Rozdíl ve vztahu o 8 let, 16 a 24 let.

8
26.3.23 22:56

Rozdíl ve vztahu o 8 let , 16 a 24let.

Zdravím, je to asi týden co si píši, s jedním klukem. Je z vesnice vedle a jeho rodiče se celkem intenzivně baví s mými, ovšem já jsem se s ním nikdy nebavila a viděla ho snad 2×, je o 8 let starší. Mně je 16 a jemu 24. Píšeme si bych řekla celkem fajn, až na občasné jeho sexistické narážky, které beru jako flirt. Chci se zeptat zda je to v pohodě, protože se obávám názoru rodičů na to. Předem děkuji za odpověď. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
16639
26.3.23 23:02
@Anie125 píše:
Zdravím, je to asi týden co si píši, s jedním klukem. Je z vesnice vedle a jeho rodiče se celkem intenzivně baví s mými, ovšem já jsem se s ním nikdy nebavila a viděla ho snad 2×, je o 8 let starší. Mně je 16 a jemu 24. Píšeme si bych řekla celkem fajn, až na občasné jeho sexistické narážky, které beru jako flirt. Chci se zeptat zda je to v pohodě, protože se obávám názoru rodičů na to. Předem děkuji za odpověď. :)

Všechno je o lidech. Já měla prvního kluka na přelomu 15/16 let, jemu bylo 20. Trvalo to pár měsíců. Prostě jsem nehodlala skončit hned v posteli a on zas nebyl na nějaké věčné chození po venku za ruku. Tak jsem raději byla sama :mrgreen:

Pokud si rozumíte, do začátku je to fajn. Názor rodičů je pak jiná věc :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5987
26.3.23 23:03
@Anie125 píše:
Zdravím, je to asi týden co si píši, s jedním klukem. Je z vesnice vedle a jeho rodiče se celkem intenzivně baví s mými, ovšem já jsem se s ním nikdy nebavila a viděla ho snad 2×, je o 8 let starší. Mně je 16 a jemu 24. Píšeme si bych řekla celkem fajn, až na občasné jeho sexistické narážky, které beru jako flirt. Chci se zeptat zda je to v pohodě, protože se obávám názoru rodičů na to. Předem děkuji za odpověď. :)

Mě by kleplo, kdyby si šestnáctiletá přivedla dvacetičtyřletého. Ve 20 letech, kdyby přivedla 28 letého, tak bych problém neměla, ale v těch 16 ano.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31439
26.3.23 23:33

Asi zalezi na konkretnich okolnostech. Kdyby si 16r prospivajici gymnazistka privedla 24r VS studenta, budu na to koukat jinak, nez kdyby si 16r potizistka privedla 24r nemakacenka. A samozrejme je spousta poloh mezi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22896
26.3.23 23:41

8 let rozdil mi prijde ok. Rodice ovsem mohou mit jiny nazor. Ja zacala v 16 chodit se svym manzelem. Jemu bylo 20. Holky jsou jinde nez kluci a vetsinou cloveku imponuji spis ti starsi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31246
27.3.23 00:55

No popravde málokterý rodic asi bude nadšen, pokud si holka, este 16 létě dítě, privede dospělého chlapa :think:. Rozdíl 8 let je sice relativně ok, ale jen v případě, kdybys byla už dospela žena :). Todle by na tebe mohlo mít dost špatný vliv.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1113
27.3.23 01:24

My jsme s manželem od sebe 10 let. Ale bylo by tak nějak divné kdybych v 16 řekla že mám kluka kterému ne 26. Vždycky se nasmějeme když si uvědomíme že já jsem se učila vyjmenovaná slova ve 3. třídě a on vymetal diskotéky. :palec:

Každopádně záleží jestli studuje, pracuje, nebo je na pracáku. A taky záleží jak jsi na tom ty. 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4955
27.3.23 01:49
@Hobitka píše:
Asi zalezi na konkretnich okolnostech. Kdyby si 16r prospivajici gymnazistka privedla 24r VS studenta, budu na to koukat jinak, nez kdyby si 16r potizistka privedla 24r nemakacenka. A samozrejme je spousta poloh mezi.

Já teda mám tu šestnáctiletou prospívající gymnazistku, ale i tak by mi přišlo divný, kdyby randila s klukem o tolik starším. A to přesto, že chápu, že vrstevníci jsou pro ni taková retardovaná telátka, protože holky prostě jsou sociálně a emočně v tomhle věku napřed. A mám teda i syna, co studuje VŠ, a i u něj by mi přišlo nepřirozený, kdyby chodil s šestnáctkou. V tomhle věku fakt ani jedním směrem. Za čtyři roky v pohodě. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22896
27.3.23 06:55

Moje mamka si v 16 privedla tricetileteho. Jsou spolu 47 let.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
275
27.3.23 07:02

Mě bylo 17 a příteli 25 když jsme se poznaly. Jsme spolu přes 10 let a máme 2 děti :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ludmilaadamkova
27.3.23 07:12

KOnkrétně 16 letá holka a 24 letý kluk je sakra velký rozdíl… jiný svět--- Ale třeba 30 letá holka a 38 letý kluk naprosto v pohoídě.

Čím jai mladší tím větší je rozdíl když je klukovi 16 tak i o 4 roky mladší holka je dítě… v tvém věku by byly 4 roky takový hraniční… no a 8 už je trochu moc.

• Citovat
  • Upravit
694
27.3.23 07:19

Ja v tom problem nevidim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24868
27.3.23 07:19

Já jsem myslela, že máš na výběr tři různého věku a nevíš kterého. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43039
27.3.23 07:54
@Hobitka píše:
Asi zalezi na konkretnich okolnostech. Kdyby si 16r prospivajici gymnazistka privedla 24r VS studenta, budu na to koukat jinak, nez kdyby si 16r potizistka privedla 24r nemakacenka. A samozrejme je spousta poloh mezi.

ano!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2541
27.3.23 08:24
@lucad77 píše:
Já jsem myslela, že máš na výběr tři různého věku a nevíš kterého. :mrgreen:

Já zas přemýšlela, proč jsou tak důležité ty násobky 8 :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit