Rozchod a péče o dítě

Napsat příspěvek
Velikost písma:
393
9.9.12 15:02
@mmonica píše:
Do azylaku bych asi nesla, nemas nekoho s kym to muzes probirat, treba kamaradku? To, jak se ten tvuj chova, je strasny, takovyho chlapa bych nechtela, vim, ze je to tezky, ale mela by jsi myslet hlavne na mimco a na nej se vyprdnout, odesla bych od nej, ale urcite az mimco bude vetsi, soustredil;a bych se na male, na sebe, treba si i skladat nejake penizky bokem
a krom toho, ze si Te nevsima, necha Te alespon zit??Jak by se tvaril, kdyby si mu treba neuvarila?

Ja nechci do Azylaku, ale asi mi nic jineho nezbyde. Mam ho rada, ale nemam silu se vnucovat a prijimat od nej jen negativa. Kdyz byl pryc a ja tehotna, tak se ani nezeptal, jak se malemu dari. Dokonce ho ani nezajimalo, jestli budem mit holcicku nebo chlapecka. Dojede, hodi par tisic na stul a je. Pak rekne, maly zas rve, udelej s nim neco. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
393
9.9.12 15:03
@syslinka R píše:
@glock Ahojky,já jsem na tom podobně, až na to, že mám teprve brzy rodit.Taky na mě nešáhne, nedá mi pusu, nespí se mnou, je pořád pryč…Taky chci odejít, ale zatím nemám kam. Mám už jenom maminu a ta je taky daleko a nevydržela bych s ní. Můžu se zeptat odkud jsi? Jinak já si myslím, že dítě by mu nedali. Já toho mého nechci ani dát do RL a na mimino se kvůli němu ani netěším.

Vidim, ze to mame hodne podobne. Ale u vas se to po porodu treba zmeni. Na mimco se tes, ja jsem stastna, ze ho mam. Ja jsem z Brna. A Ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
265
9.9.12 20:03

@glock Původně jsem od Ostravy, ale teď bydlím u něj v Krušných Horách. Škoda, že jsme tak daleko od sebe, mohly jsme si trochu pomoct. Já si myslím, že se to nezmění ani u nás, navíc já už 2 děti mám z předchozího vztahu a teď se bojím, že kvůli tomu miminu budu muset těm dvěma něco odepřít. On mi ještě k tomu říká, že jsem teď hnusná, tlustá (přibrala jsem 13kg)a že sahat na mě by bylo jako jíst shnilé jabko.Jsou to fakt kreténi! Jako kdyby oni byli nějací modelové :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
265
9.9.12 20:07

@glock Ale zase buď ráda, že Ti dává peníze, mně ten můj ne, celou domácnost táhnu ze svého. Já bych Ti radila ještě chvilku vydržet, i když moc dobře vím, jak Ti je. Já jsem byla i u psycholožky a ta mi radila toho chlapa ignorovat a žít si „po své linii“.Vím, že to nejde jen tak, ale pokus se o to. Jestli máš aspoň díky němu zázemí, tak ještě vydrž.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
393
9.9.12 20:26
@syslinka R píše:
@glock Ale zase buď ráda, že Ti dává peníze, mně ten můj ne, celou domácnost táhnu ze svého. Já bych Ti radila ještě chvilku vydržet, i když moc dobře vím, jak Ti je. Já jsem byla i u psycholožky a ta mi radila toho chlapa ignorovat a žít si „po své linii“.Vím, že to nejde jen tak, ale pokus se o to. Jestli máš aspoň díky němu zázemí, tak ještě vydrž.

Ja už to nezvládám, přijde jeho matka na navstevu a nadhazuje, ze jsem prisla k hotovemu, ze jeji synacek si koupil luxusni byt a ja se tam jen prizivuju. :( Je skoda, ze jsi tak daleko a opravdu obdivuju jak to muzes zvladat jak psychicky tak po fin. strance.

Příspěvek upraven 08.02.13 v 21:13

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
265
10.9.12 14:20

@glock No tak to je teda fakt kráva! Mně mají jeho rodiče docela rádi, ale to mimino taky nechtěli a přemlouvali mě na potrat, protože on má 2 dcery, už docela velké, s bývalou ženou, která mu odešla k jinému, ještě ho pěkně oškubala a přes děti škube do dneška. Ten Tvůj ještě děti nemá? Asi to bude pěkný „mamánek“,možná proto se tak chová. Zkus se podívat na internet, ve větších městech existují tzv. zařízení sociální intervence, mají partnerské a rodinné poradny zdarma, tak tam zkus zajít. Dokážou fakt dobře poradit a mají i přehled o různých sociálních podporách.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
393
10.9.12 16:46
@syslinka R píše:
@glock No tak to je teda fakt kráva! Mně mají jeho rodiče docela rádi, ale to mimino taky nechtěli a přemlouvali mě na potrat, protože on má 2 dcery, už docela velké, s bývalou ženou, která mu odešla k jinému, ještě ho pěkně oškubala a přes děti škube do dneška. Ten Tvůj ještě děti nemá? Asi to bude pěkný „mamánek“,možná proto se tak chová. Zkus se podívat na internet, ve větších městech existují tzv. zařízení sociální intervence, mají partnerské a rodinné poradny zdarma, tak tam zkus zajít. Dokážou fakt dobře poradit a mají i přehled o různých sociálních podporách.

„pritel“ by se mnou do zadne poradny nesel. A chvalim Te, ze sis mimco prosadila. :)
Je to nase prvni dite, nevim co se stalo. Opravdu mi prijde, ze ma druhou babu. :( Jen nevim, jak to zjistit.
Dnes mi rikal, ze jestli s malym odejdu, tak mi udela ze zivota peklo. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
265
10.9.12 19:30

@glock Do té poradny můžeš jít sama. A že by měl jinou, to si nemyslím…Ale kdyby měl, tak musíš právě Ty vydržet, protože ono je to většinou přejde. Každá je ze začátku skvělá, zajímavá a hlavně po tom chlapovi nic nechce, ale časem začne chtít víc, tlačit na pilu a on se pak vzpamatuje.To už jsem taky zažila. Myslím, že jsi psala, že je mu 38,takže na první dítě je mu docela dost.Byl asi zvyklý na klid a komfort a ten se mu teď hodně narušil, ale je zase vidět, že o malého stojí a to je moc dobře. Třeba i svým způsobem žárlí a špatně se srovnává s tím, že „spadnul z lopatky“.Spíš s ním v posteli? Jestli jo, tak zkus spát v jiném pokoji, buď k němu taky chladná a třeba si piš s kámoškou SMS. Možná v něm vyvolej obavy, že třeba o Tebe má zájem někdo jiný, to většinou docela funguje.My pro ně teď asi nejsme dost atraktivní, prvně těhule, pak po tom porodu taky nic moc. Vydrž, až se zase hodíš do formy a pak mu to můžeš pěkně natřít. Neodcházej teď, když je mrňousek pro něj ještě docela nezajímavý a Ty ses ještě určitě taky moc nedala dohromady, nebylo by to teď pro Tebe ani zdravé, počkej, až se na něj bude malý smát a Ty se budeš cítit fyzicky dobře. Sbal se, někam vyraž třeba na víkend(třeba k rodičům) a neoznamuj mu, kam jedeš, ať si dělá starosti…A to nejsou rady z mojí hlavy, ale spíše to, co všichni radí i mně :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
393
13.9.12 13:18

Holky, tak jsem mu o víkendu řekla, že jestli se něco nezmění tak s malým odcházím. A dnes mi napsal sms, jak se mám a co dělá Filipek. Je to poprvé, co napsal jeho jmeno. Holky, ja mam takovou radost :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mmonica
13.9.12 19:36
@glock píše:
Holky, tak jsem mu o víkendu řekla, že jestli se něco nezmění tak s malým odcházím. A dnes mi napsal sms, jak se mám a co dělá Filipek. Je to poprvé, co napsal jeho jmeno. Holky, ja mam takovou radost :D
:hug: skvely, jen tak dal
  • Citovat
  • Upravit
393
13.9.12 20:27
@mmonica píše: :hug: skvely, jen tak dal

Jen aby mu to vydrzelo :) ale jsem opravdu moc rada uz aj kvuli malemu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
265
13.9.12 21:09

@glock No vidíš, tak to je dobře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.4.18 11:37

Můžu se zeptat jestli nekdo nema zkusenost, jestli mohu po bývalém priteli mohu pozadovat, aby dítě nedaval spat ke sve matce? Sam prisel s tím, že si kluka, budou mu tři roky, bude brat jen o vikendu jednou za 14 dní a platit alimenty. S tím že již před tím jsem kladla podminku, že kluka nebude davat v noci hlidat jeho matce, babicce. Při poslední navateve to porusil a zaroven, si jeste domu přitáhl přítelkyni se psem, kterou jsem jo zadala den pred tím ať k dceri nedava. Byvaleho pritele matka velmi holduje cigaretam a alkoholu, stejne jako cela jejich rodina. Přez den mi to nevadi, že bude s ní, ale vadí mi noc, videla je v jakých stavech obcas deti hlidala. Nedokazala ani stát, jaké mám na bývalého páky, jestli vubec nejake? Od sebe jsme 3 mesice

• Citovat
  • Upravit
101727
19.4.18 11:54

Pokud neprokazes, ze dite ohrozuje, tak zadne, on si s ditetem muze v ramci zakonnych limitu delat co chce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.4.18 12:04

@j.a.n.i1 to sice ano, ale já jí dávám přeci jemu ne jeho matce. Mela bych vedet, kde dite je. A kdyz není schopná ani stát, myslim si že to je jak mravne, tak i život ohrožující ne?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky