Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Můžu se zeptat kolik ti je? A jak dlouho jste s přítelem spolu?
Co se da delat, zaplat vycisteni… bud to ustojite nebo ne
zalezi i jak dlouho spolu jste?
Ale nejhorší trapas to urcite není
Jestli je to ten pravej, tak se tomu za pár let společně zasmějete ![]()
@Anonymní píše:
je mi 20 a jsme spolu měsíc.
Jéjda,je to normální,nehoda se prostě někdy stane,vím,je to nepříjemné,někdy se vyplatí dát si tampon+vložku,jistota je jistota.Pokud je přítel normální,tak to pochopí… ![]()
ví, že mám MS, nejradši bych řekla, že to bylo špinavý od něčeho jinýho, abych „zmírnila“ trochu ten trapas ![]()
@Anonymní píše:
ví, že mám MS, nejradši bych řekla, že to bylo špinavý od něčeho jinýho, abych „zmírnila“ trochu ten trapas
Vymluvou to fakt nevylepsis.
Zaplatit vycisteni a zivot jde dal ![]()
@Anonymní píše:
ví, že mám MS, nejradši bych řekla, že to bylo špinavý od něčeho jinýho, abych „zmírnila“ trochu ten trapas
Neřeš to. A rozhodně si v tomhle nevymyslej
znám osobu která takto přišla k oltáři. Každý to viděl. Myslim, že to bylo u ní horší. Byla nevěsta
@Anonymní píše:
Ahoj. Určitě ted před přítelem budu vypadat jak největší špína a ani nechci vědět, co si o mně myslí.
Mám poslední dobou silnou MS. Ještě předtím, než jsme odjížděli pryč, jsem si měnila vložku. Po výstupu z auta si přítel všiml fleků na sedačce - no jasně, protekla jsemvůbec nevim, co mám dělat, citim se trapně.
Nebyl by větší trapas kdyby si pritel nevšiml a ty si nekde litala s flekem na zadku?
Ježíš, já myslela, že napíšeš, že mi je 15. Tak normální chlap asi ví, že ženský mívají MS. Prostě se omluv a nech sedačku vyčistit. Víš, kolikrát se ti to stane v manželství v posteli, večer u televize a podobně
ber to s nadhledem
Ahoj. Určitě ted před přítelem budu vypadat jak největší špína a ani nechci vědět, co si o mně myslí.
vůbec nevim, co mám dělat, citim se trapně.
Mám poslední dobou silnou MS. Ještě předtím, než jsme odjížděli pryč, jsem si měnila vložku. Po výstupu z auta si přítel všiml fleků na sedačce - no jasně, protekla jsem