Rostoucí dinosaurus

259
29.7.18 22:59

rostoucí dinosaurus

Máte zkušenost s rostoucími dinosaury? Mohly byste mi doporučit? Aby z toho vyrostlo něco trochu přijatelného pro 6 letého kluka? :D Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3265
29.7.18 23:38

Ti dinosauři jsou z takové gumy, která do sebe je schopna nasáknout vodu a proto rostou. Když vyrostou, tak jsou takoví vlhcí a když se nechají na vzduchu, tak se z nich zase voda vypařuje a tak se po nějaké době zmenší na původní velikost. Pokud byste ho měli delší dobu ve vodě, tak je dobré vodu měnit - už se nám pak stalo, že začal dinosaurus smrdět.

Nakonec z toho vyroste dinosaurus - barvu ani jaký většinou moc ovlivnit nejde - mým dětem to ale bylo většinou jedno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2258
30.7.18 00:12

Značku nevím,dlouho trvalo než se nacucal vodou. Pak byl velký - vypadal tedy spíš jako že je oteklý :mrgreen: a časem jak vysychal,tak se zmenšoval, myslím že snad i lehce napraskl. Celkově vypadal pak tedy dost uboze. Myslím,že to tak bude u všech rostoucích zvířátek z vody,takže bych zvala něco levného.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3265
30.7.18 00:39

Posílala jsem jak ti naši dinosauři vyrostli kdysi ségře. Tak se můžeš podívat na kvalitu a těch nacucaných. Za mě se mi více líbí, když jsou malí. Moje děcka zase milují, když jsou nacucaní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3265
30.7.18 00:43

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74
30.7.18 07:57

Jako za 60kaček docela dost muziky aspoň pro našeho pětiletého. Dostal ho od kamaráda k narozkám. Asi 3 dny sledoval než se vylíhl a pak zas jak se zmenšoval :-)) Fáze klubání z toho vejce mi přišla zajímavá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
259
2.8.18 18:09

Díky za tipy :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie