Rotarix 2012

189
20.12.11 17:22

rotarix 2012

Ahojky,nevíte někdo náhodou jestli i v roce 2012 bude od Metalky sleva na rotarix?A na kolik to vyjde celkem? Jste pro očkování,doktorka mi to skoro nařídila,tak nevím… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
101567
20.12.11 17:26

Rozhodnutí je na tobě, já třeba neočkovala, přišlo mi to jako zbytečná zátěž. Případná infekce je spíš otravná, než že by nechala následky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35545
20.12.11 18:00

Podle mě zcela zbytečná vakcína, rozhodnutí je ovšem na tobě. Já nedávala ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19200
20.12.11 18:18

Jak je to v roce 2012 nevím, my jsme tuhle vakcínu dávali v letošním roce a pro vakcínu jsem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26093
20.12.11 18:20

My jsme neočkovali, doktorka se o tom ani u jednoho prcka ani nezmínila a mně to připadá jako zbytečná zátěž navíc v tom všem očkování… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8921
20.12.11 18:42

Ja jsem neockovala, jsem proti temto komercnim nepovinnym ockovanim. A doktorka ti nema co narizovat, mela by ti povedet o vsem, co se ockovani tyka. A to jsou jak pozitiva, tak negativa, vcetne latek, ktera vakcina obsahuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33673
20.12.11 19:05

já rotarix nedávala ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
189
20.12.11 19:51

mě právě k tomu žádný negativa neřekla, jen že je to pro něj to nejlepší…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7499
20.12.11 19:57

Já jsem očkování proti rotavirům taky považovala za zbytečné,dokud moje dvojčata v 9.měs.neskončila během pár hodin po vypuknutí infekce v nemocnici s kompletní dehydratací včetně selhávání ledvin.Dostávali infuze,jenže nemočili,takže otekli a užili jsme si pár opravdu prných chvil,takže teď už rataviry jen jako otravné potíže rozhodně neberu.Někdo má jen slabý průběh,ale někdo taky ne :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19200
20.12.11 20:04
Bella29 píše:
Já jsem očkování proti rotavirům taky považovala za zbytečné,dokud moje dvojčata v 9.měs.neskončila během pár hodin po vypuknutí infekce v nemocnici s kompletní dehydratací včetně selhávání ledvin.Dostávali infuze,jenže nemočili,takže otekli a užili jsme si pár opravdu prných chvil,takže teď už rataviry jen jako otravné potíže rozhodně neberu.Někdo má jen slabý průběh,ale někdo taky ne :think:

chudinky.. právě proto jsem s očkováním neváhala - ano, je to živá vakcína a tělíčko s ní bojuje - syn byl bez reakce a jsem ráda, že jsem to očkování dala.. teď právě zvažuju na doporučení doktorky jestli nechám naočkovat neštovice a pořád nevím.. prý to má teď horší průběh, jsou vysoké horečky, zůstávají jizvičky, celkově je prý horší průběh a ona to doporučuje, tak nevím.. omlouvám se za OT

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1587
20.12.11 21:29

Ad rotarix - já jsem dala, jezdíme hodně do ciziny, ale jinak bych to nedala. Kamarádka dala a dítě dostalo rot. infekci - prostě jiný kmen a očkování jí nepomohlo.
Ad neštovice - určitě bych neočkovala! Koho znám a dal, tak toho lituje. U hodně dětí to způsobuje nespavost, dokonce záněty mandlí, jak to tam mutuje, sousedka teď byla s dvojčaty na operaci mandlí, páč po očkování byli kluci furt nemocní a strašně nadávala, že udělala blbost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8921
20.12.11 22:21

Nestovice fakt neockovat, je to blbost a zase komercni chytak :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19200
20.12.11 22:27
Katchi píše:
Nestovice fakt neockovat, je to blbost a zase komercni chytak :cert:

No já právě nevím.. Myslela jsem si že je to normální nemoc kterou si má projít ale sestra u dr. mi řekla že to je jako bych řekla že si má projít žloutenkou :? a prej je to teď horší ten průběh no, ale rozhodnutá pro očkování teda nejsem ještě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101567
20.12.11 22:30

Tak to je stejné jako proč se očkují příušnice a spalničky? Mě to taky přišlo jako normální dětská nemoc… a dnes se očkují.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26093
21.12.11 08:22
PetaP píše:
Katchi píše:
Nestovice fakt neockovat, je to blbost a zase komercni chytak :cert:
No já právě nevím.. Myslela jsem si že je to normální nemoc kterou si má projít ale sestra u dr. mi řekla že to je jako bych řekla že si má projít žloutenkou :? a prej je to teď horší ten průběh no, ale rozhodnutá pro očkování teda nejsem ještě

podle mě jizvičky a horečky byly u neštovic, co jsou neštovice neštovicema… :think: aspoň, co si pamatuju já…Jen mi přijde, že se to víc hrotí… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pediatra

Ikona - Jiří Havránek

Mudr. Jiří Havránek