Romové v paneláku

Anonymní
15.2.19 12:46

Romové v paneláku

Dobrý den,
nedávno se k nám do paneláku nastěhovala rodina Romů.
To by nebylo nic proti tomu, kdyby denně na parkovišti, které je přímo před panelakem namontovali jejich,,auta”. Věcně prehazuji motor z auta do auta a ten ramus co dělají o tom ani nemluvím. O co ale jde.
Na silnici je věcně olej, různé kapaliny z auta tečou. Policie s tím stále nic neudělala a hasiči rovněž.
Tudíž mám otázku, zda jste někdo zažil podobnou sitauci a co s nimi. Domluvit si nedají a veřejnost (policie atd) s tím též nic nedělá.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4380
15.2.19 12:48

dycky Most!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76880
15.2.19 12:48

a kdo si myslíš, že s tím něco udělá, když Policie je bezmocná?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
15.2.19 12:50

Odstěhovat se. Viděla jsem, co nastalo po nastehovani jedné romské rodiny do paneláku v Ústí. Postupně zničili byt, chodby, stání na popelnice. Ceny bytů v domě šly samozrejme v důsledku toho dolů, takže kdo nevypadnul včas, tak byl jak v pasti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10256
15.2.19 12:54
@Anonymní píše:
Dobrý den,
To by nebylo nic proti tomu, kdyby denně na parkovišti, které je přímo před panelakem namontovali jejich,,auta”. Věcně prehazuji motor z auta do auta a ten ramus co dělají o tom ani nemluvím. O co ale jde.
Na silnici je věcně olej, různé kapaliny z auta tečou. Policie s tím stále nic neudělala a hasiči rovněž.
Tudíž mám otázku, zda jste někdo zažil podobnou sitauci a co s nimi. Domluvit si nedají a veřejnost (policie atd) s tím též nic nedělá.

Město nebo vesnice? Každopádně přestupky proti občanskému soužití řešit s obcí. Předpokládám, že znečišťování veřejného prostranství má obec ošetřenou vyhláškou, takže by případný podnět řešila přestupková komise buď obce kde žiješ, nebo pokud by vlastní neměla (komisi), tak řeší nadřízený pověřený obecní úřad.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
15.2.19 12:58
@Anonymní píše:
Dobrý den,

Podle mě s tím nikdo nic dělat nebude.
Nejjednodušší budeš mít se odstěhovat. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
15.2.19 13:12

nic.. romové jsou nejvíc..u nás se jich bojí i cajti..
vypadnout co nejrychleji nebo to přehlížet..mě osobně by tady byla nějaká kapalina na parkovišti fuck..to by bylo nejmenší co by mě sra.lo

• Citovat
  • Upravit
Tattiana
15.2.19 13:26
@Kaileee píše:
dycky Most!

Jak jsou černí, tak jsou drzí, co? :mavam:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
15.2.19 13:31

Mě napadla romská sousedka, samozřejmě jim to prošlo a ještě sem byla ta špatná já :nevim:
Pokud to jde, tak se odstěhujte a doufejme že v novém domě už tuhle havěť mít nebudete :cert:

• Citovat
  • Upravit
116206
15.2.19 13:40

já teda půjdu proti proudu, jestli takhle každý hned stáhne krovky, tak se nikdy nic nezmění. Já bych to nafotila, natočila, cokoliv a zašla s tím na úřad, na hygienu atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jančakecalka
15.2.19 13:44

Rozumím ti, ale bohužel s tím nic moc nikdo dělat nebude.Taky s nimi mám bohaté zkušenosti, které bych si v životě raději odpustila a věř, že to bylo peklo na Zemi.Oni jsou přece chudinky, diskriminovaný, oni můžou mi ne :zed:

• Citovat
  • Upravit
smurfka
15.2.19 13:47
@aiwwa píše:
já teda půjdu proti proudu, jestli takhle každý hned stáhne krovky, tak se nikdy nic nezmění. Já bych to nafotila, natočila, cokoliv a zašla s tím na úřad, na hygienu atd.

a co z toho bude mít..
už ted říká, že to hlásila a nikdo s tím nic nedělá..
takhle bude všude trávit nějaký čas, nebo dá peníze za poštovné, cigány si možná někdy někam předvolají, udělají na ně bububu..cigány se dozví kdo je bonzuje a bude ještě větší peklo..
pokud pod nima není ropná skvrna velikosti oceánu tak myslím že ani snad nic neporušují.. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
3023
15.2.19 13:56

U nas pred barakem jsou polovina aut vraky, ze kterych furt neco tece :nevim: olej, benzin na kazdym kroku, nikdo to nehroti. Majitele jsou duchodci beloby :D Jestli se nekdo hrabe celej den v autech na svy zahrade nebo na silnici, je podle me asi jedno. Neni to nic, ze by neco porusovali. Jestli z toho je ramus, jasny, z detskyho hriste nebo jizdy na skejtu je taky rambajz.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80
15.2.19 14:14
@smurfka píše:
vypadnout co nejrychleji nebo to přehlížet..mě osobně by tady byla nějaká kapalina na parkovišti fuck..to by bylo nejmenší co by mě sra.lo

Taky nechápu, že se před nimi každý bojí kváknout. Na koupališti je jasně napsané, že se do vody chodí v plavkách. Tečka. Co myslíš? Přijde si tam hnědá rodinka asi o jedenácti členech ( jak jinak, že..) a začne do toho bazénu lézt v hadrech ještě s dítětem bez plavek, bez plíny, bez ničeho. Nedalo se říct, že by byli nějak sofistikovaní nebo že by vypadali slušně a upřímně mi vůbec nebylo příjemné koupat se ve vodě, kde si celá jejich famílie pere hadry. Kamarádka se zvedla, šla za plavčíkem, který tam celou dobu chodí okolo bazénu a zeptala se ho, jestli je normální, že všichni nosíme plavky a tihle si tam napochodují oblečení od hlavy až k patě. Pán nám odpověděl, že tenhle bazén není jeho oblast, takže jim neřekne nic. Hlavně že před deseti minutami zj*bal kluky, co si do toho bazénu dovolili skočit. Takže ano. Nikdo jim nic neřekne, všechno se jim trpí. Pak ať si furt stěžují, jak jsou utlačovaní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8038
15.2.19 14:24
@smurfka píše:
vypadnout co nejrychleji nebo to přehlížet..mě osobně by tady byla nějaká kapalina na parkovišti fuck..to by bylo nejmenší co by mě sra.lo

Asi tak. Také by to bylo to nejmenší,co by mi vadilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová