Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
No, ono se říká, že ženám po 40 začíná nová etapa životaA je pravda, ze se na 40 vůbec necitim
Ja take ne, ale popis je presny jako u ostatnich muzu, nevim jestli ti to pomuze, ale neresis to sama ![]()
Nebo když moje dcera udělala něco jinak než chtěl a nebo řekla něco jinak, tak hned, že ji nesveze na kroužek..pro mě je to vydírání. Já auto nemám, neřidim z určitých důvodů a on to ví a tak to tady je stále. Nechováte se hezky a tudíž vás nikam nesvezu. S malou dcerou to také neumí. On je jakoby divný..mluví s ní zvláštně, nemá autoritu. Malá nerada chodí do školky..zabreči a může jít po obýdku domů, nebo nemusi ani do školky. Neschodnem se ve výchově. O penězích ani nepíšu.
@Anonymní píše:
Nebo když moje dcera udělala něco jinak než chtěl a nebo řekla něco jinak, tak hned, že ji nesveze na kroužek..pro mě je to vydírání. Já auto nemám, neřidim z určitých důvodů a on to ví a tak to tady je stále. Nechováte se hezky a tudíž vás nikam nesvezu. S malou dcerou to také neumí. On je jakoby divný..mluví s ní zvláštně, nemá autoritu. Malá nerada chodí do školky..zabreči a může jít po obýdku domů, nebo nemusi ani do školky. Neschodnem se ve výchově. O penězích ani nepíšu.
No to je ale uplny popis podle me mu hrabe - krize, bud to to das nebo ne, to za tebe nikdo nerozhodne, rekni si co jsou pro tebe priority
To mě tedy nepotěšilo
..ale stejně, naivně si ve svém věku myslím, že nejsou všichni muži stejní a že tu jsou i nějaké vyjimky
![]()
@Anonymní píše:
To mě tedy nepotěšilo..ale stejně, naivně si ve svém věku myslím, že nejsou všichni muži stejní a že tu jsou i nějaké vyjimky
To ano ale v tomto veku je jich vetsina zadanych ![]()
Hodně mě i zamrzelo, když mi párkrát řekl jmenem své švagrové a naší dceři jménem zase jeji dceři..no divný
Když mi masiroval zada, tak mi i chňapnul před dcerami kam by v tu chvilku neměl. Hezká pusa od něj před dětmi nebyla..málem mi zazdil pusu svým jazykem
Je to blbý a mrzí mě to, ale kvůli tomu všemu, mě přestal jako chlap přitahovat..
Objetí, polibky, vášeň, sex…no chybí to a bolí to, když dlouho nic..
Chci, aby holky citily pohodu a dobré zázemí, což tady necitim. Celé to místo tady se mi nelibi a říkám si, že tu nepatříme. Řekla jsem partnerovi, že by jsme mohli bydlet jinde, abych se citila lépe a holky také, ale že prý ne..tady je doma, je tu zvyklí a basta.Jsem tu vcelku take sama a radši bych vice k městu.
Vše je možné..i to, že už ho jako člověka a může mám plne zuby.Pro mě je hodně důležité, aby se za mě postavil. Byly tu nějaké problémy z jeho rodiny, partner nic neřešil..ja se citila hrozně. A slyšet partnera, jak mě pomlouvá s babičkou, také do vztahu nepřidá. Prudi, ale já už nemám náladu ho poslouchat. Chci v partnerovi mužskou oporu a ne zbabělce. On tu je doma, je tu zvyklí..já se tu necitim dobře..už kvůli tomu všemu ![]()
Samozřejmě to má i on těžký..nemit spolu už rok nic. A chapu, že může mít obavy. Nikoho jineho jsem ale nehledala. S dcerou jsme si hodně blízké, řekla bych skoro až duševně a jeho to štvalo. Neuměl se moc zapojit a možná to ani moc nešlo. Ale jde o to, že to i tak neumí s dětmi, jen když se naloká piva.
Děkuji všem za různé názory, budu o nich přemýšlet. Hezkou dobrou noc všem ![]()
Tak rok s nim nic nemas, necitis ho jako chlapa pro sebe. Proc se ptas na svoleni tady? Jestli s nim nechces byt, tak nebud. Nebo s nim promluv, rekni mu, co te prudi, at se zkusi snazit a ty s nim zacni spat. Ja nespat s muzem rok, tak me taky bude prudit.
Takze diteti je 6, spolu jste 7 let.to jste se pred pocetim moc dlouho neznali.dite bylo planovane? byt chlapem a nemit rok sex, tak te podezrivam, ze mas nekoho jineho(i kdyz nemas).a je to na palici.bezi tady diskuze, kdy se chlap sebral a odjel buhvi kam.taky mu ta jeho odpirala sex. jestli to sama zvladnes, tak se s detma odstehuj.