Rozchod po 8,5 letech

Anonymní
28.3.23 12:38

rozchod po 8,5 letech

Ahoj všem, :,( rozchod po 8,5 letech z m strany :zed: já chtěla děti on nikoliv, téméř na všem měl velkou váhu v rozhodování on (gauč, televize), pak ještě fal hodně na rodiče :zed: zatím si nic nevyčítá, netruchlí… já brečím a lituji, jeho rodinu jsem měla ráda s ním byl poslední dobou vztah horší :roll: ale mám ty výčitky zda bych se dítěte třeba opravdu dočkala, ale později? je šance se k sobě vrátit? :,(

mám šanci mít ještě dítě a svatbu? je mi 25 let, prosím anonym :roll: nesu to težce i když ten krok jsem udělala já :roll:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
31246
28.3.23 12:40
@Anonymní píše:
Ahoj všem, :,( rozchod po 8,5 letech z m strany :zed: já chtěla děti on nikoliv, téméř na všem měl velkou váhu v rozhodování on (gauč, televize), pak ještě fal hodně na rodiče :zed: zatím si nic nevyčítá, netruchlí… já brečím a lituji, jeho rodinu jsem měla ráda s ním byl poslední dobou vztah horší :roll: ale mám ty výčitky zda bych se dítěte třeba opravdu dočkala, ale později? je šance se k sobě vrátit? :,(mám šanci mít ještě dítě a svatbu? je mi 25 let, prosím anonym :roll: nesu to težce i když ten krok jsem udělala já :roll:

V 25? No samozřejmě, že se toho este dockas. To máš este nádherný věk. První děti už sou daleko později než dřív.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5783
28.3.23 12:42

A kolik je jemu? V 25 máš vše před sebou, neboj. Jinak ano, je velká pravděpodobnost, že by ses dítěte dočkala později. Málo můžu chce dítě v 25 letech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1604
28.3.23 12:42

25 let není žádný věk. Asi jsi čekala, že vyměkne, odporsí a oplodní tě. Jestli to tak bylo, tak teď lituješ, že to nevyšlo.

Možná by ses dočkala, možná ne. Teď už to ale moc neřeš a radši běž dál. Pokud z jeho strany není zájem, tak je zbytečné něco slepovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2774
28.3.23 12:48
@Anonymní píše:
Ahoj všem, :,( rozchod po 8,5 letech z m strany :zed: já chtěla děti on nikoliv, téméř na všem měl velkou váhu v rozhodování on (gauč, televize), pak ještě fal hodně na rodiče :zed: zatím si nic nevyčítá, netruchlí… já brečím a lituji, jeho rodinu jsem měla ráda s ním byl poslední dobou vztah horší :roll: ale mám ty výčitky zda bych se dítěte třeba opravdu dočkala, ale později? je šance se k sobě vrátit? :,(mám šanci mít ještě dítě a svatbu? je mi 25 let, prosím anonym :roll: nesu to težce i když ten krok jsem udělala já :roll:

Podívej, 8,5 roku, je dlouhá doba, bude to bolet trochu déle.
Musíš vidět sama, jak to cítíš ale pokud to bylo špatné teď, tak v manželství by to bylo horší, a dítě by ba tom nic nezměnilo.
Kdy chtěl děti on?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
28.3.23 12:48

Je to 25, ne o 20 víc… Hlavně klid

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.3.23 13:25

@jenom_chlap je mu 27 let, dostudoval pre 2 rokama, praci mel suprovou, byt jsme meli…. nevidim duvod na co celat?! chapu ze se v dnesni dobe nikdo vazat nechce! ale ve 30 rodit nechci! :roll:

• Citovat
  • Upravit
1906
28.3.23 13:25

@asddsa tak nějak jo, čekala :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8881
28.3.23 13:28
@Anonymní píše:
@jenom_chlap je mu 27 let, dostudoval pre 2 rokama, praci mel suprovou, byt jsme meli…. nevidim duvod na co celat?! chapu ze se v dnesni dobe nikdo vazat nechce! ale ve 30 rodit nechci! :roll:

Ty jsi nestudovala vysokou školu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31246
28.3.23 13:29

@MilujicislecnaT Promiň ale není to už několikáté téma, kdy píšeš že se rozejdete nebo se rozešli? Pred nějakou dobou si taky zakládala téma že hrozí rozchod a co mas dělat. Ženská, seber se a definitivně ho odrizni. Nefunguje to

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.3.23 13:33

@truelly ne, mam maturitu ;)

• Citovat
  • Upravit
1730
28.3.23 13:33
@Anonymní píše:
@jenom_chlap je mu 27 let, dostudoval pre 2 rokama, praci mel suprovou, byt jsme meli…. nevidim duvod na co celat?! chapu ze se v dnesni dobe nikdo vazat nechce! ale ve 30 rodit nechci! :roll:

Doporucuju uklidnit se, naucit se zit spokojene i sama, a pak teprve mit noveho partnera. V petadvaceti jsem jeste zdaleka nebyla se svym soucasnym muzem, prvni dite jsem rodila ve dvaatriceti (panenko skakava, ze?), mame dokonce dve a jsme zatim stale stastny.
Zarid si svuj vlastni zivot a nehroť to. Lepsi rodit ve 30 nez v 25 mit dite se sobeckym de$%lem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15227
28.3.23 13:36
@MilujicislecnaT píše:
@asddsa tak nějak jo, čekala :,(

Promin, ale tebou založena témata, to je jak seznam hypochondra.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.3.23 13:40
@Anonymní píše:
@truelly ne, mam maturitu ;)

On je někde jinde. Chce se zapracovat a ne hned skočit na další směnu kolem dětí. Já dostudovala vysokou ve 23 letech. Chtěla jsem pracovat a cestovat. Ve 25 seznámení s manželem, práce, cestování, po dvou letech chytání bydlení, po třech letech od seznámení svatba. První dítě těsně před třicítkou, druhé ve 32 letech. Jestli bych chtěla děti dříve, tak možná o rok. Po výšce jsem byla ráda, že už nemám záhul od rána do večera. A hned to zabít dětmi :lol: :mavam:

• Citovat
  • Upravit
36404
28.3.23 13:40

Už bereš ty antidepresiva a léčíš se?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat