Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Hnusačka píše:
Ahoj holky,
už některá z Vás vyhrála v Rondu hmotnou cenu?
Nemůžu si pomoci ale přijde mi to jako celkem podraz na lidi…![]()
![]()
Ale možná že se pletu
To ani neznám ![]()
Já jsem tam vyhrála koloběžku za 13k takže se o žádný podraz nejedná
Mám stejnou zkušenost. Jakmile mi chybí poslední dílky, záhadně už nemám šanci. Zřejmě další podvod
Tak opět zdělují, že mi chybí poslední 2 dílky a žádná šance na jejich získání není. Stalo se mi to už po 5., takže ať mi nikdo nevykládá, že je to jenom náhoda.
Tak holky, opět píšu již po několikáté, že peníze nečekejte. Opět mi chyběl 1 dílek do hry o100 tisíc a opět to rázem zase zmizelo. Názor si udělejte každá sama 🤔
@Jamonika píše:
Tak holky, opět píšu již po několikáté, že peníze nečekejte. Opět mi chyběl 1 dílek do hry o100 tisíc a opět to rázem zase zmizelo. Názor si udělejte každá sama 🤔
On ten jeden dilek chybi treba dvema tisicum lidi ![]()
Ano, mě vždy chybí 1 dílek na úplně obyč věc (třeba stolní hra pro děti), velké ceny ani nezkouším a stejně to nikdy nevyjde. Takže tak.
![]()
Je to dobre vymysleny byznys, ale i tady ten system nekdy trefi to policko, ve ktere uz jste nedoufali. Vcera padla top vyhra 200k, kterou jsem vyhrala. Takze muzu rict, ze opravdu vyhry padaji
. Staci se zacist i do komentaru na fb Rondo. Jsou tam taci co se neboj odhalit, ja se neodvazuju, byly tam i nenavistne komentare a zrovna taky nejsem v situaci kdy si myslim, ze by bylo dobre, aby se o tom dozvedelo okoli. Je to vanocni zazrak a nam moc pomuze v beznem ziti, ne jak si mnozi mysli, ze vyhra padne na Vanocni darky, to nepripada v uvahu
Rondo Dekuji.
Rondo jsou šmejdi a podvodníci.
Měl jsem za nákup ručníků nebo budíku a taky parfémů získat 2 dílky do hry o 5000kc. Scházely mě 3 dílky. Tak si říkám koupím ručníky dostanu 2 dílky a pak koupím parfém a dostanu další 2dilky a 5000kc je doma.
Jenže po zakoupení ručníků se rázem změnilo u výher slev na parfémy a budík, už nejsou dílky do hry o 5000kc, ale razem jsou tam dílky do náhodných her. Takže vím, že to je podvod. Končím se hrou ![]()
@Čiman79 píše:
Rondo jsou šmejdi a podvodníci.
Měl jsem za nákup ručníků nebo budíku a taky parfémů získat 2 dílky do hry o 5000kc. Scházely mě 3 dílky. Tak si říkám koupím ručníky dostanu 2 dílky a pak koupím parfém a dostanu další 2dilky a 5000kc je doma.
Jenže po zakoupení ručníků se rázem změnilo u výher slev na parfémy a budík, už nejsou dílky do hry o 5000kc, ale razem jsou tam dílky do náhodných her. Takže vím, že to je podvod. Končím se hrou
@stinga píše:to ti docela trvalo, než jsi na to přišel
Já to vím dávno. Když mi někde v obchodě vrazí Rondo, tak jim ho vrátím. Bohužel mnoho lidí stále naletí.