Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky,
už některá z Vás vyhrála v Rondu hmotnou cenu? ![]()
Nemůžu si pomoci ale přijde mi to jako celkem podraz na lidi…
![]()
Ale možná že se pletu ![]()
Já to jedu každý den a nevyhrála jsem nic, akorát nějaký slevy na výrobky neznámých značek a nic co by se mi hodilo.
Mám Rondo přes rok a nic, jen nepotřebné slevy jak píše @TER2312
Taky jsem to zkusila. Vyhrála jsem jen slevy. V jedné diskuzi tady někdo psal, že vyhral. ![]()
Jo někdo vyhral, znamej treba telku. Ale je to fakt o nahode. Si vem kolik lidi to hraje, kolik je tam vyher a este kazda vyhra tam trci buhvijak dlouho. Ale podvod nevim no, je to spis takovy odreagovani, snad nikoho nenapadne tam cpat penize ![]()
Ja vyhrala veci na cviceni (podlozku, cinky…), ale bylo to pred tim, nez zmenili system hry ![]()
Tak hlavní smysl celé té „hry“ je ten, aby z člověka vytahali peníze.
Já ne, ale švagr vyhrál tablet, ale bylo to ze začátku, když t byla novinka.
O podvod se nejedná, jen je šance opravdu mizivá. Podle mě je pravděpodobnější setřít los a vyhrát 12 000 Kč, než roztočit Rondo a vyhrát věc s dvojnásobnou hodnotou.
Kamarádka vyhrála tisícovku. Byla jsem docela nasraná, jelikož jsem točila fakt často a ona během jednoho dne. ![]()
Kámoška vyhrála nějaké peníze, jenže se měla dělit s x lidma a na každého to vycházelo necelých 5kč. Já to vzdala po pár dnech.
Kamarádka vyhrála Cybex vajíčko (autosedačku), ale to už je tak 3 roky
Tak přes rok hraní a konečně první věcná výhra Lego Mimoni (která se jinak prodává od 400 - 500 kč) a byla doručena za 4 dny. Už jsme uvažovali, že se přestaneme o výhry snažit, ale vytrvalost přece jen výhru dala. Co to změnili na Puzzle dílky, tak vždy během prvních dnů padnou 3 ze 4 a ten čtvrtý dílek nic a pak konec hry. Jendou chyběl jeden z 16, ale někdo byl rychlejší. Radši hrajeme ty na 4 dílky.
Dobrý den, chtěl bych se zeptat když jsem vyhrál na rondu elektricý scooter za 17000Kč po 5 dnech tak nevím jestli to není nějaký podvod protože mě to příjde nějaký lehký chtěl bych slyšet váš názor.
@Yadamy píše:
Dobrý den, chtěl bych se zeptat když jsem vyhrál na rondu elektricý scooter za 17000Kč po 5 dnech tak nevím jestli to není nějaký podvod protože mě to příjde nějaký lehký chtěl bych slyšet váš názor.
Je to podvodný business s osobními údaji. A tobě, ty fejku, věřit nikdo normální nebude.