rostou nakřivo

31
27.4.09 11:20

rostou nakřivo

ahoj maminky, chtěla jsem se zeptat, zda máte některá u svých dětí zkušenost jako já, malé je 10 měsíců, začal růst první zoubek dole, ale jakoby napříč dásní, není pěkně rovně, zda se to srovná nebo zůstanou nakřivo? díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5579
27.4.09 11:29

Ahoj, vetsinou se to srovna. Ony ty dalsi jak porostou na sebe budou vselijak tlacit a mely by se srovnat.
A muj starsi taky nema ty mlicnaky uplne v rovne rade jak vojaky, myslim, ze nejaky rovnatka u tech mrnousu nemaji moc smysl. Az bude mit druhy zuby tak to pak uz jo, ale ted bych to nejak nehrotila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
852
27.4.09 12:11

Ahoj stejnej problém a vidím, že nejsme sami -myslela jsem že za to může rodina manžela :D ( o měsíc ml. neteř to má úplně stejný) 8O :D , nám vyrostly dole 1 jako to špičky - vnitřky dovnitř (nevém jak to popsat) a dvojky jdou taky šejdrem :roll: , ale prýs e to srovná, tak uvidíme, každopídně jsem ráda, že v tom nejsme sami :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
27.4.09 14:51

díky za odpovědi, taky doufám, že se srovnají :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20656
27.4.09 15:01

Neteři bude 11 a roste jí křivě stolička (samozř. druhá) a teprve teď se jí klube druhý špičák a taky šejdrem, tak jí zubařka řekla, že počkají, až budou zuby narostlý všechny a dají jí rovnátka, popravdě jsem myslela, že jí je dají hned, aby ta trojka rostla do rovna, ale prý se může v průběhu růstu srovnat sama i ten druhý zub, tak uvidí za půl roku, jak se to vyvrbí

z toho mi vyplývá, že u mlíčňáků by to neřešila nejspíš vůbec

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
354
27.4.09 15:27

Když se synkovi (18m) začala klubat první spodní jednička, tak to vypadalo, že roste úplně mimo. Ale když vyrostla celá, tak se to nějak srovnalo. Teď má 12 zubů a vypadají v pohodě. Ta původně křivá jednička se malilinko vychyluje (dovnitř vzhledem k té druhé), ale na to, jak hrozivě to vypadalo na začátku, je to paráda. Kdo neví, jak divně rostla, absolutně si rozdílu nevšimne. Takže neboj, určitě se to srovná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna dentální hygienistky

Ikona - Pavla Pilneyová

Pavla Pilneyová DiS.