Roup dětský

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
4466
22.4.13 18:19

Bolest břicha, bolest hlavy, v noci nemůže usnout, škrábe si zadeček

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
3.7.13 13:45

AHojky holky,

chtěla jsem se Vás zeptat jak dlouho po pozření tabletky vermoxu se ještě dají ve stolici vidět bílé tečky? 2a půl roční syn měl před dvami týdni roupy, dostali jsme na to tabletku vermoxu a přestalo to. Za dva týdny dostal ještě jednu (to se dává). Ale jsou tomu již tři dny co měl druhou tabletku a stále vidím ve stolici bílé tečky. To už by tam přece neměli být ne? DOdržujeme hygienu, výměnu a žehlení treneček… ale já nevím, nějak se jich nemůžeme zbavit.
Dají se vůbec najít okem ty larvičky roupů? Jak jsou zhruba velké? jako semínko od jahody? Ty teď jíme docela často, tak proto to srovnání:)( protože já už jsem asi tak zblblá, že vidím snad v každé stolici bílé tečky).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7631
3.7.13 13:55

@Bobese, roup se pozná podle nitkovitých červíčků, ne bílých teček :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
3.7.13 14:01
@Kaczenka píše:
@Bobese, roup se pozná podle nitkovitých červíčků, ne bílých teček :think:

Nitky jsme měli poprvé, ale pak už zmizeli. Teď tam vidím bílé tečky… a syn si stěžoval dnes v noci, že ho svědí zadeček, dva dny po podání 2 tabletky, ale do už by měl být dospělý jedinec(ten který tam svědí) přece mrtvý ne? To jsem z toho jelen. Někdo mi totiž říkal, že jsou to bílé tečky ve stolici. Ale jak velké nebo jestli jsou ve shluku, či rozprsklé po celé stolici už neřekl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10584
3.7.13 14:03

Holky mely rupy pred 14 dny, nejdriv se jim hybalo hovinko, cervici byli zivi, po tablete druhy den kadila a uz tam byli jen nitky evidentne mrtvolky.Za 4 tydny od podani prvni tabletky mame dat dalsi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
3.7.13 14:15
@pipiinka píše:
Holky mely rupy pred 14 dny, nejdriv se jim hybalo hovinko, cervici byli zivi, po tablete druhy den kadila a uz tam byli jen nitky evidentne mrtvolky.Za 4 tydny od podani prvni tabletky mame dat dalsi.

A viděla jsi ve stolece nějaké bílé tečky? Jde to poznat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10584
3.7.13 15:36

@Bobese nevidela,jen carky a to jen den dva po podani prasku, ted uz tam nic nema

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
koralina85
4.7.13 22:31

Ahoj, pred nejakou dobou se ve skolce vyskytly roupy. dcera je ok, ale ja asi dva tydny svedeni konecniku, opravdu hrozne. mohla jsem to chytit? k lekari se stydim, navic ted jsou svatky. existuje volne dostupny lek?

• Citovat
  • Upravit
10584
5.7.13 09:44

Mohla, leky volne dostupne nejsu a nestyd se, pro lekare je to uplne normalni vec, prohlizet te nebude, rovnou napise prasky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1767
5.7.13 09:51

Pokud nechceš jít k dr., kup si tablety česneku a užívej každý den. Musíš ale vytrvat minimálně měsíc, protože jinak se rodí roupi pořád noví, tak aby to zabilo i ty nové z vajíček. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
koralina85
5.7.13 10:17

A ten cesnek je zabije? muze je mit dcera aniz by si drbala zadek? muze ty tablety taky? ma 3,5 roku.

• Citovat
  • Upravit
10584
5.7.13 11:14

Muze, nase si nec nedrbala, zjistili jsme to az kdyz mela strasnou radost, ze se ji hybe hovinko

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
koralina85
5.7.13 12:28

Tak snad je nema :( Ale tak ten cesnek tablety ji asi dat muze ne? I kdyby jen preventivne

• Citovat
  • Upravit
1767
5.7.13 22:19

Já ti nevim, na všem je napsáno, že pro děti to není :nevim: Pokud by to byl čistý česnek, tak nevidím důvod, proč by ho nemohla. Stejně by měl fungovat i obyč česnek v jídle, ale vařit každý den na česneku se nedá.
Roupi se prý opravdu „živí“ cukrem z potravy a česnek jim v tom zabrání, takže umřou hlady. Nezničí ale vajíčka, takže se během 14 dnů vylíhnou noví roupi a ty je potřeba opět zahubit česnekem. Takže já mám zkušenost papat česnek nejméně měsíc a máte od roupů navždy pokoj, pokud je znovu nechytíte :)
Allivictus má na stránkách i tinkturu, která je pro děti, ale není nejlevnější a co já vím, tak dvakrát dobře nechutná :roll:, tak nevím, jestli by to polkla. Zkusila bych se prostě poptat tam, kde mají tyhle doplňky, jestli je něco vhodné pro dítě. Pokud se nechceš bavit o roupech, tak bych si připravila nějakou jinou historku :) Je to fakt přírodní a účinná cesta.
Jo a když se nedrbe, tak bych prostě stoličku zkoukla, mělo by to být vidět :nevim:
Jestliže to došlo ze školky až k tobě, tak je spíš má.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
koralina85
6.7.13 06:42

Stolici jsem kontrolovala sobe i ji a nic, tak nevim teda. ale z ceho jineho to svedeni? to bylo prvni co me napadlo, navic kdyz tam meli tu ceduli.

jestee napadl nador, mam tam jakoby vyrustek, ale to je asi od drbani (doma tomu nezabranim) a ten by asi nesvedil :-D

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí

GS Mamavit Prefolin + DHA