Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Emilie píše:lleennttiillkkaa píše:
Emilie tak u nás by to pohořelo přesně na tom oblečení, protože kdybych to chtěla jako překvapení, tak by přišel ve firemním tričku a riflích, neoholený, zaprášený z práceJá mám stejně pocit, že ty nejromantičtější chvíle, aspoň jak nx to vzpomínám s odstupem, byly ty, kdy se teda nic extra nepřipravovalo, neplánovalo,a le prostě to tak ěnjak vyplynulo, a hlavně, toho hezkého bylo mnohem, mnohem víc než toho „špatného“ (a v tom jsu i ty nervy s tou příparvou a aby to dopadlo dobře - pro mně teda určitě. Takže jedna z mých nejromantičtějších vzpomínek je paradoxně ta, kdy jsme v zimě šíleně vymrzli venku na nějaký procházce a pak zasedli do nějaké stylové a naprosto obyčejné hospůdky v horách na česnečku se sýrem a svařákem …
Přesně tak.
Hehehe, já jednou jako studentka nachytala šneky u nás na zahradě a s kamarádkou jsme je pak připravili pečené s bylinkovým máslem a k tomu zapečené bagety. K tomu vínko a pozvali jsme 2 chlapy a byla romantika ve čtyřech. Tedy jen ta večeře, abyste si zas nemysleli
Byla to spíš sranda a jedinej kamarádky chlap, když jsme mu řekli co jíme, tak řekl, že houby a podobné věci vlastně nejí. No byl nepoužitelnej i jinak, já s tím klukem, co sežral šneky bez řečí jsem dodnes ![]()
Gino
šnekci jsou dobří, měli jsme je včera, jen mladší dcérka prohlásila, že to papat nebude, protože to leze po zdi a je tak kráááásnej, ale chobotnice a mořský potvory v nálevu to si dá bez řečí
no capart ![]()
Gino, dobrýýýýýý
![]()
Pro méně odvážné posílám slíbený recept z nedávné diskuze na téma „Krkovička“
:
https://www.emimino.cz/…vicky-57103/
Hned ten první příspěvek od Bersaby
ta krkovička v těstíčku osmažená, pak opečená… k tomu bramborová kaše se stroužkem česneku, dobré vínečko… to bude romantika
(mám odpozorováno, že chlapi moc nejsou na takové ty lehké specialitky, ale pořádný kus masa je dostane vždycky
Teda aspoň ten můj je masožravec jak vyšitý
)
Gina108 píše:
Hehehe, já jednou jako studentka nachytala šneky u nás na zahradě a s kamarádkou jsme je pak připravili pečené s bylinkovým máslem a k tomu zapečené bagety. K tomu vínko a pozvali jsme 2 chlapy a byla romantika ve čtyřech. Tedy jen ta večeře, abyste si zas nemysleliByla to spíš sranda a jedinej kamarádky chlap, když jsme mu řekli co jíme, tak řekl, že houby a podobné věci vlastně nejí. No byl nepoužitelnej i jinak, já s tím klukem, co sežral šneky bez řečí jsem dodnes
Ahoj Nih ![]()
Ja teda na romantiku moc nejsem
Spis dobry jidlo a dobry sex
![]()
No, kdyz jsme s muzem byli tri mesice, tak jsem se teda prekonavala ![]()
Spoustu svicek, tak abysme nemuseli svitit, vzala bych si neco hezkyho, urcite mas nejaky saticky, ktery se M. na tobe libi
Veceri asi o trech chodech ![]()
Urcite nejaky lehky mnamky, abyste meli jeste silu ![]()
Jako predkrm treba uzeny losos, mozzarella s rajcatky, dobra sunka… Kure je super
Budes pect? No, a jako zakusek treba zmrzka s horkym ovocem.
A jeste jsem zapomnela hudbu. Jestli mate nejakou svoji pisnicku, tak je to jasny
Uzijte si to ![]()
udelala bych plnena bramborova oka, je to piplacka ale dobre a skvele vypadajici a k tomu kureci roladu bez motani
Tak nejlevnější asi bude -společná koupel ( zhasnuto, jen svíčky a hudba..)..a až bude po všem
tak kouknout na oblíbený film na dvd a krmit se navzájem brambůrkama
![]()
tak já takovou véču dělala jen jednou a to už je pár let zpět..ale dělala sem myslím že vepřové plátky v marinádě,opečené brambory a přítel byl spokojený..
tak zkus něco takového,nebo něco co mu moc chutná ![]()
Lizbeth to máme taky v plánu ale až po večeří ![]()
Lulje určitě budu ráda
Fidu to jsme na tom stejně
šatičky? hm to raději půjdu nahá
s tou mojí postavou se vlezu tak možná do tepláku
![]()
Budu mít 5hodin na přípravu.. a děkuju holky za tipy, klidně přidávejte další i receptíky .) budu jen ráda a obohatím svojí kuchařku
Nih Prosimte, vzdyt jsi kocka
Ale tak ja hlasuju pro model naha
![]()
jizvíková píše:
udelala bych plnena bramborova oka, je to piplacka ale dobre a skvele vypadajici a k tomu kureci roladu bez motani
můžeš mi prosím napsat recept? zní to dobře