Romantická večeře :)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
27259
16.12.10 15:20
Emilie píše:
lleennttiillkkaa píše:
Emilie tak u nás by to pohořelo přesně na tom oblečení, protože kdybych to chtěla jako překvapení, tak by přišel ve firemním tričku a riflích, neoholený, zaprášený z práce :D
:think: Já mám stejně pocit, že ty nejromantičtější chvíle, aspoň jak nx to vzpomínám s odstupem, byly ty, kdy se teda nic extra nepřipravovalo, neplánovalo,a le prostě to tak ěnjak vyplynulo, a hlavně, toho hezkého bylo mnohem, mnohem víc než toho „špatného“ (a v tom jsu i ty nervy s tou příparvou a aby to dopadlo dobře - pro mně teda určitě. Takže jedna z mých nejromantičtějších vzpomínek je paradoxně ta, kdy jsme v zimě šíleně vymrzli venku na nějaký procházce a pak zasedli do nějaké stylové a naprosto obyčejné hospůdky v horách na česnečku se sýrem a svařákem … :srdce:

Přesně tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
16.12.10 15:28

Hehehe, já jednou jako studentka nachytala šneky u nás na zahradě a s kamarádkou jsme je pak připravili pečené s bylinkovým máslem a k tomu zapečené bagety. K tomu vínko a pozvali jsme 2 chlapy a byla romantika ve čtyřech. Tedy jen ta večeře, abyste si zas nemysleli :mrgreen: Byla to spíš sranda a jedinej kamarádky chlap, když jsme mu řekli co jíme, tak řekl, že houby a podobné věci vlastně nejí. No byl nepoužitelnej i jinak, já s tím klukem, co sežral šneky bez řečí jsem dodnes :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1648
16.12.10 15:41

Gino :mrgreen: šnekci jsou dobří, měli jsme je včera, jen mladší dcérka prohlásila, že to papat nebude, protože to leze po zdi a je tak kráááásnej, ale chobotnice a mořský potvory v nálevu to si dá bez řečí 8-o no capart :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1648
16.12.10 15:42

šneci 8-o né šnekci :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5527
16.12.10 15:44

Gino, dobrýýýýýý :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :palec: :palec: :palec:
Pro méně odvážné posílám slíbený recept z nedávné diskuze na téma „Krkovička“ :-D :
https://www.emimino.cz/…vicky-57103/
Hned ten první příspěvek od Bersaby ;) ta krkovička v těstíčku osmažená, pak opečená… k tomu bramborová kaše se stroužkem česneku, dobré vínečko… to bude romantika :palec: (mám odpozorováno, že chlapi moc nejsou na takové ty lehké specialitky, ale pořádný kus masa je dostane vždycky :lol: Teda aspoň ten můj je masožravec jak vyšitý :lol: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8413
16.12.10 15:47
Gina108 píše:
Hehehe, já jednou jako studentka nachytala šneky u nás na zahradě a s kamarádkou jsme je pak připravili pečené s bylinkovým máslem a k tomu zapečené bagety. K tomu vínko a pozvali jsme 2 chlapy a byla romantika ve čtyřech. Tedy jen ta večeře, abyste si zas nemysleli :mrgreen: Byla to spíš sranda a jedinej kamarádky chlap, když jsme mu řekli co jíme, tak řekl, že houby a podobné věci vlastně nejí. No byl nepoužitelnej i jinak, já s tím klukem, co sežral šneky bez řečí jsem dodnes :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35415
16.12.10 16:08

Ahoj Nih :mavam:
Ja teda na romantiku moc nejsem :roll: Spis dobry jidlo a dobry sex :oops: :mrgreen:
No, kdyz jsme s muzem byli tri mesice, tak jsem se teda prekonavala :lol:
Spoustu svicek, tak abysme nemuseli svitit, vzala bych si neco hezkyho, urcite mas nejaky saticky, ktery se M. na tobe libi :palec: Veceri asi o trech chodech :?:
Urcite nejaky lehky mnamky, abyste meli jeste silu :wink:
Jako predkrm treba uzeny losos, mozzarella s rajcatky, dobra sunka… Kure je super :palec: Budes pect? No, a jako zakusek treba zmrzka s horkym ovocem.
A jeste jsem zapomnela hudbu. Jestli mate nejakou svoji pisnicku, tak je to jasny :wink: Uzijte si to :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14046
16.12.10 16:58

udelala bych plnena bramborova oka, je to piplacka ale dobre a skvele vypadajici a k tomu kureci roladu bez motani

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12978
16.12.10 17:00

Tak nejlevnější asi bude -společná koupel ( zhasnuto, jen svíčky a hudba..)..a až bude po všem :oops: :potlesk: tak kouknout na oblíbený film na dvd a krmit se navzájem brambůrkama :srdce: :srdce: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2473
16.12.10 17:08

tak já takovou véču dělala jen jednou a to už je pár let zpět..ale dělala sem myslím že vepřové plátky v marinádě,opečené brambory a přítel byl spokojený.. :wink: tak zkus něco takového,nebo něco co mu moc chutná :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
AmyLee
16.12.10 17:13

Lizbeth to máme taky v plánu ale až po večeří :)
Lulje určitě budu ráda
Fidu to jsme na tom stejně :) šatičky? hm to raději půjdu nahá :D s tou mojí postavou se vlezu tak možná do tepláku :lol: :lol:

Budu mít 5hodin na přípravu.. a děkuju holky za tipy, klidně přidávejte další i receptíky .) budu jen ráda a obohatím svojí kuchařku

• Citovat
  • Upravit
35415
16.12.10 17:19

Nih Prosimte, vzdyt jsi kocka :kytka: Ale tak ja hlasuju pro model naha :palec: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
AmyLee
16.12.10 17:20

Fidu :lol: :lol: :lol:

• Citovat
  • Upravit
35415
16.12.10 17:24

Nih k veci :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
AmyLee
16.12.10 17:24
jizvíková píše:
udelala bych plnena bramborova oka, je to piplacka ale dobre a skvele vypadajici a k tomu kureci roladu bez motani

můžeš mi prosím napsat recept? zní to dobře

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí