Romer trifix

26.12.13 19:12

romer trifix

Dobrý den maminky, máte prosím některá zkušenost s autosedačkou romer trifix? přítel mi ji pořídit pr naše dítko a neinformovali ho v obchodě, že je tato sedačka i na uchycení TT. Já teď nevím, zda se mi bude dát do auta přichytit. Jezdíte s ní některá bez tohoto přichycení??

Mám auto staré 1 rok, jedná se o citroen ds5 model 2012, jen kdyby tu někdo něco uměl zjistit.

Mockrát vám děkuji za příspěvky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
11592
26.12.13 20:51

My máme a ten pás tam máme přichycený taky. Je to jen přídavné zařízení a podle mě jde přichytit ve všech (novějších) autech. Teda jestli jsem dobře pochopila tvůj dotaz. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11592
26.12.13 20:52

On je to takový pás, který dáš kolem zadního opěradla a někde vzadu chytneš- nevím přesně kde, protože to dělal muž, ale máme auta 2, jedno mondeo a druhou oktávku a v obou bez problémů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.12.13 07:42

@cheekymonkey dííííky díky moc za odpověď. já s tím dnes zkusím zajet do citroenu aby mi to tam připevnili. krabice od sedačky je vyhozená, tak nvm nvm jak by to bylo s výměnou zboží. snad to bude tedy ok a bez problémů. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7159
27.12.13 09:09

@wandilek v Citroenu DS 5 máte isofix i oko pro pás TT- viz foto, takže sedačku Trifix přiděláte

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.12.13 11:50

Velmi děkuji za příspěvek, ulevilo se mi. přítel by to asi nepřežil kdybych mu řekla, že koupil něco špatně :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
14.9.16 00:42

@steeve

Dobry den. Ja sa chcem opytat. Dnes sme kupili Romer Trifix. Mame auto Audi A6 2009 a tie uchytky na sedacke na TT nemame. No mame na podlahe take drazky v kt. su zelezne oka, kde sa uchytava siet a ostatne doplnky na zafixovanie batoziny. Konzultoval som to aj s predajcom a povedali mi ze to tam mozem uchytit. Je to tak ok alebo je to nevyhovujuce. Pytam sa aj preto, lebo som vobec nemal pocit, ze by si bol predajca isty svojim tvrdenim, skor naopak.
A este ked tu uz pisem. 10-14 × za rok absolvujeme cca 12hod. jazdu (1200km) a hladali sme nieco co bude malemu pohodlne na spanok. Boli sme sklamani z polohovania vo vseobecnosti v kategorii 9-18 no nakoniec sme sa rozhodli pre Trifix levo malemu najviac sadol. Mam vsak obavy ci taka dlha cesta nebude v tej sedacke pre neho prilis velke zataz na chrbatik slovom ci to nebude nezdrave. Viete mi k tomu tiez nieco povedat?
Vopred dakujem za rady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7159
14.9.16 08:05

@barkley1 Dobrý den, do vašeho auta, které nemá oko TT nelze sedačku Trifix uchytit, nemůžete ji jen tak připnout na oko pro síť zavazadel, ty oka na to nejsou stavěná, musí to být speciální oko TT, je silnější a má přímo označení TT.
Takže prodejci sedačku vraťte.
Ohledně polohování sedaček 9-18, je to vždy jen pololeh už to nebude nikdy úplný leh jako ve vajíčku, protože ty děti když jsou po směru jízdy tak je v případě nárazu nebo proudkého brždění musí držet ramenní pásy, pokud by po směru moc ležely všechna síla při nárazu by šla do mezinožního pásu a tam je měkká tkáň, kde by došlo k poškození, přeci jen ramenní pásy na ramenou a hrudi drží tělo za kosti-ramenní a hrudní.
Pokud chcete větší leh musíte do protisměrné sedačky, kde je dítě téměř v lehu jako u vajíčka třeba toto: http://autosedacky.mimishop.cz/…dualfix-2016, tam vidíte že sedačka v protisměru je skoro na leh..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí