Rozchod a péče o dítě

393
9.9.12 12:13

Rozchod a péče o dítě

Ahoj holky, jdu si pro radu. Mám s přítelem 14ti denního chlapečka. Přítel napřed chtěl miminko, ale když jsem mu řekla, že jsem těhotná, tak se to všechno najednou změnilo. Začal pracovat po republice a domu jezdil jen sem tam. Když se malý narodil, byl za náma jen 1 v porodnici a nechtěl si ho ani pochovat, že se bojí, aby mu neublížil. Po porodu je to ještě horší, doma skoro vůbec není a když už je o malého se skoro nezajíma. Když jsem mu řekla, že to tak nechci, že chci mít normální rodinu a vztah, tak mi řekl, že jemu to tak vyhovuje. Jenže já chci mit chlapa pořád u sebe a taky chci, aby ho znal maly. Řekla jsem mu, že se odstěhuju a on mi na to odpověděl, že mi malého nenechá, že se budem o něj soudit. Je možné, aby tak malé dítě svěřili do péče otci, který nemá o syna skoro žádný zájem? Akorad nevim, kam bych se s malým odstěhovala, rodiče mám daleko a nějak nevychazime. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
13119
9.9.12 12:19

Po přečtení tvého příspěvku mě napadlo, jestli hlavní problém nebude jinde. Nejste ještě třeba moc mladí a nepřepadly tvého přítele obavy z budoucnosti, z toho, že je táta, že doma máte mimino??? Jinak tvůj hlavní důvod proč se od něj odstěhovat mi nepřijde až tak důležitý. Je hodně rodin, kdy otec jezdí pracovně na několik dní pryč a není nonstop s rodinou. Ano, hlavní péče je na matce, ale rozhodně to neznamená, že dítě otce nezná. Nechceš si to ještě v klidu promyslet a hlavně si promluvit s partnerem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101723
9.9.12 12:20

No, já bych řekla, že maličko blbneš… vždyť je tomu dítku 14 dní a „nic nedělá“… já se chlapovi ani nedivím, že se bojí a nemá se k dítku… on to hormonálně dané nemá, musí se to naučit postupně, takže bych ho malinku zapojovala do činností, stylem „potřebovala bych pomoct s tímhle“… a ono to časem třeba půjde…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
393
9.9.12 12:28

Po te, co zjistil, ze jsem tehotna tak dom jezdival minimum, tak jsme se videli tak 2× do mesice. A to se mi stejne nevenoval. Ani jsme nemeli sex. Kdyz dojede, vypne si mobil. Ptala jsem se ho, jestli je v tom jina a rika, ze ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
393
9.9.12 12:29

Pritel bude mit 38. Nepohladime, neda mi pusu. Za celou dobu co je pryc mi ani nepise, nevola.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7907
9.9.12 12:32
@glock píše:
Pritel bude mit 38. Nepohladime, neda mi pusu. Za celou dobu co je pryc mi ani nepise, nevola.

Pokud je to tak jak říkáš, odešla bych také. A 14 denní miminko opravdu nedostane.Jen musíš mít zázemí pro sebe i své dítě. Ale chce to rozumně si popovídat. Pokud je mu 38 není to žádný malý kluk.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
393
9.9.12 12:36

Bojim se, ze je v tom jina. Ja se snazim, kdyz je doma, ma naklizeno, navareno. Do hospody nechodi, ale rad si da doma. :( nikdy by me nenapadlo, ze budu takto prozivat sve tehotenstvi a prvni chvile sveho ditete.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7907
9.9.12 12:39

@glock Život si s námi hraje někdy. Ber to jak to je. Pokud nezabírá domluva, tak to nemá smysl.Zas bude dobře a ty budeš mít miminko a časem i chlapa co vás bude mít rád. Věř..Vím o čem mluvím. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
393
9.9.12 12:41
@Petra2829 píše:
@glock Život si s námi hraje někdy. Ber to jak to je. Pokud nezabírá domluva, tak to nemá smysl.Zas bude dobře a ty budeš mít miminko a časem i chlapa co vás bude mít rád. Věř..Vím o čem mluvím. :kytka:

Dekuju za povzbuzeni. Asi budu muset jit do nejake az. domu. Je mi hrozně lito, kdyz vidim, jak chodi maminky a tatinkove spolu ven, tatinek veze kocarek a jsou stastni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
JaSe
9.9.12 12:47
@glock píše:
Bojim se, ze je v tom jina. Ja se snazim, kdyz je doma, ma naklizeno, navareno. Do hospody nechodi, ale rad si da doma. :( nikdy by me nenapadlo, ze budu takto prozivat sve tehotenstvi a prvni chvile sveho ditete.

Nebyl u porodu? Třeba se v něm něco hnulo. Chlapi to občas nezvládají(osobní zkušenost naštěstí nemám).
Dej mu čas, dvoutýdenní dítě ho třeba nemusí oslovit, ale až bude starší, táta ho nedá z ruky.
Hádám, že jsi pořád sama s malým a nemáš si s kým popovídat. Také je pro Tebe všechno nové. Chápu, že chceš vše sdílet s otcem miminka, ale někteří na to prostě nejsou.

• Citovat
  • Upravit
393
9.9.12 12:48
@JaSe píše:
Nebyl u porodu? Třeba se v něm něco hnulo. Chlapi to občas nezvládají(osobní zkušenost naštěstí nemám).
Dej mu čas, dvoutýdenní dítě ho třeba nemusí oslovit, ale až bude starší, táta ho nedá z ruky.
Hádám, že jsi pořád sama s malým a nemáš si s kým popovídat. Také je pro Tebe všechno nové. Chápu, že chceš vše sdílet s otcem miminka, ale někteří na to prostě nejsou.

U porodu nebyl. Byl jednou v porodnici za nama a dokonce pro nas ani nedojel. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5453
9.9.12 12:53

Kašly na něj, najdeš jinýho tátu. Tohle nemá cenu…Nevěřím, že je to někde ideální(jo možná první dva tři roky),ale tohle dle tvého popisu lepší nebude. A přece nezahodíš život s takovým oslem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1281
9.9.12 13:15

Myslím, ze moc tlačis na pilu. Zkuste nejdriv poradnu, třeba www.psychologie-online.cz az pak řeš stěhování se 14dennim miminem do azylaků… Fakt si myslím, ze blbnes.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mmonica
9.9.12 13:51

Do azylaku bych asi nesla, nemas nekoho s kym to muzes probirat, treba kamaradku? To, jak se ten tvuj chova, je strasny, takovyho chlapa bych nechtela, vim, ze je to tezky, ale mela by jsi myslet hlavne na mimco a na nej se vyprdnout, odesla bych od nej, ale urcite az mimco bude vetsi, soustredil;a bych se na male, na sebe, treba si i skladat nejake penizky bokem
a krom toho, ze si Te nevsima, necha Te alespon zit??Jak by se tvaril, kdyby si mu treba neuvarila?

• Citovat
  • Upravit
265
9.9.12 14:04

@glock Ahojky,já jsem na tom podobně, až na to, že mám teprve brzy rodit.Taky na mě nešáhne, nedá mi pusu, nespí se mnou, je pořád pryč…Taky chci odejít, ale zatím nemám kam. Mám už jenom maminu a ta je taky daleko a nevydržela bych s ní. Můžu se zeptat odkud jsi? Jinak já si myslím, že dítě by mu nedali. Já toho mého nechci ani dát do RL a na mimino se kvůli němu ani netěším.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí