Jak se nyní chovat k partnerovi?

Anonymní
27.3.23 18:55

Jak se nyní chovat k partnerovi?

Ahoj,

ráda bych od Vás slyšela názor či zkušenost, zda to některá z Vás zažila. Vím, že zkušenost a postoj k ní, nejde paušalizovat, ale i tak by mě to zajímalo.

Stala se taková situace…já těhotná ve 3. trimestru, přítel se šel bavit a jedna má známa mi zaslala screen, že můj přítel má Tinder a tam, že hledá krátkodobou známost. Absolutně jsem nechápala, ani nebudu říkat, jak moc mě to mrzelo, a jak moc jsem se cítila bezbranná. Když jsem to zjistila, udeřila jsem na něj, že co to má být, chtěla jsem vidět mobil, zda to je pravda a neukázal mi ho, tvrdil mi, že si nic nezakládal, ale logicky samo se to nezaložilo.

Otázka zní, jak by jste se k partnerovi chovaly, postavily se k tomu? Prostě se mi na něj změnil pohled. Když se má jít bavit, tak ve mě hlodá červíček. A nejsem taková ta, která by odepírala sex a ani furie. Anonymně, chodí tu známe.

Děkuji za rady 😌

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
343
27.3.23 19:13

Takhle, pokud ti vadí, že partner hledá obveselení jinde (což z příspěvku vyplývá), řešila bych to. Zahýbat těhotné partnerce je podle mého jedna z nejvíce sobeckých a zbabělých věcí, kterých se může někdo dopustit. Snaha řešit věci (jako nedostatek sexu, partnerská krize) nejjednodušším řešením, místo toho, abych si s tím druhým na rovinu promluvila. Tvůj partner je, podle mého, dost nevyzrálý a podle všeho nedokáže nepříjemným věcem čelit. Rozhodnout se musíš sama, tohle je hrozně individuální, někdo nevěru ustojí, někdo ne…zeptej se sama sebe, zda si za takových okolností být s partnerem napořád a zda mu dokážeš přes toto věřit. Nicméně na mě to působí tak, že důvěra z tvé strany byla hodně narušená. Minimálně vyříkat si to by bylo ale dobré. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15436
27.3.23 19:19
@Anonymní píše:
Ahoj,

ráda bych od Vás slyšela názor či zkušenost, zda to některá z Vás zažila. Vím, že zkušenost a postoj k ní, nejde paušalizovat, ale i tak by mě to zajímalo.

Stala se taková situace…já těhotná ve 3. trimestru, přítel se šel bavit a jedna má známa mi zaslala screen, že můj přítel má Tinder a tam, že hledá krátkodobou známost. Absolutně jsem nechápala, ani nebudu říkat, jak moc mě to mrzelo, a jak moc jsem se cítila bezbranná. Když jsem to zjistila, udeřila jsem na něj, že co to má být, chtěla jsem vidět mobil, zda to je pravda a neukázal mi ho, tvrdil mi, že si nic nezakládal, ale logicky samo se to nezaložilo.

Otázka zní, jak by jste se k partnerovi chovaly, postavily se k tomu? Prostě se mi na něj změnil pohled. Když se má jít bavit, tak ve mě hlodá červíček. A nejsem taková ta, která by odepírala sex a ani furie. Anonymně, chodí tu známe.

Děkuji za rady 😌

Je mi líto, co prožíváš. Pro mě by to bylo docela zásadní narušení důvěry.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.3.23 19:29

A je na té stránce aktivní?
Nemůže to být staré třeba?

• Citovat
  • Upravit
27.3.23 19:34

@babeandbae ano bavili jsme se o tom, všechno bylo popřeno, že prý si žádný Tinder nezaložil atd. ale kdyby neměl máslo na hlavě, tak v pohodě ukáže mobil. A na otázku, co mu chybí ve vztahu, mi nebyl schopný nic říct.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15227
27.3.23 19:37
@Beznadějnáromantička píše:
@babeandbae ano bavili jsme se o tom, všechno bylo popřeno, že prý si žádný Tinder nezaložil atd. ale kdyby neměl máslo na hlavě, tak v pohodě ukáže mobil. A na otázku, co mu chybí ve vztahu, mi nebyl schopný nic říct.
Řiď se vlastními radami v diskuzích.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.3.23 19:38
@Anonymní píše:
A je na té stránce aktivní?
Nemůže to být staré třeba?

Chtěla jsem vidět mobil a neukázal mi ho, takže asi měl co skrývat. Známá má Tinder už dlouho a pohybujeme všichni plus mínus ve stejném okolí, takže by jej už dávno našla a s partnerem jsme spolu už nějaký pátek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.3.23 19:39

@karkarka pořád jsem tak nějak doufala, že by to mohlo být v něčem jiné. Děkuji 😌

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
663
27.3.23 19:44
@babeandbae ano bavili jsme se o tom, všechno bylo popřeno, že prý si žádný Tinder nezaložil atd. ale kdyby neměl máslo na hlavě, tak v pohodě ukáže mobil. A na otázku, co mu chybí ve vztahu, mi nebyl schopný nic říct.

Asi se nepovedlo byt anonym. Nicmene, ja kdybych to zjistila, tak bych se nechala asi unest a vyzadovala ten mobil jako projev toho, aby se to mezi nami vycistilo, ze mi tohle nestaci, kdyz mam screen, a ze mu musi byt jasne, ze jeho reakce nejde pochopit jinak, nez jako priznani. Ve finale staci videt seznam aplikaci, co ma nainstalovano, bez nutnosti “cist” konverzace. Na me kdyby partner takhle uderil a ja byla opravdu “cista”, obratem bych mu mobil ukazala a jeste si ho pak “vychutnavala”, jak mi neveri a kratkodobe asi zneuzila naopak jeho cerneho svedomi, ze mi neveril :D tady podle me plati, ze to, jak to vypada, tak ve skutecnosti i byva….

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.3.23 19:47
Chtěla jsem vidět mobil a neukázal mi ho, takže asi měl co skrývat. Známá má Tinder už dlouho a pohybujeme všichni plus mínus ve stejném okolí, takže by jej už dávno našla a s partnerem jsme spolu už nějaký pátek.

Takže si myslíš, že ho má chvilku :roll:. Já tu stránku neznám. Si udělej účet, dej cizí fotku a sjednej si s ním rande. Uvidíš na čem jsi. :nevim: :cert:. Buď si s nimi jen píše a na osobní setkání nedojde nebo…
Známí dělá něco podobnýho taky honí baby po síti. Přijede za nima dá si kafe, cigáro, pokecat a jede zase jinam. Bere to jako seznamování se a to budou mít další dítě.

• Citovat
  • Upravit
4383
27.3.23 19:47

Určitě bych to chtěla řešit, co taky jiného.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1150
27.3.23 19:53

Logicky…kdo by ten profil založil? Jasné, že si ho založil on.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
27.3.23 20:00
@karkarka píše: Řiď se vlastními radami v diskuzích.
:lol: :lol: mrkla jsem a je to docela vtipné.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
27.3.23 20:02
@karkarka pořád jsem tak nějak doufala, že by to mohlo být v něčem jiné. Děkuji 😌

Jiným se to radí, že :lol: mas doma kurevníka no :nevim: co bys poradila nejlepší kámošce?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tajemnadama
27.3.23 20:03
@terien píše: :lol: :lol: mrkla jsem a je to docela vtipné.

Proc vtipný? Tohle je realita, bezny jev. Většina těch co radi dokud neprošla stejnými boty, tak radi to co by udělali. Bohužel kdyz dojde na stejnou situaci, chtějí proste ujištění.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky