Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Ahoj všem,rozchod po 8,5 letech z m strany
já chtěla děti on nikoliv, téméř na všem měl velkou váhu v rozhodování on (gauč, televize), pak ještě fal hodně na rodiče
zatím si nic nevyčítá, netruchlí… já brečím a lituji, jeho rodinu jsem měla ráda s ním byl poslední dobou vztah horší
ale mám ty výčitky zda bych se dítěte třeba opravdu dočkala, ale později? je šance se k sobě vrátit?
mám šanci mít ještě dítě a svatbu? je mi 25 let, prosím anonym
nesu to težce i když ten krok jsem udělala já
V 25? No samozřejmě, že se toho este dockas. To máš este nádherný věk. První děti už sou daleko později než dřív.
A kolik je jemu? V 25 máš vše před sebou, neboj. Jinak ano, je velká pravděpodobnost, že by ses dítěte dočkala později. Málo můžu chce dítě v 25 letech.
25 let není žádný věk. Asi jsi čekala, že vyměkne, odporsí a oplodní tě. Jestli to tak bylo, tak teď lituješ, že to nevyšlo.
Možná by ses dočkala, možná ne. Teď už to ale moc neřeš a radši běž dál. Pokud z jeho strany není zájem, tak je zbytečné něco slepovat.
@Anonymní píše:
Ahoj všem,rozchod po 8,5 letech z m strany
já chtěla děti on nikoliv, téméř na všem měl velkou váhu v rozhodování on (gauč, televize), pak ještě fal hodně na rodiče
zatím si nic nevyčítá, netruchlí… já brečím a lituji, jeho rodinu jsem měla ráda s ním byl poslední dobou vztah horší
ale mám ty výčitky zda bych se dítěte třeba opravdu dočkala, ale později? je šance se k sobě vrátit?
Podívej, 8,5 roku, je dlouhá doba, bude to bolet trochu déle.
Musíš vidět sama, jak to cítíš ale pokud to bylo špatné teď, tak v manželství by to bylo horší, a dítě by ba tom nic nezměnilo.
Kdy chtěl děti on?
@jenom_chlap je mu 27 let, dostudoval pre 2 rokama, praci mel suprovou, byt jsme meli…. nevidim duvod na co celat?! chapu ze se v dnesni dobe nikdo vazat nechce! ale ve 30 rodit nechci! ![]()
@Anonymní píše:
@jenom_chlap je mu 27 let, dostudoval pre 2 rokama, praci mel suprovou, byt jsme meli…. nevidim duvod na co celat?! chapu ze se v dnesni dobe nikdo vazat nechce! ale ve 30 rodit nechci!
Ty jsi nestudovala vysokou školu?
@MilujicislecnaT Promiň ale není to už několikáté téma, kdy píšeš že se rozejdete nebo se rozešli? Pred nějakou dobou si taky zakládala téma že hrozí rozchod a co mas dělat. Ženská, seber se a definitivně ho odrizni. Nefunguje to
@Anonymní píše:
@jenom_chlap je mu 27 let, dostudoval pre 2 rokama, praci mel suprovou, byt jsme meli…. nevidim duvod na co celat?! chapu ze se v dnesni dobe nikdo vazat nechce! ale ve 30 rodit nechci!
Doporucuju uklidnit se, naucit se zit spokojene i sama, a pak teprve mit noveho partnera. V petadvaceti jsem jeste zdaleka nebyla se svym soucasnym muzem, prvni dite jsem rodila ve dvaatriceti (panenko skakava, ze?), mame dokonce dve a jsme zatim stale stastny.
Zarid si svuj vlastni zivot a nehroť to. Lepsi rodit ve 30 nez v 25 mit dite se sobeckym de$%lem
@MilujicislecnaT píše:
@asddsa tak nějak jo, čekala
Promin, ale tebou založena témata, to je jak seznam hypochondra.
@Anonymní píše:
@truelly ne, mam maturitu
On je někde jinde. Chce se zapracovat a ne hned skočit na další směnu kolem dětí. Já dostudovala vysokou ve 23 letech. Chtěla jsem pracovat a cestovat. Ve 25 seznámení s manželem, práce, cestování, po dvou letech chytání bydlení, po třech letech od seznámení svatba. První dítě těsně před třicítkou, druhé ve 32 letech. Jestli bych chtěla děti dříve, tak možná o rok. Po výšce jsem byla ráda, že už nemám záhul od rána do večera. A hned to zabít dětmi
![]()
Ahoj všem,
rozchod po 8,5 letech z m strany