Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Stane se, já kdysi tak upozornila učitelku a pamatuju, jak jsem nevěděla jak na to, abych byla diplomatická, asertivní, nepřivedla ji do rozpaků a nikdo to neviděl. Pro 16letou holku vysoká životní zkouška
. Jinak trochu k tématu: s vložkama se mi tyhle nehody taky stávaly, s tampónama nikdy. Nechápu jedinou výhodu vložek a ještě jde ženská obzvlášť v létě někdy cítit.
@Kfětoslava píše:
Stane se, já kdysi tak upozornila učitelku a pamatuju, jak jsem nevěděla jak na to, abych byla diplomatická, asertivní, nepřivedla ji do rozpaků a nikdo to neviděl. Pro 16letou holku vysoká životní zkouška. Jinak trochu k tématu: s vložkama se mi tyhle nehody taky stávaly, s tampónama nikdy. Nechápu jedinou výhodu vložek a ještě jde ženská obzvlášť v létě někdy cítit.
Vidíš to a mně třeba vložka neprotekla nikdy a tampon docela často.
@carola píše:
Vidíš to a mně třeba vložka neprotekla nikdy a tampon docela často.
Já už bych s vložkou neuměla, s tampóny vím, kdy měnit
@Anonymní píše:
znám osobu která takto přišla k oltáři. Každý to viděl. Myslim, že to bylo u ní horší. Byla nevěsta
Tak aspoň všichni viděli, že se berou z lásky a ne protože „musí“ ![]()
Souhlasím, že tohle není žádný trapas a přidám můj největší ![]()
S tehdy ještě přítelem jsme měli druhý sex, poloha misionář a on si na mě potom lehl, ale ne úplně celou vahou, jenže já začala cítit tlak na pšouknutí, tak jsem se mu chystala říct, aby se zvedl, ale jak jsem se nadechla, tak jsem si pšoukla, ale byl to tzv. bláťák
Od té doby na mě už nelehá
Ale nutno poznamenat, že se z toho vyvinula střevní chřipka a jsme šťastni i 15 let po téhle nehodě ![]()
@Anonymní píše:
je mi 20 a jsme spolu měsíc.
tak v tomhle věku by mi to taky připadalo jako konec světa, ale on by to měl pochopit.
Víš kolikrát se mi to stalo? V práci, ve škole.. (jsem na tohle pako a občas se zapomenu…).
@Anonymní píše:
Jeste to bylo par minut po prvnim sexu.dodnes si z neho delam srandu ze sem byla tak dobra az se s toho posral..ale tu situaci v zivote nevymazu
..Porad to vidim
.jeste jak se podival jestli se koukam a nenapadne to chtel zaslapnout backorou
.Kdyz sem od nej sla domu tak sem si rikala jestli mu jeste zavolat
@Anonymní píše:
Děvčata já takhle protekla ve škole, jsem učitelka.
Lítám po třídě, kolem tabule a cítím bluuum, no už jsem měla flek, jak vrata.
NO, řekla jsem, ano mám menstruaci, dala si mikinu kolem pasu a učila dál, jen jsem si nesedala na čalouněnou židli. A co jako můžu.......
a kolik je žákům?
@pedigka píše:
Zakladatelko, napíšu ti, co se stalo mě.
Bylo léto, vedro, tak jsem si do práce vzala bílé 3/4ťáky. Sedela jsem se šéfem v kanceláři, ten se choval jakoby nic, pak jsem sla sama na oběd (v case, kdy je tam nával), zdálo se mi, že se na mě lidi koukají, nevím proč, říkám si, nebuď paranoidní. Najím se, odnáším tác a to už vidím, že mě pozoruje spousta lidí. Pak jsem jela domů busem a doma šla na záchod. Až tam jsem zjistila, že na zadku jsem měla nepřehlédnutelné červené skvrny od krve. No jo, no. Tak se lidi pobavily, než jsem to zjistila.
tak to je dobrý trapásek, no ale stane se… Chalpům to je asi blbé ženské říct, ale ženy by mohly upozornit.
@Anonymní píše:
znám osobu která takto přišla k oltáři. Každý to viděl. Myslim, že to bylo u ní horší. Byla nevěsta
![]()
Bych od toho oltáře zdrhla a zahrabala se minimálně 2 metry pod zem. ![]()
@Anonymní píše:
stalo se to dneska, tak si myslim, že to má ještě v živý paměti… horší bude, až se opět sejdeme, to nevim, jak se bude tvářit a jestli se o tom zmíní… což on se o tom zmíní na messengeru, radši se nechci ani přihlásit na fb…
Se chováš jak puberťačka a ne dospělá ženská.
@Netopirek píše:
Se chováš jak puberťačka a ne dospělá ženská.
A tak je z toho vedle no bože,ve 20 bych si taky myslela že je konec světa.
To snad ani není rolí věku, že si slečna připadá trapně. Kolikrát mám stresy z větších krávovin a za měsíc už o tom ani nevím
. Hlavně v klidu. Svět se nezboří a přítel to taky ustojí, uvidíš.