Rozchod kvůli jeho matce

Anonymní
4.10.19 17:36

Rozchod kvůli jeho matce

Ahojky všichni, nevím co mám dělat, mám dilema jestli zůstat s přítelem nebo se rozejít, i hlavně kvůli jeho matce..Jsme spolu necelé 3 roky, dobrý půlrok mě pěkně trápil, lhal mi, vymýšlel si atd… což jsme tedy vyřešili.. teď jsme spolu konečně zase šťastní, protože se přítel zklidnil, jenže teď se pro změnu ozývá jeho matka… jednou mu volala a seřvala ho za to, že nezalil kytky, a že jí všechny určitě chcípnou..a že jí nasxal..toto opravdu řekla.. celkově se k němu chová na svůj věk dost hrubě.. nedávno mu ale volala samozřejmě naštvaná, že prý jaktože není doma, že jestli je zase se mnou, a že by ráda taky viděla svého syna.. nevím co pom něm upřímně chce, asi aby seděl doma na zadku a čekal až přijede maminka z hor a přivítá se s ním.. potom mu ještě v tom stejném hovoru řekla, že jestli mu to zakazuji, že dopadne jako její brácha..tohle se mě opravdu dotklo.. na závěr mu vynadala, že NEŽERE… Prý si zakládá na rodině, ale mě přijde, že si na to jen hraje, protože jinak nechápu proč by byla tak hrubá, hnusná a vulgární vůči svému synovi.. přitom se paní nosí, má bohatého manžela, nechodí do práce.. poté s ní o tomhle přítel mluvil a ona mu ještě řekla, že prý mám na něj špatný vliv.. a pak když se s ní vidím, tak sladká jak cukrkandl, ale já už jí nevěřím ani nos mezi očima.. příteli je mu 21, mě 20, spolu nebydlíme, studuji VŠ, takže na to zatím nemám finančně.. a od přítele se živit nenechám.. snad jsem zmínila to podstatné.. nevím co s ní… :think: :think: :)

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
4.10.19 17:42
@Anonymní píše:
Ahojky všichni, nevím co mám dělat, mám dilema jestli zůstat s přítelem nebo se rozejít, i hlavně kvůli jeho matce..Jsme spolu necelé 3 roky, dobrý půlrok mě pěkně trápil, lhal mi, vymýšlel si atd… což jsme tedy vyřešili.. teď jsme spolu konečně zase šťastní, protože se přítel zklidnil, jenže teď se pro změnu ozývá jeho matka… jednou mu volala a seřvala ho za to, že nezalil kytky, a že jí všechny určitě chcípnou..a že jí nasxal..toto opravdu řekla.. celkově se k němu chová na svůj věk dost hrubě.. nedávno mu ale volala samozřejmě naštvaná, že prý jaktože není doma, že jestli je zase se mnou, a že by ráda taky viděla svého syna.. nevím co pom něm upřímně chce, asi aby seděl doma na zadku a čekal až přijede maminka z hor a přivítá se s ním.. potom mu ještě v tom stejném hovoru řekla, že jestli mu to zakazuji, že dopadne jako její brácha..tohle se mě opravdu dotklo.. na závěr mu vynadala, že NEŽERE… Prý si zakládá na rodině, ale mě přijde, že si na to jen hraje, protože jinak nechápu proč by byla tak hrubá, hnusná a vulgární vůči svému synovi.. přitom se paní nosí, má bohatého manžela, nechodí do práce.. poté s ní o tomhle přítel mluvil a ona mu ještě řekla, že prý mám na něj špatný vliv.. a pak když se s ní vidím, tak sladká jak cukrkandl, ale já už jí nevěřím ani nos mezi očima.. příteli je mu 21, mě 20, spolu nebydlíme, studuji VŠ, takže na to zatím nemám finančně.. a od přítele se živit nenechám.. snad jsem zmínila to podstatné.. nevím co s ní… :think: :think: :)

Ještě bych jen řekla proč to tak řeším.. jsem docela horká hlava a brzy už jí něco řeknu a pak se nebudeme bavit, zase na druhou stranu jsem taková, že vydržím hodně, ale takové řeči, které nejsou absolutně pravda si líbit nenechám.. sama příteli říkám, ať jede s nimi na chatu ať jde s kamarády ven atd… jen nechci zabřednnout ve vztahu, kterého bych později mohla litovat a upřímně se nechci takovými podle mě falešnými lidmi obklopovat, cítím se ak privinile, i když jsem nic z roho co ona mele neudělala.. mimochodem manžel paní budoucí tchýni dříve podvedl…

• Citovat
  • Upravit
3745
4.10.19 17:52

Jsi ještě hodně mladá, tohle není Tvůj poslední kluk ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
861
4.10.19 17:54

Co na to on?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
4.10.19 18:49

Do toho, jakým způsobem se ona k němu chová, ti vůbec nic není. To si musí srovnat a vybojovat sám.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
4.10.19 19:00
@ivculka píše:
Co na to on?

No matka ho štve, protože mi těmi věcmi ubližuje a snažil se jí to i vysvětlit.. :(

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
4.10.19 19:03
@ivculka píše:
Co na to on?
No matka ho štve, protože mi těmi věcmi ubližuje a snažil se jí to i vysvětlit.. :(
@Janli píše:
Do toho, jakým způsobem se ona k němu chová, ti vůbec nic není. To si musí srovnat a vybojovat sám.

To je pravda, jenže jemu to jak se chová k němu je jedno.. ale kdyby mu aspoň neorganizovala život tímto stylem, ale ona si myslí, že si může ke všem zvláště ke svojí rodině dovolit co se jí zamane… :? když jde o mě tak mu to samozřejmě vadí..

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
4.10.19 19:06
@Beckyttine5 píše:
Jsi ještě hodně mladá, tohle není Tvůj poslední kluk ;-)

Tojo se právě bojím, protože jinak jsme s přítelem v pohodě, rozumíme si.. nevím co mám teď dělat.. nechci zbytečně ztrácet čas a zároveň se trápit chováním nějaké drzé ženské, která si se mnou a s ním očividně hraje, protože se nudí a nechodí do práce… :roll:

• Citovat
  • Upravit
Janli
4.10.19 19:09
@Anonymní píše:
To je pravda, jenže jemu to jak se chová k němu je jedno.. ale kdyby mu aspoň neorganizovala život tímto stylem, ale ona si myslí, že si může ke všem zvláště ke svojí rodině dovolit co se jí zamane… :? když jde o mě tak mu to samozřejmě vadí..

Pokud je mu to jedno, tím spíš nemáš právo cokoliv řešit. Nestrkej nos do toho, po čem je ti houby.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
4.10.19 19:28
@Beckyttine5 píše:
Jsi ještě hodně mladá, tohle není Tvůj poslední kluk ;-)
Tojo se právě bojím, protože jinak jsme s přítelem v pohodě, rozumíme si.. nevím co mám teď dělat.. nechci zbytečně ztrácet čas a zároveň se trápit chováním nějaké drzé ženské, která si se mnou a s ním očividně hraje, protože se nudí a nechodí do práce. .. :roll:
@Janli píše:
Pokud je mu to jedno, tím spíš nemáš právo cokoliv řešit. Nestrkej nos do toho, po čem je ti houby.

Ok, tak až ona udělá to samé a nebude se mezi nás motat, tak mi to pak možná taky bude jedno..

• Citovat
  • Upravit
21703
4.10.19 22:17

Jestli jsem to dobře pochopila, tobě vadí, jak potenciální tchyně mluví s tvým přítelem? Ale s tebou mluví normálně? Ty nejenže chceš měnit jiné lidi, ale ještě chceš měnit, jak jiní lidé mluví s jinými lidmi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.10.19 22:34
@PaníBovaryová píše:
Jestli jsem to dobře pochopila, tobě vadí, jak potenciální tchyně mluví s tvým přítelem? Ale s tebou mluví normálně? Ty nejenže chceš měnit jiné lidi, ale ještě chceš měnit, jak jiní lidé mluví s jinými lidmi?

Ne ona tak jedná se všemi, jen když telefonuje s partnerem, tak mě div nepomlouvá a na mě pak hraje komedii.. :zed: :)

• Citovat
  • Upravit
21703
4.10.19 22:46
@Anonymní píše:
Ne ona tak jedná se všemi, jen když telefonuje s partnerem, tak mě div nepomlouvá a na mě pak hraje komedii.. :zed: :)

hm, kdybys věděla, jak moje matka mluvila o mém manželovi, když jsme spolu začínali chodit - náhodou mi taky bylo 21 let - a pak naživo byla jak když se táhne med ze lžičky. Ale já jsem ho s tím moc nezatěžovala, vyřídila jsem si to s ní sama - něco jsem jí vpálila, něco jsem musela přejít, protože bych se už zbláznila řešit všechno - ale má to u mě dobře schované všechno. Kdybych to věšela manželovi na nos, tak nevím nevím - on to nevyřeší a vztahy se tím zbytečně naruší.
Ať to s ní vyřídí přítel sám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.10.19 10:52

Mám podobnou tchyni, manipuluje, příteli doslova vymyvá mozek, přede mnou hraje divadlo, je to dospělí chlap, ale maminka co řekne je svaté…
a dopadne to tak, že jí ho brzo pošlu nazpátek a ona bude vrkat blahem

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová