Dal mi hned klíče

Anonymní
27.3.23 10:47

Dal mi hned klíče

Dobrý den, ráda bych pochopila nějak tu věc, že když se s někým seznámíme, tak je normální, že po společně stráveném týdnu už dostanu od druhého klíče od bytu a baráku s tím, že mám fungovat jako doma. Je to hodně brzy si myslím sama, ale ráda bych pochopila důvod toho, proč to tak někdo dělá. Protože na mě je něco takového hodně rychle teda. 8o

Děkuji za odpověď :dance:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21111
27.3.23 10:50

Ve sklepě má mučírnu a chce, aby jsi na to přišla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12719
27.3.23 10:53
@Anonymní píše:
Dobrý den, ráda bych pochopila nějak tu věc, že když se s někým seznámíme, tak je normální, že po společně stráveném týdnu už dostanu od druhého klíče od bytu a baráku s tím, že mám fungovat jako doma. Je to hodně brzy si myslím sama, ale ráda bych pochopila důvod toho, proč to tak někdo dělá. Protože na mě je něco takového hodně rychle teda. 8oDěkuji za odpověď :dance:

To by mne dost varovalo a urcite bych ty klice nechtela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26928
27.3.23 10:58

Klice jsem dostala uz po mesici znamosti. Nikdo me nemucil ani netyral. No a v manzelstvi to kroutime uz 18. rok. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5263
27.3.23 11:00

Nekdo proste nevnima, ze by to byl buhvijak velky krok. Treba to proste a jenom povazuje za nejjednodussi pro vsechny zucastnene. Zeptej se ho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2778
27.3.23 11:00

Zvláštní. A znáte se jen ten týden? Nic jste o sobě a svých rodinách předtím nevěděli? Kolik vám je?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4164
27.3.23 11:08

Kolik vám je? V 25 je to trochu divný, v 50 docela v pohodě, už asi nechce řešit úplně cukrbliky několik měsíců a potřebuje vědět, jak spolu budete skutečně fungovat i při běžném životu a neztrácet rok života tím, že na randíčkách super, ale doma se budete hádat kvůli špatně uspořádaným kastrolům a trenkám v koupelně..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kutil Tom
27.3.23 11:15
@Anonymní píše:
Dobrý den, ráda bych pochopila nějak tu věc, že když se s někým seznámíme, tak je normální, že po společně stráveném týdnu už dostanu od druhého klíče od bytu a baráku s tím, že mám fungovat jako doma. Je to hodně brzy si myslím sama, ale ráda bych pochopila důvod toho, proč to tak někdo dělá. Protože na mě je něco takového hodně rychle teda. 8oDěkuji za odpověď :dance:

Po společně stráveném týdnu nevidím problém, zřejmě se za ten týden ukázalo, že za to stojíš. Pokud bys to za to nestála, místo klíčů dostaneš košem, to by se ti líbílo víc? :jazyk: :mavam:

• Citovat
  • Upravit
17308
27.3.23 11:15

Protože když ve sklepě pálí kořalku, není moc jednoduché odběhnout ti odemykat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
680
27.3.23 11:16

Taky se mi to stalo, za mě tedy velký red flag. Později jsem zjistila, že měsíc před naším seznámením se mu čerstvě odstěhovala ex a potřeboval rychle zaplácnout díru v srdíčku. :lol: Vztah nakonec trval 3 roky a byl hodně toxický. :lol: Dnes už by mi blikala kontrolka. :think:

Příspěvek upraven 27.03.23 v 11:17

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15332
27.3.23 11:16

Dělají to tak osoby s narcistni poruchou osobnosti. Chteji si svou obět rychle zahackovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31292
27.3.23 11:20

By mě to teda taky překvapilo.
ALe možná je to prostě jen takhle otevřená duše a nemá co skrývat.
Případně je to test, jak s tím naložíš :mrgreen: :mrgreen:

Přemýšlela bych, co za tím je (jeho pohnutky), jestli je tak důvěřivej nebo co to je. Ono ta přílišná důvěřivost není zrovna nejlepší vlastnost do života :roll: Nebo jestli tím „chovej se tu jako doma“ není třeba myšleno, „tak to tady pěkně fšechno ukliď, dyť už si tu jako doma, i klíče máš“ :mrgreen: :mrgreen:
Já si pamatuju ten okamžik, jak sem aktuálnímu partnerovi klíče dávala (hezká vzpomínka), ale po jak dlouhý době to bylo? Ty jo… :D :D Tři čtyři měsíce? Ale bylo to už v době, kdy bylo jasný, že spolu chceme být nastálo, mluvili jsme o sestěhování atd., a chodil ke mě po práci, v nočních hodinách, tak aby furt nemusel zvonit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31292
27.3.23 11:24

No já bych po týdnu ještě ani neměla pocit, že toho člověka znám. Dát mu klíče by pro mě byla pozvánka pro vybílení obou nemovitostí. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Uslava
27.3.23 11:26
@Anonymní píše:

Nepotřebuje uklidit? Já bych je chlapovi, co se mi postará o domácnost, taky dala.

• Citovat
  • Upravit
3823
27.3.23 11:27

Třeba se fakt zamiloval a proste to vnímá prirozene. Chlapi nepremysli jestli je něco správně a načasované, když něco chtějí tak to proste udělají

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí