Romantická večeře :)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
AmyLee
16.12.10 18:38

Megk my děláme normálního rozpustnou.. jednu lžičku :)

• Citovat
  • Upravit
7148
16.12.10 18:40

Nihy tak to je teda síla :lol:
Kávu nepiju,ale pokud uděklám tak „silnou“ kávu jako děláš ty mohlo by to chutnat aj mě.
Asi tím překvapím přítele až se mi před Vánoci konečně vrátí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
AmyLee
16.12.10 18:41

Megk já budu dělat po svátcích muffiny :) nějak mě to pečení chytlo :D

• Citovat
  • Upravit
7148
16.12.10 18:54

Nihy škoda že jsi tak daleko jinak bych chtěla ochutnat :lol: já si s pečením rozumím jen co se masa týče to experimentuju…
ale já a sladké,chudák můj a to ho má tak rád…
Ale to tiramisu zkusím,třeba mu tím udělém radost :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
AmyLee
16.12.10 18:57

Tak to ten můj přibral za 3měsíce 6kilo a byl z toho na nervy chudák :lol: :lol: :lol:

• Citovat
  • Upravit
7148
16.12.10 19:05

Nihy to mi ani nepiš…
Jak jsi to udělala ?
Taky bych ho potřebovala vykrmit aspoń trochu …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12978
16.12.10 19:07

Jinak se myslím, že bezesporu nejromantičtejší večer je ten, kdy vaří, připravuje a obskakuje muž..To je teprve romantika.. :wink: :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
AmyLee
16.12.10 19:09

Liubeth tak to u nás nehrozí :( přitel je večně v práci a nežijeme ještě spolu …
Megk to víš málo pohybu, furt do něj cpu sladké :lol: :lol:

• Citovat
  • Upravit
7631
16.12.10 19:13

Holky, já bych to s tím jídlem moc nepřeháněla. Zvolila bych radši nějakou lehčí večeři. Ať se pak s plným těžkým břichem nesvalí funící do postele nebo křesla k filmu s velkou touhou nehýbat se :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5436
16.12.10 21:54

Nihasko
jééé romantická večeře, to jsem už dlouho nezažila :mrgreen:
Za sebe doporučuji kuře - čínu (kuřecí, pórek, žampiony) s rýží. Je to lehké na přípravu i trávení a cenově přijatelné :-D K tomu dobré vínko či šampaňské. Jako dezert jahody (dají se už koupit i v zimě, nebo kompotované) se šlehačkou. Dezert se dá jíst u stolu, ve vaně či v posteli :lol: A hodně svíček, popř. vonné tyčinky :-D Jemná hudba a pěkné šatičky :-D
Hodně štěstí a přeji, ať si večeři oba užijete :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7148
17.12.10 12:25

Nihy aha…
Tak to můj je od rána do večera v práci a pak večer mu dám vařenou večeři a sladké mi jí málo.Asi začnu péct jak ty třeba by to pomohlo :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
AmyLee
17.12.10 19:44

Nerinegeniální děkuju použiju.. :) a pak dám vědět.. Jen nevím kde seženu ty jahody.. se spíš nedoplatím a ty z plechu mi nechutnaj :cry:

• Citovat
  • Upravit
Nicky237
30.1.11 21:01

Už jsem příteli mockrát vařila jeho nejoblíbenější jídla a byl z toho vždycky nádherný večer, ale jedno jídlo zabodovalo a vypadá to, že už ho ničím nepředčím. Na jeho narozeniny jsem nakoupila spoustu ovoce (můžou být sladkosti, či suši, atd.) nakrájela ho, svlékla se jen do krajkovaných kalhotek, lehla si na postel a rozprostřela jsem ovoce všude, do různých tvarů, na různá místa. Na kalhotky jsem ještě položila ozdobný malý tácek, na kterém byl čokoládový muffin se zapálenou svíčkou - symbolizoval, co bude vrcholem hostiny. Přítel byl víc než nadšen, bude tomu rok a stále mi to připomíná, jak vyjímečné to pro něj bylo. Při tomto postupu není možný neúspěch ;)

• Citovat
  • Upravit
romanticka59
11.3.12 21:36

romantická večeře na střeše budovy

Měla bych nápad na romantickou večeři ,ale problém je že nevím kde to uskutečnit.Nevíte o něčem kde by vás nechali na střeše nějakého paneláku.. nebo čehokoliv a tam by byl jenom stůl, se svíčkami ,dvě milující se osoby, večeře,víno, kytky a příjemná hudba? Někde v Praze? moc by mi to pomohlo. děkuji.

• Citovat
  • Upravit
kovarova
6.5.13 18:02

Dobrý den chtěla bych připravit romantickou večeři pro mojí mámu a jejího přítele
:D…moooc prosím o radu co k večeři :) předem děkuji za odpověď

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí