Největší trapas - nenávidím se

Napsat příspěvek
Velikost písma:
68
14.2.19 23:10

Určitě je to nepříjemné, ale pokud to není blbec tak to snad pochopí, ne? Já mám tedy spíše MS slabší takže se mi ještě nestalo, že bych protekla, ale po porodu, toto teklo to jsem měla úplně všude :) Nedělala bych si z toho hlavu, to hold k nám ženám patří…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1439
14.2.19 23:12

Klidek, jestli je trochu normalni a ma predstavu o tom, co je menstruace, tak to pochopi a rekla bych, ze uz ted si to nepamatuje.. Delas z komara velblouda. Kup nejaky cistic a dal bych se v tom nestourala. Ja uz podle prvni vety myslela, ze nechavas pohazeny spinavy vlozky po byte nebo neco :roll: Ale nehoda? Tech jeste mit budes..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.2.19 23:15

stalo se to dneska, tak si myslim, že to má ještě v živý paměti… horší bude, až se opět sejdeme, to nevim, jak se bude tvářit a jestli se o tom zmíní… což on se o tom zmíní na messengeru, radši se nechci ani přihlásit na fb…

• Citovat
  • Upravit
19984
14.2.19 23:21
@Anonymní píše:
stalo se to dneska, tak si myslim, že to má ještě v živý paměti… horší bude, až se opět sejdeme, to nevim, jak se bude tvářit a jestli se o tom zmíní… což on se o tom zmíní na messengeru, radši se nechci ani přihlásit na fb…

Chováš se jak malá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
14.2.19 23:24

myslím, že tohle se občas stane každé ženě. Pokud on má rozum a jakés takés povědomí o fungování ženského těla, vypucuj mu sedačku a oba se tomu můžete zasmát!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
14.2.19 23:29
@Anonymní píše:
stalo se to dneska, tak si myslim, že to má ještě v živý paměti… horší bude, až se opět sejdeme, to nevim, jak se bude tvářit a jestli se o tom zmíní… což on se o tom zmíní na messengeru, radši se nechci ani přihlásit na fb…

radši si s ním nepořizuj děti! Porod a šestinedělí je období, kdy z ženy vytéká plodová voda, hlen, krev, očistky a podobně, ne vždy to vypadá jak ze žurnálu. To bude taky vypisovat na fcb?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4381
14.2.19 23:32

Ja na prvnim rande jo :) ..sli jsme na vystavu, me praskly kalhoty cestou, blbej pohyb nebo co :mrgreen: …zadek venku ..prosinec..trapas…Tak jsem si omotala satek kolem zadku a hotovo.. Bylo mi 20 a memu muzi 17…strasne jsme se tomu nasmali a kazdymu to vypraveli :mrgreen:
Neda se to treba srovnat jo, ale chci tim rict, ze je lepsi bejt nad veci, nez trapne panikarit..no boooze tak se stalo :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.2.19 23:34

Hele.....kámoška si usr.ala když jí přítel poprvé lizal buchtu. A prý fest, takový ty zkažený vajíčka :mrgreen:
Nic si z toho nedělej, MS je normální věc a nehoda se stane.

• Citovat
  • Upravit
2073
14.2.19 23:37
@pe-terka píše:
radši si s ním nepořizuj děti! Porod a šestinedělí je období, kdy z ženy vytéká plodová voda, hlen, krev, očistky a podobně, ne vždy to vypadá jak ze žurnálu. To bude taky vypisovat na fcb?

Tak tak. Na druhou stranu z chlapa při sexu kolikrát taky něco vyteče a nadělá fleky. Zakladatelko, pak to můžeš dát pro změnu na facebook ty. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
417
14.2.19 23:39
@Anonymní píše:
Hele.....kámoška si usr.ala když jí přítel poprvé lizal buchtu. A prý fest, takový ty zkažený vajíčka :mrgreen:
Nic si z toho nedělej, MS je normální věc a nehoda se stane.
:mrgreen: tohle je trapas tvl :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.2.19 23:47

Nevim jestli te to uklidni,ale muj pritel se pri druhem rande prede mnou pos…mel nake strevni potize :lol: ..a byl jen v trenkach takze to neukry a doslova to plesklo o zem v kuchynil.jsme spolu uz 10 let manzele :lol: i pres to ze to v tu chvili ti muzu rict ze me to taky sokovalo :lol: ..pokud je to ten pravej tak to resit nebude.radsi anonym

• Citovat
  • Upravit
2073
14.2.19 23:54
@Anonymní píše:
Nevim jestli te to uklidni,ale muj pritel se pri druhem rande prede mnou pos…mel nake strevni potize :lol: ..a byl jen v trenkach takze to neukry a doslova to plesklo o zem v kuchynil.jsme spolu uz 10 let manzele :lol: i pres to ze to v tu chvili ti muzu rict ze me to taky sokovalo :lol: ..pokud je to ten pravej tak to resit nebude.radsi anonym

Pardon, já si tu situaci představil a musel jsem se fakt smát :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.2.19 23:55

Tak presne tohle se mi taky stalo.. ale bral to v pohode.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
14.2.19 23:58
@Milan42 píše:
Pardon, já si tu situaci představil a musel jsem se fakt smát :mrgreen:

Jeste to bylo par minut po prvnim sexu.dodnes si z neho delam srandu ze sem byla tak dobra az se s toho posral :D ..ale tu situaci v zivote nevymazu :mrgreen: ..Porad to vidim :D.jeste jak se podival jestli se koukam a nenapadne to chtel zaslapnout backorou :lol: .Kdyz sem od nej sla domu tak sem si rikala jestli mu jeste zavolat :lol:

• Citovat
  • Upravit
411
15.2.19 00:05
@Anonymní píše:
Jeste to bylo par minut po prvnim sexu.dodnes si z neho delam srandu ze sem byla tak dobra az se s toho posral :D ..ale tu situaci v zivote nevymazu :mrgreen: ..Porad to vidim :D.jeste jak se podival jestli se koukam a nenapadne to chtel zaslapnout backorou :lol: .Kdyz sem od nej sla domu tak sem si rikala jestli mu jeste zavolat :lol:

Se asi počurám smíchy :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová