Rozchod - ano nebo ne?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
26725
1.4.18 23:50

Ale…ten sex teda je problem :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9006
1.4.18 23:53
@Anonymní píše:
No, ono se říká, že ženám po 40 začíná nová etapa života :) A je pravda, ze se na 40 vůbec necitim :D

Ja take ne, ale popis je presny jako u ostatnich muzu, nevim jestli ti to pomuze, ale neresis to sama :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.4.18 23:54

Nebo když moje dcera udělala něco jinak než chtěl a nebo řekla něco jinak, tak hned, že ji nesveze na kroužek..pro mě je to vydírání. Já auto nemám, neřidim z určitých důvodů a on to ví a tak to tady je stále. Nechováte se hezky a tudíž vás nikam nesvezu. S malou dcerou to také neumí. On je jakoby divný..mluví s ní zvláštně, nemá autoritu. Malá nerada chodí do školky..zabreči a může jít po obýdku domů, nebo nemusi ani do školky. Neschodnem se ve výchově. O penězích ani nepíšu.

• Citovat
  • Upravit
9006
1.4.18 23:56
@Anonymní píše:
Nebo když moje dcera udělala něco jinak než chtěl a nebo řekla něco jinak, tak hned, že ji nesveze na kroužek..pro mě je to vydírání. Já auto nemám, neřidim z určitých důvodů a on to ví a tak to tady je stále. Nechováte se hezky a tudíž vás nikam nesvezu. S malou dcerou to také neumí. On je jakoby divný..mluví s ní zvláštně, nemá autoritu. Malá nerada chodí do školky..zabreči a může jít po obýdku domů, nebo nemusi ani do školky. Neschodnem se ve výchově. O penězích ani nepíšu.

No to je ale uplny popis podle me mu hrabe - krize, bud to to das nebo ne, to za tebe nikdo nerozhodne, rekni si co jsou pro tebe priority

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.4.18 23:59

To mě tedy nepotěšilo :D..ale stejně, naivně si ve svém věku myslím, že nejsou všichni muži stejní a že tu jsou i nějaké vyjimky
:D

• Citovat
  • Upravit
9006
2.4.18 00:01
@Anonymní píše:
To mě tedy nepotěšilo :D..ale stejně, naivně si ve svém věku myslím, že nejsou všichni muži stejní a že tu jsou i nějaké vyjimky :D

To ano ale v tomto veku je jich vetsina zadanych :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.4.18 00:10

Hodně mě i zamrzelo, když mi párkrát řekl jmenem své švagrové a naší dceři jménem zase jeji dceři..no divný :( Když mi masiroval zada, tak mi i chňapnul před dcerami kam by v tu chvilku neměl. Hezká pusa od něj před dětmi nebyla..málem mi zazdil pusu svým jazykem :lol: Je to blbý a mrzí mě to, ale kvůli tomu všemu, mě přestal jako chlap přitahovat..

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
2.4.18 00:12

:D tak to je asi v pořádku.. :D

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
2.4.18 00:14

Objetí, polibky, vášeň, sex…no chybí to a bolí to, když dlouho nic..

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
2.4.18 00:20

Chci, aby holky citily pohodu a dobré zázemí, což tady necitim. Celé to místo tady se mi nelibi a říkám si, že tu nepatříme. Řekla jsem partnerovi, že by jsme mohli bydlet jinde, abych se citila lépe a holky také, ale že prý ne..tady je doma, je tu zvyklí a basta.Jsem tu vcelku take sama a radši bych vice k městu.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
2.4.18 00:37

Vše je možné..i to, že už ho jako člověka a může mám plne zuby.Pro mě je hodně důležité, aby se za mě postavil. Byly tu nějaké problémy z jeho rodiny, partner nic neřešil..ja se citila hrozně. A slyšet partnera, jak mě pomlouvá s babičkou, také do vztahu nepřidá. Prudi, ale já už nemám náladu ho poslouchat. Chci v partnerovi mužskou oporu a ne zbabělce. On tu je doma, je tu zvyklí..já se tu necitim dobře..už kvůli tomu všemu :(

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
2.4.18 00:47

Samozřejmě to má i on těžký..nemit spolu už rok nic. A chapu, že může mít obavy. Nikoho jineho jsem ale nehledala. S dcerou jsme si hodně blízké, řekla bych skoro až duševně a jeho to štvalo. Neuměl se moc zapojit a možná to ani moc nešlo. Ale jde o to, že to i tak neumí s dětmi, jen když se naloká piva.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
2.4.18 01:01

Děkuji všem za různé názory, budu o nich přemýšlet. Hezkou dobrou noc všem :)

• Citovat
  • Upravit
Verun83
2.4.18 06:16

Tak rok s nim nic nemas, necitis ho jako chlapa pro sebe. Proc se ptas na svoleni tady? Jestli s nim nechces byt, tak nebud. Nebo s nim promluv, rekni mu, co te prudi, at se zkusi snazit a ty s nim zacni spat. Ja nespat s muzem rok, tak me taky bude prudit.

• Citovat
  • Upravit
15300
2.4.18 06:32

Takze diteti je 6, spolu jste 7 let.to jste se pred pocetim moc dlouho neznali.dite bylo planovane? byt chlapem a nemit rok sex, tak te podezrivam, ze mas nekoho jineho(i kdyz nemas).a je to na palici.bezi tady diskuze, kdy se chlap sebral a odjel buhvi kam.taky mu ta jeho odpirala sex. jestli to sama zvladnes, tak se s detma odstehuj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí