 hodin :D :lol: :lol:

• Citovat
  • Upravit
1648
16.12.10 18:20

hele nevař, stačí negližé a věnec buřtů kolem hrudi, chlapi jsou většinou masožravci, co si ukousne to má :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
AmyLee
16.12.10 18:22

Lowel tak ten můj jedině kuřecí :( není to typický chlap (alespon mi tak nekdy pripada) :lol: :lol: :lol:

• Citovat
  • Upravit
7148
16.12.10 18:22

Nihy a proč 3× chody?
Ti budeš dělat dezert,polévku a hlavní chod?
Nestačil by nějaký dezert poku na něm trváš a pak jen hlavní chod?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7148
16.12.10 18:23

Nihy a co kuřecí řízky ty má rád nebo ne?
A bramborová kaše,tudíž tě nemusí trápit pokud brambory rozvaříš :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
AmyLee
16.12.10 18:27

Megk tak dezert jenže jaký? Kuřecí řízek s bram. kaší není špatný.. mám tu nějaké receptíky na kuře tak pohledám.. ale dezert jsem uplne mimo.. mě tak napadlo třeba české tiramisu v pohárech.. nebo jak tady někdo psal zmrzlinu s horkým ovocem (jenže jak se to horké ovoce dělá) :-D :-D

• Citovat
  • Upravit
7148
16.12.10 18:30

Nihy tak na dezety nejsem expert ono by možná stačila i ta zmrzlina a úplně by stačil hlavní chod.Už tak hopřekvapíš… nemusí mít přece vš v jeden den …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7148
16.12.10 18:31

Nihy a jaký je recept na české tiramisu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12978
16.12.10 18:31

Hele jako dezer kup klidně nanukáč, šlehačku ve spreji, kompot a máš pohár jak Brno.. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
AmyLee
16.12.10 18:32

Tiramisu po česku
2 balíčky piškotů, 2 pomazánková másla, 2 smetany ke šlehání, 200 g moučkového cukru, silná káva, rum
Pomazánková másla, smetanu a cukr vyšleháme do hustého krému. Dno dortové formy vyložíme piškoty namočenými v kávě s rumem. Na ně navršíme část krému. Postup ještě jednou zopakujeme a navrch uhladíme zbytek krému. Dáme do chladu na 24 hodin uležet. Před podáváním posypeme kakaem.

• Citovat
  • Upravit
7148
16.12.10 18:33
Lizbeth píše:
Hele jako dezer kup klidně nanukáč, šlehačku ve spreji, kompot a máš pohár jak Brno.. :lol:

:palec: :lol: :mrgreen: :dance: :lol: :mrgreen:
Eli má pravdu taky dobrý nápad a hlavně se stihneš namalovat a navařit …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14046
16.12.10 18:33
Nihaska píše:
jizvíková píše:
udelala bych plnena bramborova oka, je to piplacka ale dobre a skvele vypadajici a k tomu kureci roladu bez motani
můžeš mi prosím napsat recept? zní to dobře

Ja ti poslu odkaz :)

http://www.baby-cafe.cz/modules.php?…

http://ekucharka.net/okate-brambory

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7148
16.12.10 18:34
Nihaska píše:
Tiramisu po česku
2 balíčky piškotů, 2 pomazánková másla, 2 smetany ke šlehání, 200 g moučkového cukru, silná káva, rum
Pomazánková másla, smetanu a cukr vyšleháme do hustého krému. Dno dortové formy vyložíme piškoty namočenými v kávě s rumem. Na ně navršíme část krému. Postup ještě jednou zopakujeme a navrch uhladíme zbytek krému. Dáme do chladu na 24 hodin uležet. Před podáváním posypeme kakaem.

to zní skvěle to musím zkusit jak moc má být ta silná káva silná?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7148
16.12.10 18:36

ty fotky jídla nemají chybu :mrgreen: mám hlad asi budu muset si udělat něco na jídlo ten jogurt nezabírá … :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí