Rozchod a péče o dítě

Napsat příspěvek
Velikost písma:
101745
19.4.18 12:35

A ty s ditetem vzdy jen sama, nikdy neni u vasich? A jak prokazes, ze neni schopna ani stat? Byla nekolikrat na zachytce, lecila se? Sebrali ji ridicak za alkohol? Mela nejaky uraz pod vlivem? Pokud ne, tak muzes pouze apelovat na ex, aby tam ditko nenechaval, ale nezakazes mu to. Aritelkyne je problem proc? Ty nikdy nejsi s nejakou svoji kamaradkou? Ano, bokud by dite bylo jen a pouze s babickou, tak se to resit da, ale pokud je to obcas, tak je to normalni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.4.18 13:02

@j.a.n.i1 no je to o ní všeobecne známé, že je alkoholicka, trvale bydliste má na magistrate, protože se skryva pred exekutory, má 9 exekuci, pracuje na cerno. V těch stavech jsem ji videla já, a její rodina, ostatní nevím. Přítelkyně mi nevadí, vadi mi její pes u mého dítěte, a byvaly, ktery se ted tvari že psy miluje, to samé tchyne, ktera je přímo nesnáší. Jen aby se tě nové dámě zalibili

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
19.4.18 14:18

@j.a.n.i1 já nechci útočit, jen se ptám. Jak rikam, den mi nevadí, vadi mi noc a to že jsou přez den opilí se psem. A že bývalý psy nezná, protoze k nim nikdy netihnul. Přece mi nerikejte, že to prostě u soudu projde. Dítě si může vzit kdykoliv nikdo mu to nezakazoval, že by se ozval? Nebo byv. tchýně?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky