Rondo - podraz?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
29
9.1.22 23:22

@Yadamy Že by konečně někdo něco výhrál? :)
Neasi. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7205
10.1.22 08:00
@Hnusačka píše:
Ahoj holky,
už některá z Vás vyhrála v Rondu hmotnou cenu? :D
Nemůžu si pomoci ale přijde mi to jako celkem podraz na lidi… :P :P :P
Ale možná že se pletu :nevim:

To ani neznám :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
17.1.22 19:36

Já jsem tam vyhrála koloběžku za 13k takže se o žádný podraz nejedná

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
14.3.22 12:21

Mám stejnou zkušenost. Jakmile mi chybí poslední dílky, záhadně už nemám šanci. Zřejmě další podvod

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
18.3.22 09:57

Rondo

Tak opět zdělují, že mi chybí poslední 2 dílky a žádná šance na jejich získání není. Stalo se mi to už po 5., takže ať mi nikdo nevykládá, že je to jenom náhoda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
6.4.22 15:12

Podvod??

Tak holky, opět píšu již po několikáté, že peníze nečekejte. Opět mi chyběl 1 dílek do hry o100 tisíc a opět to rázem zase zmizelo. Názor si udělejte každá sama 🤔

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21429
6.4.22 15:44
@Jamonika píše:
Tak holky, opět píšu již po několikáté, že peníze nečekejte. Opět mi chyběl 1 dílek do hry o100 tisíc a opět to rázem zase zmizelo. Názor si udělejte každá sama 🤔

On ten jeden dilek chybi treba dvema tisicum lidi  ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1058
7.4.22 07:05

Ano, mě vždy chybí 1 dílek na úplně obyč věc (třeba stolní hra pro děti), velké ceny ani nezkouším a stejně to nikdy nevyjde. Takže tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
21.12.22 20:02

Ja jsem taky neverila, ale svete div se prisel Vanocni zazrak

:lol: :andel:
Je to dobre vymysleny byznys, ale i tady ten system nekdy trefi to policko, ve ktere uz jste nedoufali. Vcera padla top vyhra 200k, kterou jsem vyhrala. Takze muzu rict, ze opravdu vyhry padaji :palec:. Staci se zacist i do komentaru na fb Rondo. Jsou tam taci co se neboj odhalit, ja se neodvazuju, byly tam i nenavistne komentare a zrovna taky nejsem v situaci kdy si myslim, ze by bylo dobre, aby se o tom dozvedelo okoli. Je to vanocni zazrak a nam moc pomuze v beznem ziti, ne jak si mnozi mysli, ze vyhra padne na Vanocni darky, to nepripada v uvahu :mavam: Rondo Dekuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
25.6.23 19:13

Rondo jsou šmejdi a podvodníci.
Měl jsem za nákup ručníků nebo budíku a taky parfémů získat 2 dílky do hry o 5000kc. Scházely mě 3 dílky. Tak si říkám koupím ručníky dostanu 2 dílky a pak koupím parfém a dostanu další 2dilky a 5000kc je doma.
Jenže po zakoupení ručníků se rázem změnilo u výher slev na parfémy a budík, už nejsou dílky do hry o 5000kc, ale razem jsou tam dílky do náhodných her. Takže vím, že to je podvod. Končím se hrou :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76747
25.6.23 19:16
@Čiman79 píše:
Rondo jsou šmejdi a podvodníci.
Měl jsem za nákup ručníků nebo budíku a taky parfémů získat 2 dílky do hry o 5000kc. Scházely mě 3 dílky. Tak si říkám koupím ručníky dostanu 2 dílky a pak koupím parfém a dostanu další 2dilky a 5000kc je doma.
Jenže po zakoupení ručníků se rázem změnilo u výher slev na parfémy a budík, už nejsou dílky do hry o 5000kc, ale razem jsou tam dílky do náhodných her. Takže vím, že to je podvod. Končím se hrou :D
:mrgreen: to ti docela trvalo, než jsi na to přišel
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
25.6.23 19:45

@stinga no trvalo to asi měsíc 8) než jsem na to přišel ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
25.6.23 19:47
@stinga píše: :mrgreen: to ti docela trvalo, než jsi na to přišel

Já to vím dávno. Když mi někde v obchodě vrazí Rondo, tak jim ho vrátím. Bohužel mnoho lidí stále naletí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
10.6.24 18:38

Podvodnici ….

Je to jeden velky podvod k….

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
450
10.6.24 22:31